anladigim kadar bu yeni yargilama sifirdan basliyacak. baslamadanda bitebilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
yeniden yargilama türkiyede gecerli kalir. ülke disinda hic bir gecerliligi olmaz. mümkün degil. sportif yargi kararini verdi coktan. geri dönüs mümkün degilİlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanladigim kadar bu yeni yargilama sifirdan basliyacak. baslamadanda bitebilir.
Yorum
-
katilmiyorum.İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülementalite olarak rezalet bir ülke türkiye, kimse kusura bakmasın ama doğruya
doğru....... arada dağlar taşlar okyanuslar var.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
senin katılıp katılmaman gerçekleri asla değiştirmez.. tabi bu benim fikrimİlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekatilmiyorum.County of Essex
Yorum
-
bu sene sike olacakmi? veya seneye? yeni kadro kurduk.İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeniden yargilama türkiyede gecerli kalir. ülke disinda hic bir gecerliligi olmaz. mümkün degil. sportif yargi kararini verdi coktan. geri dönüs mümkün degilburasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
fikrini sevsinler.İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenin katılıp katılmaman gerçekleri asla değiştirmez.. tabi bu benim fikrimburasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
cuk oturmus. sikenin baskenti.İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
katilanlara tesekkürler.
burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
bu sorularini azize ve TBMM'ye sorİlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sene sike olacakmi? veya seneye? yeni kadro kurduk.
Yorum
-
gercektende sormak lazim.İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sorularini azize ve TBMM'ye sorburasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
Gerekirse kafasina vura vura trabzonlu yapcaksin hatta ekmek vermiceksin evet abartmiyirom..serefsizlik statuko onune gecmezsen bikere kanina isledimi hayat felsefesi edinir onu agac yasken egilir baba olarak gorevin egmek zorla gerekirseİlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle11 yaşındaki oğlum, verilmeyen kupa yüzünden Beşiktaşlı oldu. Ama benim kadar futbol hastası değil. Böyle olmasına seviniyorum.
Ben TS yenildiğinde komaya giriyor, beraberlikte 2-3 gün suratım asık geziyorum.
Bu ülkeden nefret ediyorum, ABD'de de doğsaydım keşke diyor.
2010-2011'de benimle birlikte maç izleyen, izlemediği zamanlarda da odasından gelip baba TS maçı kaç kaç diyen çocuğun düştüğü duruma bakın.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Ama o yuzde 70in icindeyim kanima dokunuyor diyorsun ..İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşi gücü Trabzon şehrini karalamak olan şarlatanlar, secimde erdoğan Trabzondan yüzde 70 aldıysa Türkiye genelide 52 aldı.. Yani gurbetteki Trabzonlularda Trabzonlu olmayan Trabzonsporlularda erdoğana verdi oyunu.. Birilerini aşalamak istiyorsanız kendinizden başlayın...
Not: Kimsenin siyasi düşüncesini yargılamıyorum, ülke yönetimi ile futbolu birbirine karşılaştıracak kadarda cahil değilim..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum

Yorum