Herşeyi anladım da bu kişilere olan cezayı nasıl sümenaltı ettiler yıllardır onu anlayamadım...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
SOLtaraf @ersonndeniz 8 dk.
@temizligci Gs metresleri sizi.Siz bir kulüp bile değilsiniz artık.A takımınız kim?@eksiogluilhan @ulas_ugras
Aç Yanıtla Retweetle Favorilere ekle Daha fazla
temizLİGci @temizligci 3 dk.
@ersonndeniz @eksiogluilhan @ulas_ugras kocanızı çok çabuk unutmuşşunuz. malum devletin her makamının altına yatınca karışıyo kocalar
sağlam kapak oldu
Yorum
-
İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleağbicim ne diyorsun ALLAH aşkına o kadar şike yapmış bir takımın düşmeyeceğine inanmak hastalıktan öte değildir benim için...mübarekler real madrid barcelona juventus milan sanki
Bizden çok çile çeken bir taraftar gurubu yok.
Çok görmeyin bunları.En son S.ÖZKAN tarafından düzenlendi; 17.07.2014, 16:38.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki gün önce üye olmuşsunuz gelip bana paranoyak deme hakkını kimden aldınız acaba?
Abicim ben de diyorum bırakın herkes istediğini düşünsün ne var bunda?
Bizden çok çile çeken bir taraftar gurubu yok.
Çok görmeyin bunları.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerşeyi anladım da bu kişilere olan cezayı nasıl sümenaltı ettiler yıllardır onu anlayamadım...
Para para para.
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen diyebilirmiyim Sibel
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum