Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Veya bu yeterlidir mi acaba?
    bence bu mümkün değil, önce kişiler ile ilgili yaptırımları isteyip ardından şikecilerin fişini çekme olasılığı yüksek, yada her ikisini aynı anda yapıp fenerbahçe üzerinde değişik bir fantezi uygulayabilir UEFA
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Cigara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Deniz Hoca @DenizHocaAnaliz · 7m

[DUYURU] Şenes Erzik @UEFA tarafından @TFF_Org EK SÜRE verilmesi için AKŞAM SAATLERİNDE bir görüşme daha YAPARAK @RT_Erdogan BİLGİLENDİRECEK

Deniz Hoca @DenizHocaAnaliz · 20m

[DUYURU] @TFF_Org yönetimi ve hukukçuları @UEFA dan gelen MAİL sonrası Şenes Erzik ve @RT_Erdogan ile şu sıralar İLETİŞİM halindeler.

Deniz Hoca @DenizHocaAnaliz · 26m

KULÜPLER ve ŞAHISLAR hakkında gereğini yapmayan @TFF_Org CB seçimlerinden sonraya gereğinin yapılması için istediği EK SÜRE @UEFA dan RED

Deniz Hoca @DenizHocaAnaliz · 43m

[DUYURU] 31 Temmuz / Perşembe günü sözünü ettiğim RED bildirimi @TFF_Org 13:50'de MAİL yoluyla HUKUKÇULARA iletildi.
      İnansak mı acaba?
      Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Haber61.Net – Haber Servisi – Sosyal Medya dolaşan bir fotoğraf günün en çok konuşulanı oldu. Trabzon’un Akçaabat İlçesinde bir okulda çekildiği ileri sürülen fotoğrafta İlkokul cağlarında öğrencilere okulun öğretmeni olduğu ileri sürülen bir kişinin Fene

bu ne ??

başlarım böyle hocaya!!
        samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak kimin pislikleri varsa bizde dahil herkes cezasını çekmeli bence...

Tarih : 04-07-2011, 10:14

vay be forumdaki ilk mesajım

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Arkadaşlar biliyorum site yasaklı hatta röportajı verenin de varlığı bazı arkadaşlarımız tarafından gayri resmi yasaklı ama şunu paylaşmak istedim

Amacım siyasi propaganda yapmak değil sadece mecliste bi gecede değiştirilen şike yasasına red oyu veren vekiller arasında birkaç trabzonlu milletvekilimizle birlikte bdp gurubunun tamamı da vardı , S.D.ın açıklamalarını da bu yüzden çok merak ediyorum yarın birçoğumuzun bu konuya dikkat vermesini isterim

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar biliyorum site yasaklı hatta röportajı verenin de varlığı bazı arkadaşlarımız tarafından gayri resmi yasaklı ama şunu paylaşmak istedim

Amacım siyasi propaganda yapmak değil sadece mecliste bi gecede değiştirilen şike yasasına red oyu veren vekiller arasında birkaç trabzonlu milletvekilimizle birlikte bdp gurubunun tamamı da vardı , S.D.ın açıklamalarını da bu yüzden çok merak ediyorum yarın birçoğumuzun bu konuya dikkat vermesini isterim
              Site yasaklı değil. Konuşan şahsın bir çok kişi tarafından sevilmediği doğru olabilir ama bir yandan şikecilere destek verenler siyasileri eleştirirken, diğer yandan haklı davamızda arakamızda duranların hakkını vermeyeceksek bu uğurda savaşmanında bir anlamı yok bence. O yüzden bu kişinin Trabzonspor ve taraftarına bu ülkede uygulanan tavır hakkında yaptığı açıklamaları dinlemekte fayda var.

Gesendet.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Site yasaklı değil. Konuşan şahsın bir çok kişi tarafından sevilmediği doğru olabilir ama bir yandan şikecilere destek verenler siyasileri eleştirirken, diğer yandan haklı davamızda arakamızda duranların hakkını vermeyeceksek bu uğurda savaşmanında bir anlamı yok bence. O yüzden bu kişinin Trabzonspor ve taraftarına bu ülkede uygulanan tavır hakkında yaptığı açıklamaları dinlemekte fayda var.

Gesendet.
                ben de böyle düşünüyorum , sen daha güzel anlattın

Yorum

• Fenerbahcenin ibrahim akına verdi sike parasinin görüntuleri
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Müfettis ne zaman raporunu sunacakmis?
                    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Müfettis ne zaman raporunu sunacakmis?
                      ben eski sayfalara baktım biraz zaman alıyor o yüzden gözümden kaçmış olabilir bir iki haber sitesi vardı.haberi yapan 1-2 site gözüme çarptı...
                      bunlardan biri http://www.reelpiyasalar.com/Haber/s...aglanacak.html
                      sviçreli hukukçu Jean Samuel Leuba'nın hazırlayacağı raporun ardından dosya üzerinden görülecek duruşma 16 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

UEFA, bu oturumunda hem Trabzonspor'un durumunu karara bağlayacak, hem de TFF ile ilgili düşüncesini ortaya koyacak.

diğeri de yerel olan bir site

burada da tarih geçiyor. biri 14 diğeri 16 ağustos olarak vermiş tarihi. acaba dosyanın müfettişe verilmesinden sonra bir aylık standart bir süre mi var, yada 17 temmuz kararları içerisinde böyle bir tarih mi var bilmiyorum okumak lazım. bekleyelim bakalım şurada ne kaldı. bu kadar kısa sürede rapor hazırlanacağı konusunda ben pek ümitli değilim. tabi varolan dosyaları üzerinde çalışılacağını düşünürsek müfettişin yapacağı, tff nin verdiği raporları incelemek, cas kararlarını incelemek ve rapor haline getirip feneri 3. lige göndermek kadar yazımı basit sonucu aşikar olan bir rapor işte. yine zaman kazanmak adına raporun ileri tarihlere kalmasını sağlayabilirler, neler gördük bu ne ki bekleriz be.
                      En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 05.08.2014, 00:37.

Yorum

• Trapzonspor avrupa maçına kadar kesin kararı verir uefa ondan sonra hamle sırası bizde olacak...

Yorum

• işte size şikenin itirafı...

Yorum

• işte size şikenin itirafı...

Yorum

• ne söylerse söylesin bu adama destek vermem İM-KAN-SIZ...

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Celal Dedem ülke öyle bir hale geldi ki şu izlediğimiz alçaklık normal gelmeye başladı artık,şike yapmak,hırsızlık yapmak,namussuzluk yapmak hem yadırganmıyor hemde adam çıksa alenen itiraf etse bile yüzüne tüküren olmuyor,olmadığı gibi bir de bu tip kanı bozuklar itibar görüyor. O sebepledir ki şu sürecini kurban olduğum elin gavuru bir an önce bitirse de canım ülkemin münafıklarını bu konu hakkında bir daha görmesek duymasak.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X