Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Herşeyi anladım da bu kişilere olan cezayı nasıl sümenaltı ettiler yıllardır onu anlayamadım...
    Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• SOLtaraf ‏@ersonndeniz 8 dk.
      @temizligci Gs metresleri sizi.Siz bir kulüp bile değilsiniz artık.A takımınız kim? @eksiogluilhan @ulas_ugras
      Aç Yanıtla Retweetle Favorilere ekle Daha fazla
      temizLİGci ‏@temizligci 3 dk.
      @ersonndeniz @eksiogluilhan @ulas_ugras kocanızı çok çabuk unutmuşşunuz. malum devletin her makamının altına yatınca karışıyo kocalar

sağlam kapak oldu

Yorum

• safları sık tutalım gençler hava sıcak cemaat dışarda kaldı daha arkadan da çok gelen var....
        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Sonuç ne olursa olsun biz bitti demeden bitmeyecek sonuna kadar davamız için savaşacağız
          En son Fedai 61 tarafından düzenlendi; 17.07.2014, 16:26.

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ağbicim ne diyorsun ALLAH aşkına o kadar şike yapmış bir takımın düşmeyeceğine inanmak hastalıktan öte değildir benim için...mübarekler real madrid barcelona juventus milan sanki
            Abicim ben de diyorum bırakın herkes istediğini düşünsün ne var bunda?
            Bizden çok çile çeken bir taraftar gurubu yok.
            Çok görmeyin bunları.
            En son S.ÖZKAN tarafından düzenlendi; 17.07.2014, 16:38.

Yorum

• UEFA bugüne kadar hep heyecan verdi umut verdi. Hmm çekerim kulaklarınızı tarzı kararlar verdi. Lakin o beklenen darbeyi hiç vurmadı. Bugün de hayalkırıklığı yaşatmazlar umarım.
              "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Arkadaşlar 2013 teki men cezaları saat kaç gibi açıklanmıştı ?

Yorum

• Daha önceki kritik kararlar hangi gün alınıyordu? Perşembe mi? Cuma mı?
                  elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İki gün önce üye olmuşsunuz gelip bana paranoyak deme hakkını kimden aldınız acaba?

Abicim ben de diyorum bırakın herkes istediğini düşünsün ne var bunda?
                    Bizden çok çile çeken bir taraftar gurubu yok.
                    Çok görmeyin bunları.
                    Ben diyebilirmiyim Sibel
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Herşeyi anladım da bu kişilere olan cezayı nasıl sümenaltı ettiler yıllardır onu anlayamadım...
                      Napolyon ne diyor?
                      Para para para.

Yorum

• Sibel'i rahat bırakın artık arkadaşlar......
                        Rica ediyorum.....

Gerginliği körüklemeye gerek var mı?
                        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben diyebilirmiyim Sibel
                          bende onu dicektim bi kac senedir uyuyeyim ben diyebilirmiyim??

Yorum

• Haydi UEFA bitir işi. Sen de rahat et, biz de rahatlayalım artık.
                            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Kararlar çıkmaya başladı gözüküyor ama güvenilir mi değil mi kaynaklar emin değilim
                              İsrail takımları kendi evinde oynıyacağı uefa maçlarını avrupada oynıyacak
                              Rus ve ukrayna takımları eşleşmiyecek

Yorum

• Sibel birazdan patlar
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X