Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 197 o.O
    Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
    Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yahu neden böyle yapıyorsunuz? Bugün karar günü tabi ki insanlar başlığa girecek. Başlığın tapusu mu var birinde?
      Neden herkes sizin gibi düşünmek zorunda?
      Artık yazmayın böyle şeyler.
      Kimsenin derdi moral bozmak değil. O zaman tersten düşünürsek sizin de derdiniz moral bulmak moral aşılamak.
      Öyle bir şey yok.
      Hepimiz aynı davayı aynı duygularla takip ediyoruz. Hepimiz kurtulmak gülmek istiyoruz.
      Yiyelim birbirimizi o zaman ha iş ya
      ağbicim ne diyorsun ALLAH aşkına o kadar şike yapmış bir takımın düşmeyeceğine inanmak hastalıktan öte değildir benim için...mübarekler real madrid barcelona juventus milan sanki

Yorum

• Şaka yapmayın beyler bugün istediğimiz sonucu alamıyabiliriz çünkü. Sinirler gergin. Transfer belli değil formalar belli değil Şikeci Fb nin durumuda belli değil. O yüzden dikkat.

Yorum

• Hepimiz UEFA dan gelecek habere kitlendik....Biraz olsun tansiyonlari düsürüp gülmenizi istedim sadece....Tabiiki RADYODA ALTYAZI Olmaz :-) :-) Hakkinizi helal edin :-)

Eninde sonunda mutlu haber gelecek...sabirli olun.....sikeciler geren cezayi alip kupada Trabzona gelecek...
          TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
          TRABZON / AYASOFYA MAH.
          HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• bu iki kademeli ceza olayı gerçekleşecektir
            UEFA gereğini yap der tff eksi puan verir
            sonra fifa mı yapar UEFA mı ama eninde sonunda alt lige düşme
            bunun kaçarı yok ...
            eğer herşeyi temizleyip şikecilere büyük bir tazminat ödemeyeceklerse başka çare yokkkkk

Yorum

• Arkadaşlar kendimizi en kötüye hazırlayalım.En kötü senaryoyu ben yazayım isterseniz :

Fenerbahçe bir alt lige düşürülüp -30 puan cezası alacak.

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şaka yapmayın beyler bugün istediğimiz sonucu alamıyabiliriz çünkü. Sinirler gergin. Transfer belli değil formalar belli değil Şikeci Fb nin durumuda belli değil. O yüzden dikkat.
                Bu işin sonunu getir(E)meyip, umut tacirliği ile kendine pay çıkartan, menfi çıkar sağlayan idareciler insanları bu duruma getirdi maalesef.

Yorum

• Fazla beklentiye giriyorsunuz ileri tarihe ertelenir kesin..
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Hadi artık uefa aç şu şemsiyeyi.

Yorum

• Çok guzel şakalarmış.......
                      #

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fazla beklentiye giriyorsunuz ileri tarihe ertelenir kesin..
                        şahsım adına tarih ile ilgili bir beklentim yok ben sonuç odaklıyım
                        En son duyurukcu tarafından düzenlendi; 17.07.2014, 16:18. Sebep: eksik yazı

Yorum

• Yine bir ramazan günü akşamı şenlenmişti buralar.

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

Biraz moral bozayım. Herkesin fikri kendine.

Biz ceza almayalım yeter bugün. Başka bir beklentim yok.

Sadece bize ceza çıkmasın yeterli.
                            Yoksa fbyi kurtarmak için her yolu deneyen Uefa, bugün kalkıp tffye ceza vermez.

Bu iş ancak Cas ve Fifada çözülür.

Uefa gitsin ilk önce kişilere vereceği cezayı açıklasın. Milleti oyalamanın manası yok.
                            Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şahsım adına tarih ile ilgili bir beklentim yok ben sonuç odaklıyım
                              İnşallah öyle olur
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yine bir ramazan günü akşamı şenlenmişti buralar.
                                oda çok değişik bir anektot evet inşelleh tekrar şenlenir buralar heycanla bekliyoruz..

UEFA GÜM GÜM GÜM UEFA GÜM GÜM GÜM
                                -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X