İş çıkışında saat çok geç olmazsa uğramayı düşünüyorum. Nevzat Bey'i görmek mümkün olmaz ama ailesine destek olabiliriz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
Teşekküler, diğer yardımcı olan arkadaşlar içinde teşekkür ederimİlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaseki'de diye biliyorum. Oranın başhekim yardımcısı akrabam olur.DRAGO GABRIC
Yorum
-
Armağan iletişime geçelim. Biraz daha geç olabilir düşündüğün saatten. İstersen beraber de gidebiliriz...İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaseki bana 15 dk yürüme mesafesinde...5:30 gibi çıkarım evden..Kardiyoloji'de mi yatıyor Şakar?...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
Yorum
-
Yönetimin bu soruşturma boyunca takip ettiği yolu dikkatli izlemek lazım. Yani taraftarımızın Bjk ve Gs taraftarlarının gazıyla hareket etmesi doğru değil. Elbet tepki göstereceğimiz zaman olacaktır. Ben şahsen "taraftarımızın yönetimin yaptığı açıklamalar doğrultusunda" tepki göstermesini diliyorum.
Belki bir süre daha -yönetimin yaptığı gibi -soğuk kanlı tavrımızı- devam ettirmeliyiz.
Yorum
-
BMN yönetimi bunu dikkate almıyacaktır. Bir konu kapatıldı bu yüzden. Heves kursaktaİlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen katılıyorum benimde memek isteiğim buydu ve farklı örneklerle anlattım bunu.DRAGO GABRIC
Yorum
-
habeetürk te var dostum..İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasında çıktımı.Yokmu bunu gazetelere tv lere mail atacak kimse"TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."
Yorum
-
Sence gidermi hiç? tek gecelik zevk uğruna bunu dünyaya getiren o adamla o kadını Allaha havale ediyorum.İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleutanmnaz adam maa nevzat şakarı zıyarete gıttmıi
Yorum
-
Bilgi almak için şansımı bir denerim. Telefonu bende yok şu anda. Mesaisi bitmiş de olabilir. Konuşmadan birşey diyemem arkadaşlar. İş çıkışında uğramayı düşünüyorum. Eğer gidersem birinci ağızdan bilgilendirme yaparım...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
Yorum
-
Yönetimin kimsenin kuyruğu olduğu yok arkadaşlar Nevzat Başkan yoğun bakımdan çıktığı anda göreceksiniz yönetimin tutumunu şimdi bir sabır biraz dua.İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün yönetim TFF ve FB'nin kuyruğu oldu, bugün de taraftar GS ve BJK'nin kuyruğu mu olacak?
Yüz tane ayağım olsa biriyle bile katılmam o yürüyüşe!Yaşam kimliği: Trabzonspor .
Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.
Yorum

Yorum