Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İş çıkışında saat çok geç olmazsa uğramayı düşünüyorum. Nevzat Bey'i görmek mümkün olmaz ama ailesine destek olabiliriz...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Rabbim inşallah bir an öce sağlığına kavuşturur.Dualarımız onunla.
      Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Haseki'de diye biliyorum. Oranın başhekim yardımcısı akrabam olur.
        Teşekküler, diğer yardımcı olan arkadaşlar içinde teşekkür ederim
        DRAGO GABRIC

Yorum

• utanmnaz adam maa nevzat şakarı zıyarete gıttmıi

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Rıdvan nerede?

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Haseki bana 15 dk yürüme mesafesinde...5:30 gibi çıkarım evden..Kardiyoloji'de mi yatıyor Şakar?...
              Armağan iletişime geçelim. Biraz daha geç olabilir düşündüğün saatten. İstersen beraber de gidebiliriz...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Yönetimin bu soruşturma boyunca takip ettiği yolu dikkatli izlemek lazım. Yani taraftarımızın Bjk ve Gs taraftarlarının gazıyla hareket etmesi doğru değil. Elbet tepki göstereceğimiz zaman olacaktır. Ben şahsen "taraftarımızın yönetimin yaptığı açıklamalar doğrultusunda" tepki göstermesini diliyorum.

Belki bir süre daha -yönetimin yaptığı gibi -soğuk kanlı tavrımızı- devam ettirmeliyiz.
                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aynen katılıyorum benimde memek isteiğim buydu ve farklı örneklerle anlattım bunu.
                  BMN yönetimi bunu dikkate almıyacaktır. Bir konu kapatıldı bu yüzden. Heves kursakta
                  DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Basında çıktımı.Yokmu bunu gazetelere tv lere mail atacak kimse
                    habeetürk te var dostum..
                    "TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."

Yorum

• Dün yönetim TFF ve FB'nin kuyruğu oldu, bugün de taraftar GS ve BJK'nin kuyruğu mu olacak?
                      Yüz tane ayağım olsa biriyle bile katılmam o yürüyüşe!

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        utanmnaz adam maa nevzat şakarı zıyarete gıttmıi
                        Sence gidermi hiç? tek gecelik zevk uğruna bunu dünyaya getiren o adamla o kadını Allaha havale ediyorum.

Yorum

• yazıldı mı bilmiyorumda

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatları, Metris Cezaevi'ndeki Yıldırım'ın tutukluluk halinin kaldırılması için başvuruda bulundu.

oldu canım başka bişey

Yorum

• Yönetimin sessizliğinden hiç memnun ve mutlu değilim...

Yorum

• Bilgi almak için şansımı bir denerim. Telefonu bende yok şu anda. Mesaisi bitmiş de olabilir. Konuşmadan birşey diyemem arkadaşlar. İş çıkışında uğramayı düşünüyorum. Eğer gidersem birinci ağızdan bilgilendirme yaparım...
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dün yönetim TFF ve FB'nin kuyruğu oldu, bugün de taraftar GS ve BJK'nin kuyruğu mu olacak?
                                Yüz tane ayağım olsa biriyle bile katılmam o yürüyüşe!
                                Yönetimin kimsenin kuyruğu olduğu yok arkadaşlar Nevzat Başkan yoğun bakımdan çıktığı anda göreceksiniz yönetimin tutumunu şimdi bir sabır biraz dua.
                                Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                                Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim