Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• anladigim kadar bu yeni yargilama sifirdan basliyacak. baslamadanda bitebilir.
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      anladigim kadar bu yeni yargilama sifirdan basliyacak. baslamadanda bitebilir.
      yeniden yargilama türkiyede gecerli kalir. ülke disinda hic bir gecerliligi olmaz. mümkün degil. sportif yargi kararini verdi coktan. geri dönüs mümkün degil

Yorum

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        mentalite olarak rezalet bir ülke türkiye, kimse kusura bakmasın ama doğruya

doğru....... arada dağlar taşlar okyanuslar var.
        katilmiyorum.
        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

katilmiyorum.
          senin katılıp katılmaman gerçekleri asla değiştirmez.. tabi bu benim fikrim
          County of Essex

Yorum

• Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yeniden yargilama türkiyede gecerli kalir. ülke disinda hic bir gecerliligi olmaz. mümkün degil. sportif yargi kararini verdi coktan. geri dönüs mümkün degil
              bu sene sike olacakmi? veya seneye? yeni kadro kurduk.
              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                senin katılıp katılmaman gerçekleri asla değiştirmez.. tabi bu benim fikrim
                fikrini sevsinler.
                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  cuk oturmus. sikenin baskenti. katilanlara tesekkürler.
                  burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

bu sene sike olacakmi? veya seneye? yeni kadro kurduk.
                    bu sorularini azize ve TBMM'ye sor

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

Heryeri satin almislar
                      son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu sorularini azize ve TBMM'ye sor
                        gercektende sormak lazim.
                        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• bi iki üc sezon ara verin, hic olmazsa.
                          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            11 yaşındaki oğlum, verilmeyen kupa yüzünden Beşiktaşlı oldu. Ama benim kadar futbol hastası değil. Böyle olmasına seviniyorum.

Ben TS yenildiğinde komaya giriyor, beraberlikte 2-3 gün suratım asık geziyorum.

Bu ülkeden nefret ediyorum, ABD'de de doğsaydım keşke diyor.

2010-2011'de benimle birlikte maç izleyen, izlemediği zamanlarda da odasından gelip baba TS maçı kaç kaç diyen çocuğun düştüğü duruma bakın.
                            Gerekirse kafasina vura vura trabzonlu yapcaksin hatta ekmek vermiceksin evet abartmiyirom..serefsizlik statuko onune gecmezsen bikere kanina isledimi hayat felsefesi edinir onu agac yasken egilir baba olarak gorevin egmek zorla gerekirse
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İşi gücü Trabzon şehrini karalamak olan şarlatanlar, secimde erdoğan Trabzondan yüzde 70 aldıysa Türkiye genelide 52 aldı.. Yani gurbetteki Trabzonlularda Trabzonlu olmayan Trabzonsporlularda erdoğana verdi oyunu.. Birilerini aşalamak istiyorsanız kendinizden başlayın...

Not: Kimsenin siyasi düşüncesini yargılamıyorum, ülke yönetimi ile futbolu birbirine karşılaştıracak kadarda cahil değilim..
                              Ama o yuzde 70in icindeyim kanima dokunuyor diyorsun ..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Uefa protestosuna 20 kişi gitmiş.
                                Vaaauv süper.
                                Mükemmel taraftarları göremedik.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X