İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Transferler inşallah bize şikeyi ve kupayı unutturmak için değildir.En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 05.08.2014, 11:05.Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransferler inşallah bize şikeyi ve kupayı unutturmak için değildir.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike konusundaki sessizlik bekleme sürecine girildiği içindir. En ufak bir kıvılcım çıksın yine yakarız ortalığı.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki gün sonra hareketlenir buralar yine2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMüfettis ne zaman raporunu sunacakmis?Herkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim gibi transfer başlığına girme bişeyden haberin olmasın, şikeyi asla unutmazsın abi
ronaldo bile gelse 2011 den önceki heyecanım gelmneyecek gibi hissediyorum.Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben girsem de unutmam da. diğer arkadaşlar çok kaptırmış kendilerini.
ronaldo bile gelse 2011 den önceki heyecanım gelmneyecek gibi hissediyorum.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu davadan geri adım atan namussuzdur. transferler taraftara başka bir hava kattı ama kimse şikeyi unutalım demez diyen varsada Trabzonspor'un temsil ettiği değerlerin farkına hiç varamamıştır. 1000 senede geçse hak yerini bulmadan yılmak yok
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende öyle ama insan ister istemez heyecanlanıyor işte ALLAH yardımcımız olsun, hem şike konusunda hemde ligde inşallah bir sezonda 2 kere şampiyonluk kupası kaldıran ilk ve tek takım olacağız"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum