Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• daha önce paylaşıldı mı bu twit bilmiyorum ama https://twitter.com/dannythefink/sta...87722874109952 daki şahıs time yazarlarından
    burda önemli nokta birçok ülke platini yi desteklemiyor bu rezaletin düzeltilmemesi halinde yani her hangi bir yaptırım çıkmaz ise fenerbahçeye yarın avrupa basını çalkalanır kusura bakmayın ama kimse kurtaramaz uefa yı

Yorum

• yaf o değilde günlerdir başlığa girmeyen adamlar sanki sırf bugüne özel moral bozmak için başlığa giriyorlar git acını içinde yaşa arkadaş..worlde yaz excele yaz

Yorum

• Yahu bu ülkede hala 3 yıl öncenin oynanmamış Süper Kupa Finali var.Fikstürmüş VS. bunlar önemli değil.Yeterki istediğimiz karar çıksın.

Yorum

• Uefa olmazsa fifa, fifa olmazsa cas, cas olmazsa ifm...

DÜŞECEKLER.

Yorum

• düşecekler

zafer inananlarındır

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Küme düşürme kararı kesinlikle ama kesinlikle olmaz. Benim beklediğim en büyük ceza eksi puan cezası, fikstür çekilmiş, her şey ayarlanmış, UEFA bile karar verirken bunu göz önünde bulunduracaktır.

CAS'ın gerekçeli kararından da anladık ki şikecinin başı UEFA, bu adamlara güvenip de sonra hüsran yaşamayalım.
              Fikstürü tam da bu algı için erken çektiler ama yemezler..
              Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• bugün ki kararda şikecilerin küme düşma durumu da olabilir mi?
                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Milliyet'de birşey yazmıyor kaç kere refresh etdim malum şikebahçe gazetesi
                  -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yaf o değilde günlerdir başlığa girmeyen adamlar sanki sırf bugüne özel moral bozmak için başlığa giriyorlar git acını içinde yaşa arkadaş..worlde yaz excele yaz
                    Yahu neden böyle yapıyorsunuz? Bugün karar günü tabi ki insanlar başlığa girecek. Başlığın tapusu mu var birinde?
                    Neden herkes sizin gibi düşünmek zorunda?
                    Artık yazmayın böyle şeyler.
                    Kimsenin derdi moral bozmak değil. O zaman tersten düşünürsek sizin de derdiniz moral bulmak moral aşılamak.
                    Öyle bir şey yok.
                    Hepimiz aynı davayı aynı duygularla takip ediyoruz. Hepimiz kurtulmak gülmek istiyoruz.
                    Yiyelim birbirimizi o zaman ha iş ya

Yorum

• UEFA Anasayfadan Fenerbahçeye müjdeyi verdi http://www.uefa.com/ @Fenerbahce

Yorum

• Şaka lan şaka, 2-2

Yorum

• az kaldı az sabır..
                          Trabzonlu olmadan,Trabzonsporlu olmanın gururunu yaşıyor..

UNUTMADIK-UNUTTURMAYACAĞIZ
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPORumuzdur..

Yorum

• kalbime indi bi an moralmen çökdüm sazanladık resmen dedim acaba tv yerine yanlışlıkla radyomu yazdı
                            -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Beyler saka icin iyi bir ortam degil. Herkes gergin

HEP
                              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Şaka yapacak bir gün değil herkesin siniri tepesinde, biraz daha dikkatli davranmakta yarar var. Bir gün şaka yapmazsanız bir şey olmaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X