Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başbakan'a veya muhalif siyasi iradeye tek laf etme kıçını yala ondan sonra 'şikeci fener'.

Bırakın bu işleri. AKP'nin %61 oy çıkardığı Trabzon şehrinin kupayı istiyorum deme hakkı yok. Susup transfer beklesinler stadın yapımını alkışlasınlar.
    Once kendi durusun saglam olacak sonra baskalarini elestireceksin trabzon bunu yapamadi

Yorum

• siyasete kızabiliriz,

uefa nın yaptığına ne diyeceğiz peki
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• ne etti ettiler işi cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasına bıraktılar.düşen fenerlilerin hepsi herhalde malum zata oy vermezlerdi.adam durmuş durmuş zurnanın zırt dediği yere gelmiş.kendini seçim öncesi en ufak zarara sokar mı?

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          siyasete kızabiliriz,

uefa nın yaptığına ne diyeceğiz peki
          Kendini satmak.

Para karsiliginda...

Gerisi malum...
          HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• zaten uefa fedarasyona haberi bir sene önce uçurdu.yoksa fedarasyon bu kararları alamazdı.türkiye güçlü bir devlet değildir uefa karşısında.

Yorum

• Akşam hiçbir yeri takip edemedim.

Özür dileyerek kısaca özet geçebilir misiniz arkadaşlar.
              Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

"@TDKARLIBEL: TRABZON sitesinde Trabzonspora karşı bir soruşturmada Görevlendirme yok Trabzonun şikayeti üzeri GENEL bir araştırma yapılacak

"@TDKARLIBEL: Yani ELMAYI ARMUTLA karıştıranlar var. Bunun nedeni ALGI POLİTİKASINA inan Saf taraftar."

"@TDKARLIBEL: Şunu da hatırlatmak isterim TRABZONSPOR kendisi gönüllü bu iddiaların araştırılmasını istedi FB gibi yan çizmedi."

Gesendet.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• ümitsizliğe kapılmaya gerek yok bence,

açıklamadaki ayrıntıya dikkat; "Fenerbahçe Kulübü’nün Trabzonspor hakkında yaptığı şikayet nedeniyle de, aynı disiplin müfettişi rapor hazırlamakla görevlendirilmiştir.

Kulübümüzün 2014 – 2015 Avrupa Ligi müsabakalarına katılmasında bir sakınca görülmemiştir."

hem müfettiş görevlendiriyor hemde sakınca yok deniliyor peki aynı şey fener için neden yapılmadı?

sürecin uzayabileceğini burada defalarca yazdık. şimdi dediğimiz çıktı ama sanki herşey bitmiş gibi davrananlar var. içim gerçekten çok çok rahat

NOT: eğer akşam ben forumdan çıkmasaydım bu kararda açıklanmayacaktı bana dua ediniz
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ümitsizliğe kapılmaya gerek yok bence,

açıklamadaki ayrıntıya dikkat; "Fenerbahçe Kulübü’nün Trabzonspor hakkında yaptığı şikayet nedeniyle de, aynı disiplin müfettişi rapor hazırlamakla görevlendirilmiştir.

Kulübümüzün 2014 – 2015 Avrupa Ligi müsabakalarına katılmasında bir sakınca görülmemiştir."

hem müfettiş görevlendiriyor hemde sakınca yok deniliyor peki aynı şey fener için neden yapılmadı?

sürecin uzayabileceğini burada defalarca yazdık. şimdi dediğimiz çıktı ama sanki herşey bitmiş gibi davrananlar var. içim gerçekten çok çok rahat

NOT: eğer akşam ben forumdan çıkmasaydım bu kararda açıklanmayacaktı bana dua ediniz
                    "fener neden bu kadar rahat değil? Onların camiasının neticelerinin kılları neden it gibi korkuyor aynı müfettişten?" diye eklemek istiyorum.

Gesendet.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Akşam hiçbir yeri takip edemedim.

Özür dileyerek kısaca özet geçebilir misiniz arkadaşlar.
                      UEFA, bizim TFF'yi şikayetimizi ve fener'in bizi şikayetini ayrıntılı raportatmak ve inceletmek üzere bir müfettiş tayin etti.

Özet: UEFA ayağını sürümeye devam ediyor...
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Günaydın.

Yine bir tarih beklemeye itildik.

Umarım o müfettiş bize bir kıllık yapmaz.

Bugün öğleden sonra izine çıkıyorum kardeşlerim. 10 Ağustos'a kadar HOPA'da olacağım.

O tarihe kadar forumda olamam büyük ihtimalle.

Kendinize iyi davranın.

HERKESE ŞİMDİDEN İYİ BAYRAMLAR.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Mecnunun açıklamalarından dolayı bize ceza vermeleri mümkün değil delil yok ispat yok. kim yaptı? bilmiyorum. böyle saçma şeymi olur uefa nın okadar aptal olduğunu düşünmüyorum... kupa kesin gelecek göreceksiniz...
                          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Günaydın.

Yine bir tarih beklemeye itildik.

Umarım o müfettiş bize bir kıllık yapmaz.

Bugün öğleden sonra izine çıkıyorum kardeşlerim. 10 Ağustos'a kadar HOPA'da olacağım.

O tarihe kadar forumda olamam büyük ihtimalle.

Kendinize iyi davranın.

HERKESE ŞİMDİDEN İYİ BAYRAMLAR.
                            İyi bayramlar, iyi tatiller abi.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Müfettiş raporları inşallah en kısa sürede biter ve şikebahçe için şemsiye sonuna kadar açılır.

Bizim için sıkıntı çıkmaz diye tahmin ediyorum ve diliyorum.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• bugünde bir tarih alırız, artık kısır döngüye girdi, ne kadar kaçabilecekler pislikler
                                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X