Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    TFF'yi yıkmadan bu yolda ilerlemek mümkün değil.
    Bu nedenle kulübün hedefinde sürekli olarak federasyon olmalı. Son açıklama yerli yerinde . Disiplin soruşturmasına cevap bir tık daha sert tondan olmalı .
    Federasyon ve koruyucu bekçileri de bunun net olarak farkında sanıyorum.

Trabzonspor'un ve üç istanbul kulübünün 8'er delegesi var.
    Bursaspor'un 7 delegesi var.
    Kayseri kulüpleri toplamda 7 delege olması gerekiyor...
    ...

Mevcut , olabilecek delege listeleri önümde yok , fakat anlatmak istediğim ; bu delege aritmetiği üzerinde çalışmak gerekiyor.
    Ve bence çalışılıyor da...
    Mantikli olan da bu olmalı ama bu kadar satılık Anadolu takimi ve eski futbolcu/yöneticileri olduğu müddetçe zor gibi duruyor.

Zaten arkasında da siyasi destek mevcut.

Zor seçenek.
    HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Terimin son sözü dikkatimi çekti. "yoksa bizi herhangi bir yere de kabul etmeyecekler" enteresan
      2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
      Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
      https://twitter.com/U_TS1967
      https://www.facebook.com/ugurodabas1967

Yorum

• Samsun'da özel bir hastanede çalışan Trabzonsporlu Dr. Emre Baykan'ın sosyal medyada paylaştığı mesaj, çalıştığı hastane tarafından Fenerbahçe camiasını rahatsız ettiği gerekçesiyle, yine sosyal medya üzerinden bir mesaj yayınlanarak Fenerbahçe camiasından özür dilendi.

Trabzonsporlu olan Dr. Emre Baykan'ın "Hukukun kestiği cezanın uygulanmadığı ülkede hükümlüye cezayı sokaktaki vatandaş keser. Aziz için artık Havaalanları halk mahkemesi alanı" mesajını sosyal medya üzerinden paylaştı. Bunun üzerine Trabzonsporlu doktorun çalıştığı özel hastanenin sosyal medya hesabından, Baykan'ın yazdığı mesajın Fenerbahçe camiasını rahatsız ettiği gerekçe gösterilerek, "doktorumuz tarafından Fenerbahçe camiasını rahatsız eden yazı için bütün camiadan özür dileriz" mesajı yayımlanarak özür dilendi.

Bunun üzerine Trabzonspor taraftarları Trabzonsporlu doktor Emre Baykan'a sahip çıkarak hastaneye büyük tepki gösterdiler.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın dün Sabiha Gökçen Havalimanı’nda kavga ettiği Trabzonspor taraftarı İbrahim Tüfekçi, olayı anlattı...

-İbrahim Bey, öncelikle geçmiş olsun mu diyelim size?

Bizim Trabzon’da kavga edene, İstanbul’da ise dayak yiyene ‘geçmiş olsun’ derler. Çok şükür biz dayak yemedik.

TUTTULAR, BİR DAHA SALDIRDI

-Aziz Yıldırım’la karşılaşmanız nasıl oldu, olayı anlatır mısınız?

Dün saat 11.00 sularında Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaydım. Kafeteryada Aziz Yıldırım’ı gördüm. Yanında 7-8 kişiyle oturuyordu. Yanına gittim, “Adım İbrahim Tüfekçi. Trabzonspor taraftarıyım. Vicdanınız rahat mı?” dedim. Bana, “Çok rahatım” cevabını verdi. Bu sefer ben, “Şike yaptınız, utanmadınız mı?” diye sordum. Bana, “O…. çocuğu” dedi ve ceketini çıkarıp yumruk attı. Yanındakilerden bazıları onu tutmaya çalıştı ama O, bir daha saldırdı. Bu arada yanındakilerden 2-3 kişi daha bana saldı.

BÜYÜKLERİMİZİN SÖYLEYEMEDİĞİNİ SÖYLEDİM

-Şu anda ne hissediyorsunuz?

Ben, Aziz Yıldırım’a hiçbir şekilde terbiyesizlik yapmadım, kötü bir söz söylemedim. Sadece “Şike yaptınız, utanmadınız mı? Vicdanınız rahat mı?” diye sordum. Bir Trabzonlu futbolseverler olarak bunları söyleyemez miyim? Ben Trabzonspor büyüklerinin söyleyemediği bir sözü söyledim. Bunu söylemek zorundaydım.

-Aziz Yıldırım’la tekrar karşılaşsanız yine aynı sözleri söyler misiniz?

Ben Trabzon’a Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan gidip geliyorum. Bir daha karşılaşmamız tabii ki mümkün ama. Aynı sözleri ona tekrar söylemem. Çünkü eğer böyle bir şeyi yaparsam, art niyetli davranmış olurum. Ben öyle bir insan değilim.

TRABZONSPORLULAR BANA BÜYÜK DESTEK VERİYOR

-Olayın medyaya yansımasının ardından nasıl tepkiler aldınız?

- Olaydan sonra twitter’ımı, Facebook sayfamı kapatmadım. Çünkü benim çekinecek bir şeyim yok. Fenerbahçeliler’den ömrü hayatımda görmediğim küfür ve hakaretler alıyorum. Trabzonsporlular ise sağolsunlar, bana çok büyük destek veriyorlar.
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Bu azizeye bundan sonra hiçbir yerde rahat yok.

takımı fenevbahçe de, beynelmilel tescilli şikecidir.

kupamız verilse de verilmese de bu acı gerçek hiç değişmeyecek.

GÜNAHLARIN TAKIMI fenevbahçe!
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Son yaşanan olaylardan sonra şunu çok net görmek lazım ki,

Bu ülkede 2010-2011 SPOR TOTO SÜPER LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor'umuza kupasını vermemek için gayri meşru her yol deneniyor.

Tek yol UEFA, olmadı FIFA.
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• günaydin. DÜSECEKLER

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  günaydin. DÜSECEKLER
                  Bu söylediğin olması gereken ama mücadelemizi sürdürüp bekleyip göreceğiz kardeşim.
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Dün akşam Dr. Emre Baykan ile uzun uzun konuştum.
                    Son derece rahattı.
                    Sizlerde rahat olun arkadaşlar.
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

• birde Trabzon a gelecekmiş utanmaz herif...
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• arkadaşlar,herkese günaydın

bu şikeci ibişler iyice hayal dünyasına dalmışlar,uefa dernek demişlerdi,şimdide taraftar olarak fifayı dernek görmeye başlamışlar.
                        düşecekler

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

azizin mahmut özgenerin karısı hakkında yüzüne söyledikleriyle fbye ettiği küfür hoşuna gitti galiba şunun. O yüzden toz kondurmuyor gavat o köpeğe.

Gesendet.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Hastahane yi aradım. Şikayetim iletim. Şikecilerden Özür dilediğiniz için protesto ediyoruz dedim. Yetkili Kişi birseyler geveledi durdu. Trabzonspor taraftarı yapılanı unutmaz dedim kapattım.
                            BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi
                              sakin renktaş

frenle kendini....
                              İnan varya bir şikeci köpeğe sövmek kadar hoşuma giden bir şey yok

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                birde Trabzon a gelecekmiş utanmaz herif...
                                Aziz ancak 1996'da Ali ŞEN'in yaptığı gibi, sırf ortamı germek için Avni Aker'e gelir ama gelmesi hiç iyi olmaz.

Bunca yaşanan haksızlık ve gerilimden sonra aklı varsa gelmez.
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X