Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fener-ankaragücü maçında gabriç oynamadı. radikalin haberi külliyen uydurma. senaryo yazıyor şerefsizler. üstelik Sadri Şener'de başka bir kulübe bedavadan futbolcu verecek göz var mı? verse cale'yi verip kurtulur.

Yorum

• Gabriç olayına ben inanmıyorum. Bu olay YEM olabilir oltaya düşer mi hesabı
      çünkü Anhkaragücü başkanı Fb üyesidir ve basına çok konuşan bir başkan
      böyle bir şey olsa mesaj olayını çıkarmazdı
      Sadece şaka mahiyetinde konuşmalar olabilir. (Bize attığın gibi onlarada at tarzı.)

Unutmayın TS-Ankaragücü maçında golü Gabriç attı...

Yorum

• İlk olarak HIRCINBEY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fener - Ankaragücü maçında gabriç oynamışmıydı ? Oynamadı diye hatırlıyorum.
        Kendi ifadesi var. "Fenerbahçe maçında niye oynatılmadım merak ediyorum" diye
        DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          türk futbolu sınıfta kalmıştır. eve para getirdiği sürece, ailede bir fahişe olmasını önemsemeyen aile bireylerinden farkları yok. 3 maymunu oynuyorlar.
          Güzel benzetme

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hocam neden çekiniyoruz "varsa birsey bizde düşelim demiyormuyuz yoksa sadece dilde mi bu soz
            Bu arada aksam mac için boztepeye beklerim
            Orhan bana özelden telefon numaranı atar mısın, lütfen?

Yorum

• İlk olarak HIRCINBEY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fener - Ankaragücü maçında gabriç oynamışmıydı ? Oynamadı diye hatırlıyorum.
              Oynamadı...

Yorum

• Arkadaslar
                Nevzat sakar hastanede bildiginiz uzere
                Ailesinden insanlar orada varmis
                O bolgede olan. Oraya yakin oturan arkadaslar hastaneyE ZiyarEtE gidebilirse cok iyi olurm

Yorum

• İlk olarak namık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yazdığımı doğru oku kardeşim. Neden öyle yazım...Zaten düzelttimde.
                  bir art niyet yoksa kusura bakmayın, yanlış anlamışım,

Nevzat başkanın komada olduğu haberi çok gerdi beni.

Eğer Nevzat başkana bir şey olursa bu ülke ne hale gelir tahmin edemiyorum.
                  Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• bu arada konuyla alakasi yok ama pazar aksami paok maci iptal olmus herhalde.

Yorum

• Birincisi Gabric orada devam etmek istemezdi. İkincisi 300-400 bin dolara tav takımlar için neden Gabric'i önerelim biz ahmak mıyız? Gabric'i ne kadara almıştık hatırlayan var mı? 2 milyon dolar veya euro olması lazım.
                      - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tazminat davası hakkımız sonuna kadar var.prosüdürü biraz daha uzun sadece.yoksa hiçbir kimse yada kurum idareye karşı dava açabilme hakkından yoksun bırakılamaz.bu hakkı yok etmeye dair çıkmış bir kanun varsa bile o kanun anayasa mahkemesi tarafından iptal edlmeye mahkumdur.
                        Valla Trabzonsporlu hukukcu söyledi Ömer hoca.

Tüm takımlar lig başlamadan önce dava acmayacagına dair imza atıyorlarmış.(tff,pfdk,tahkim kararlarına karşı)

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yapılacak Olay Çok Basit
                          1-Trabzonspor Şampiyonlar ligi Ön elemeye gitmeyecek Fenerasyonu Mahkemeye vererek,Uefa ya da Fenerbahçenin Şampiyonlar ligi için itiraz edecek.
                          BJK Süper Kupa finaline Çıkmayacak.
                          Ligde Hiç bir takım FB ile oynanacak maçta Oynamayacak sahada oturma eylemi yapacak.
                          Nasıl olsa eninde sonunda düşecek.
                          Ama yapamazlar bizimkiler dahil hepsi Yalakalık peşinde Kulüpler birliğinden yapılan açıklamaya destek veren FENERLE BERABER TEKVUCUDUZ diye açıklama yapanlardan ne bekliyorsunki.

2-Diğer Bir Çözüm aslında FEDERASYON Uefaya diyecekki kardeşim Biz Kendimizi temizleyene kadar hiç bir takımla katılmıyoruz.
                          Türkiyedede Tüm bir seneliğine Türk Futbolunun düzelmesi adına Süper ligi İptal edecek,
                          Şikeye belgeleri ile karışdan Fener ve Sivası 2.ligde düşürecek Diğer Takımların hepsini Bankasyaya
                          Bankasyada 18 li 2 gruptan oluşan 36 takımla oynanacak her gruptan ilk 9 takım Direk Süper lige.
                          Aslına tam temizlik İçin böyle radikal bir şey lazım.
                          Ama onu yapabilecek Yiğit varmı onu bilmiyorum.

3-Kanunlara göre OLMASI gereken çözüm FENADASRON savcılarla bir araya gelip deliller belgeler ışığında Kim cezalı ise 1 hafta içinde kararını verip,Şu an Şikesi kesin Olan FB Ve Sivası düşürerek Yoluna devam edecek (asıl olması gereken karar bu)

Yoksa öbür Türlü Türk Futbolu bitmiştir
                          UEFA dan ağır cezalar beklemeye başlayabilirsiniz.
                          Cafer bey haklısınızda ,bizim başkan neden bir açıklama yapmıyor ya da yapamıyor. Sabahtan beri bir çok basın haberinde Sadri başkanın tevşikte ankaragücüyle anlaşıpta işin teşebbüste kaldığı söyleniyor ve de sadri beyin tutuksuz yargılanacağı belirtiliyor. Eğer bu haberler doğruysa ;bizde yeni kanuna göre otomatikmen düşüyoruz böyle bir durumda kimi hangi hakla nereye şikayet edeceğiz beni aydınlatırsanız sevineceğim?
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaslar
                            O bolgede olan. Oraya yakin oturan arkadaslar hastaneyE ZiyarEtE gidebilirse cok iyi olurm
                            Hangi hastane acaba?
                            DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaslar
                              nerede abi hangi hastanede yatıyor ?
                              Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• Arkadaslar işyerındeyım bazen bakıyorum...twıt attım zaten bunu..
                                nevzat sakara gecmiş olsun...

eksik tesebuse takıldım ben..

şimdi ben düşünuyorum yapmıyorum,ee bu düşünce sucuna gırer.. memlektte birüsü abaza erkeğin içeri alınması gerekır ozaman
                                ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                                KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim