Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şike yüzünden mağdur edilmiş milyonlar hatta bu adilerin yüzünden hayatını kaybetmiş insan var yahu.

Bu işten o kadar kolay sıyrılacağınızı mı sandınız ?
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• TekfurÇayır61'i arıyor gözlerim.Uzun süredir girmiyor foruma.Umarım bir sıkıntı olmamıştır.

Acaba iyice umudu kesti de mi daha uğramıyor buralara?

Umarım sıhhati yerindedir...

Bir lafı vardı:
      Bu mızrak bu çuvala sığmaz diye...

Haklı,bir şekilde eziyet çekiyoruz,diretiyorlar,uzatıyorlar ama bu rezillik bu kadar kolay bir şekilde kapanmamalı.

Bir şey olacak arkadaş ben eminim.

He,fener düşer mi bu saatten sonra?

İnanın artık eski umudum yok ama bu kadar kolay sıyrılamazlar,bir şeyler olmalı.....

Ben hala ve hala az da olsa umudumu koruyorum......
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Şikenin laneti üzerinizde daim olacak.
        Giren ay çıkan ay
        Marka değeriniz şinanay-şinanay ...
        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Şunu da ifade etmek isterim.

Cemaat-hükümet restleşmesi sonucu yeniden yargılanma süreci başladı deniliyor burada.

Doğru olabilir ama bu kadar delili,duruşmanın şeklini örgüt üyeliğinden yargılanma şeklinde olunca yok edilebileceğini düşünmüyorum.

Bu benim bir yorumum.

Hukuken nasıl açıklanır öğrenmek isteriz hukukçu arkadaşlardan.....

Hoş ben cemaat -hükümet dargınlığının ebedi olmadığını düşünüyorum.
          Bunlar sonuçta aynı insanlar....

Gün gelir yeniden bir araya gelirler....

Örnekleri var.....

Bakalım zaman ne gösterecek......
          Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şunu da ifade etmek isterim.

Cemaat-hükümet restleşmesi sonucu yeniden yargılanma süreci başladı deniliyor burada.

Doğru olabilir ama bu kadar delili,duruşmanın şeklini örgüt üyeliğinden yargılanma şeklinde olunca yok edilebileceğini düşünmüyorum.

Bu benim bir yorumum.

Hukuken nasıl açıklanır öğrenmek isteriz hukukçu arkadaşlardan.....
            Hukuk 2.sınıfta gördüğümüz Ceza Hukuku dersinde "ceza hükümleri lehe olduğunda geriye yürür ama usul hükümleri geriye yürümez" kuralı vardı. Yani örneklerle şu demek oluyor: Suçu işlediğin tarihte suçun cezası 5 yıldı, sonra kanunla 1 yıla indi (nitekim bu davada kanun değişikliği yapıldı, olmasa aziz ve avanesi 20-150 yıl arası cezayla yargılanacaktı) sanık 1 yılla yargılanır ve cezası da kanun değişikliği nedeniyle 1 yıl üzerinden verilir. Ancak usûl hükümleri için aynı şey geçerli değildir: Suçun soruşturması sırasında "tapeler" delil ise, kanun değişikliği sonrası delil olmaktan çıksa dahi mevcut davada delil olarak kullanılmaya devam eder. Ancak örgüt suçundan verilen ceza, yapılacak yeniden yargılanma ile kaldırılabilir.

Tabi burası Türkiye, sene olmuş 2014; Cumhuriyet kurulalı 91, laiklik geleli 77, demokrasiye geçileli 68, anayasaya "kuvvetler ayrılığı" prensibi geleli 53 yıl olmuş ama, hakimlerin üst kurulunun "cemaat mensubu" mu, yoksa "hükümet yanlısı" mı olacağı üzerinden kavga ve çekime yaşanıyor.

Hal böyleyken hukuk sisteminin halini varın siz düşünün...
            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• taraftarın tepkisi güzel olmuş, keşke tv lerde de spor yazarları bunları söyleyebilse, bu kadar insanın ahı var diye...
              TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                TekfurÇayır61'i arıyor gözlerim.Uzun süredir girmiyor foruma.Umarım bir sıkıntı olmamıştır.

Acaba iyice umudu kesti de mi daha uğramıyor buralara?

Umarım sıhhati yerindedir...

Bir lafı vardı:
                Bu mızrak bu çuvala sığmaz diye...

Haklı,bir şekilde eziyet çekiyoruz,diretiyorlar,uzatıyorlar ama bu rezillik bu kadar kolay bir şekilde kapanmamalı.

Bir şey olacak arkadaş ben eminim.

He,fener düşer mi bu saatten sonra?

İnanın artık eski umudum yok ama bu kadar kolay sıyrılamazlar,bir şeyler olmalı.....

Ben hala ve hala az da olsa umudumu koruyorum......
                son iletilerinde aciklamisdi bmn den geri cekildigini
                sosyal medyanin kurbanlari listesine kendisini eklemisdi

az olsun benim olsun zihniyeti olarak algiliyorum
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Havaalanındaki tepkiye bayıldım.

MAYI-2012'DEN BERİ HALA KONUŞACAK SAHTE İMPARATOR

Çıkacak aheste aheste
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    son iletilerinde aciklamisdi bmn den geri cekildigini
                    sosyal medyanin kurbanlari listesine kendisini eklemisdi

az olsun benim olsun zihniyeti olarak algiliyorum

Yazık olmuş...

Teşekkür ederim....
                    Arafilboylu

Yorum

• 6161. mesajımı şikebahçe ceza aldıktan ve hakkımız olan şampiyonluğumuz tescil edildikten sonra yazmak dileğiyle...
                      Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hukuk 2.sınıfta gördüğümüz Ceza Hukuku dersinde "ceza hükümleri lehe olduğunda geriye yürür ama usul hükümleri geriye yürümez" kuralı vardı. Yani örneklerle şu demek oluyor: Suçu işlediğin tarihte suçun cezası 5 yıldı, sonra kanunla 1 yıla indi (nitekim bu davada kanun değişikliği yapıldı, olmasa aziz ve avanesi 20-150 yıl arası cezayla yargılanacaktı) sanık 1 yılla yargılanır ve cezası da kanun değişikliği nedeniyle 1 yıl üzerinden verilir. Ancak usûl hükümleri için aynı şey geçerli değildir: Suçun soruşturması sırasında "tapeler" delil ise, kanun değişikliği sonrası delil olmaktan çıksa dahi mevcut davada delil olarak kullanılmaya devam eder. Ancak örgüt suçundan verilen ceza, yapılacak yeniden yargılanma ile kaldırılabilir.

Tabi burası Türkiye, sene olmuş 2014; Cumhuriyet kurulalı 91, laiklik geleli 77, demokrasiye geçileli 68, anayasaya "kuvvetler ayrılığı" prensibi geleli 53 yıl olmuş ama, hakimlerin üst kurulunun "cemaat mensubu" mu, yoksa "hükümet yanlısı" mı olacağı üzerinden kavga ve çekime yaşanıyor.

Hal böyleyken hukuk sisteminin halini varın siz düşünün...

Üstad teşekkür ederim bilgilendirme için....

Yazık vallahi...
                        Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

6161. mesajımı şikebahçe ceza aldıktan ve hakkımız olan şampiyonluğumuz tescil edildikten sonra yazmak dileğiyle...
                          Hakikaten o kadar bekleyecek misiniz?
                          Arafilboylu

Yorum

• İşid,Kobani,Pkk,genel seçimler gelir
                            bizim bu iş 2023 gibi biter heralde...
                            Saygılar..
                            Takmıyorum artık futbolu..
                            KEŞKE BU OPERASYON HİÇ OLMASAYDI..
                            ölümüne trabzon !

Yorum

• Yaşananlar belki hepimizi sinir hastası etse de ,keşke bu operasyon hiç olmasaydı diyemiyorum. Yıllarca söylediklerimiz kanıtlanıp,ete kemiğe büründü az şey mi? Şu anda 7'den 70'e herkes şikecilere ceza kesilmediği müddetçe Türk futbolunun iflah olmayacağını anladı.

Dün gece saat 4'de imparator diye geçinen palyaçonun yüzüne haykırılanlar bunun kanıtıdır. Bu selin karşısına istedikleri kadar duvar örsünler ,nihayetinde bütün pislikleri alıp götürecek.
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

Toplanın birbirinizin ağzına silah dayayın

Öyle yüzümüze bakma öyle

Tepkiyi veren Tuncay Çeliköz. Ağzına sağlık

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X