Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Celal Dedem ülke öyle bir hale geldi ki şu izlediğimiz alçaklık normal gelmeye başladı artık,şike yapmak,hırsızlık yapmak,namussuzluk yapmak hem yadırganmıyor hemde adam çıksa alenen itiraf etse bile yüzüne tüküren olmuyor,olmadığı gibi bir de bu tip kanı bozuklar itibar görüyor. O sebepledir ki şu sürecini kurban olduğum elin gavuru bir an önce bitirse de canım ülkemin münafıklarını bu konu hakkında bir daha görmesek duymasak.
    Allah bize sabır versin abi, Vallahi sabrımızı sınıyorlar... ama az kaldı Allah ın izniyle sezon başlamadan bu iş bitecek.
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Transferler inşallah bize şikeyi ve kupayı unutturmak için değildir.
      En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 05.08.2014, 11:05.
      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Transferler inşallah bize şikeyi ve kupayı unutturmak için değildir.
        Benim gibi transfer başlığına girme bişeyden haberin olmasın, şikeyi asla unutmazsın abi

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Şike konusundaki sessizlik bekleme sürecine girildiği içindir. En ufak bir kıvılcım çıksın yine yakarız ortalığı.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şike konusundaki sessizlik bekleme sürecine girildiği içindir. En ufak bir kıvılcım çıksın yine yakarız ortalığı.
            Siz yinede beni yalnız bırakmayın abi başlıkta

Yorum

• İki gün sonra hareketlenir buralar yine
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İki gün sonra hareketlenir buralar yine
                2 gün sonra ne var? benim bildiğim herhangi bir şey yok

Yorum

• Celal senin gibi şike başlığının müdaviminin konudan bihaber olması şaşırttı beni
                  Murat

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Müfettis ne zaman raporunu sunacakmis?
                    atilla dilaver ucu açık demişti soruşturmanın..
                    Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim gibi transfer başlığına girme bişeyden haberin olmasın, şikeyi asla unutmazsın abi
                      ben girsem de unutmam da. diğer arkadaşlar çok kaptırmış kendilerini.
                      ronaldo bile gelse 2011 den önceki heyecanım gelmneyecek gibi hissediyorum.
                      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben girsem de unutmam da. diğer arkadaşlar çok kaptırmış kendilerini.
                        ronaldo bile gelse 2011 den önceki heyecanım gelmneyecek gibi hissediyorum.
                        bende öyle ama insan ister istemez heyecanlanıyor işte ALLAH yardımcımız olsun, hem şike konusunda hemde ligde inşallah bir sezonda 2 kere şampiyonluk kupası kaldıran ilk ve tek takım olacağız

Yorum

• bu davadan geri adım atan namussuzdur. transferler taraftara başka bir hava kattı ama kimse şikeyi unutalım demez diyen varsada Trabzonspor'un temsil ettiği değerlerin farkına hiç varamamıştır. 1000 senede geçse hak yerini bulmadan yılmak yok
                          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu davadan geri adım atan namussuzdur. transferler taraftara başka bir hava kattı ama kimse şikeyi unutalım demez diyen varsada Trabzonspor'un temsil ettiği değerlerin farkına hiç varamamıştır. 1000 senede geçse hak yerini bulmadan yılmak yok
                            mutlu insan verimli insandır. böyle transferlerin bu sürece daha iyi motive aracı olacağını tahmin etmemiştim. sanırım insanlar daha da verimli çalışacak bu süreç için. bizim hatamız buydu galiba.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bende öyle ama insan ister istemez heyecanlanıyor işte ALLAH yardımcımız olsun, hem şike konusunda hemde ligde inşallah bir sezonda 2 kere şampiyonluk kupası kaldıran ilk ve tek takım olacağız
                              Amin, inşallah.
                              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X