197 o.O
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu neden böyle yapıyorsunuz? Bugün karar günü tabi ki insanlar başlığa girecek. Başlığın tapusu mu var birinde?
Neden herkes sizin gibi düşünmek zorunda?
Artık yazmayın böyle şeyler.
Kimsenin derdi moral bozmak değil. O zaman tersten düşünürsek sizin de derdiniz moral bulmak moral aşılamak.
Öyle bir şey yok.
Hepimiz aynı davayı aynı duygularla takip ediyoruz. Hepimiz kurtulmak gülmek istiyoruz.
Yiyelim birbirimizi o zaman ha iş ya
Yorum
-
Hepimiz UEFA dan gelecek habere kitlendik....Biraz olsun tansiyonlari düsürüp gülmenizi istedim sadece....Tabiiki RADYODA ALTYAZI Olmaz :-) :-) Hakkinizi helal edin :-)
Eninde sonunda mutlu haber gelecek...sabirli olun.....sikeciler geren cezayi alip kupada Trabzona gelecek...TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYA
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞaka yapmayın beyler bugün istediğimiz sonucu alamıyabiliriz çünkü. Sinirler gergin. Transfer belli değil formalar belli değil Şikeci Fb nin durumuda belli değil. O yüzden dikkat.
Yorum
-
İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFazla beklentiye giriyorsunuz ileri tarihe ertelenir kesin..
Yorum
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!
Biraz moral bozayım. Herkesin fikri kendine.
Biz ceza almayalım yeter bugün. Başka bir beklentim yok.
Sadece bize ceza çıkmasın yeterli.
Yoksa fbyi kurtarmak için her yolu deneyen Uefa, bugün kalkıp tffye ceza vermez.
Bu iş ancak Cas ve Fifada çözülür.
Uefa gitsin ilk önce kişilere vereceği cezayı açıklasın. Milleti oyalamanın manası yok.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşahsım adına tarih ile ilgili bir beklentim yok ben sonuç odaklıyımGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine bir ramazan günü akşamı şenlenmişti buralar.
UEFA GÜM GÜM GÜM UEFA GÜM GÜM GÜM-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum