Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mehmetbaransu mehmetbaransu faikcelikoflu tarafından

Hafta sonu savcının kararı değişebilir. Belgelerin ilgili bölümünü federasyonla paylaşabilir.

Yorum

• Sadri Şener'e Zeki Mazlum'a Kulüp tarafından her hafta para verilmesinin sebebi nedir? diye soruldu

Şener'in cevabı: Zeki Mazlum'a değil ortağı olduğu güvenlik firmasına.. Avni Aker'in maç günü güvenlik ihalesini almış, güvenliği bedava yapmadığı içindir..

puhahahahahaha ya bu sadri acayip komik adam yaaaaa, şöyle bir durumda bile dalga geçiyo milletle....
      Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...

Yorum

• bizim yönetimden herhangi birisinin nevzat şakarı ziyaret etmemesi eğer ettilerse bunun tv lerde yayınlanmaması çok garip en azından resmi siteden nevzat şakarın sağlık sorunuyla alakalı bir geçmiş olsun mesajının yayınlanmaması çok şaşırtıcı sizcede öyle değilmi

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mehmet Baranus masal anlatmasin, TFF zaten istedigi zaman alabilirmis istedigini.

Anayasa böyle diyor...

Yavaş alsın nereye alıyor

Gizlilik kararı var

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ümit ediyorum ki yönetimimizin bu sessizliği Nevzat Şakar'ın sağlığına kavuşup, hayırlısıyla adli süreçten geçip serbest kalmasından sonra yapılacak Trabzonspor'a yakışır "okkalı" bir açıklama için bekleyiştir.

Aksi takdirde meydanı şikecilerin yasal işbirlikçileri ve dumanlı havadan medet umanlara bırakırlar ki hiçbir gerçek Trabznsporlu bunu sineye çekemez.
            Hocam neden çekiniyoruz "varsa birsey bizde düşelim demiyormuyuz yoksa sadece dilde mi bu soz
            Bu arada aksam mac için boztepeye beklerim

Yorum

• 10 dk önce evin önünde top oynayan çocukların muhabbetini duydum(10-12 yaşlarında)
              -sarı laci.....
              -olum fb şampiyon oldu ama şike yaptı
              -UEFA kabul etti olum
              -şike yaptılar olum
              -banane kabul etmeseydiler banane
              -.....???

TFF zehirle gençliği aynen böyle devam et...
              Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
              Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sadri Şener'e Zeki Mazlum'a Kulüp tarafından her hafta para verilmesinin sebebi nedir? diye soruldu

Şener'in cevabı: Zeki Mazlum'a değil ortağı olduğu güvenlik firmasına.. Avni Aker'in maç günü güvenlik ihalesini almış, güvenliği bedava yapmadığı içindir..

Bizim başkan pozisyon buldu mu hiç affetmiyor, tam bitirici santrafor

hahahaha vallahi öyle ya ççç Helal başkanım ya seviyorum ben bu adamı.
                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• BENCE çarşı ve ultraaslanla beraber bu eylem yapılmalı!! O zaman TFF yönetimini bile indirebiliriz!
                  Daha çok ses getirir gibi geldi bana.
                  GÜMÜŞHANE

Yorum

• Bu protesto için Çarşıya haber verilmeli
                    Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak tslibaymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      BENCE çarşı ve ultraaslanla beraber bu eylem yapılmalı!! O zaman TFF yönetimini bile indirebiliriz!
                      dostum ben ztn tum forumlarda yorumlarımda paylasıyorm organizeyi bence sizde yapın yayılsın iyice artık gerek cvp verilmeli bazı arkadaslar bizim durum net deil bekleyin diyor kardeş farketmez vvarsa bizde bi suç bizide düşürün ama ihtimal vermiyorum onlar baskaların peşinde asıl şebekenin muslunun peşindeler

Yorum

Bizim durum henüz netlesmedi ki. Sonra org iptal etmek durumunda kalmayalimda.

Ihtimal ama...

Kesin degil...

İyi de bizim derdimiz sadece bu mu? Bizim derdimiz futbolun artık temiz bir oyun olması değil mi? Kaldı ki Nevzat Şakar'da da önemli bir problem çıkacağını zannetmiyorum. En fazla mahkeme tarafından serbest bırakılır diye düşünüyorum. Yeter ki sağlığına kavuşsun.
                        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak tlotwat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bunca insanin ahini alan insanlar bugun hic birsey olmamis gibi yollarina devam etseler bile gun gelecek bu yukun altinda bogulup gideceklerdir hic supheniz olmasin biz bu takimi sampiyon olsun diye sevmedik herkes gordu fenerin ne kadar rezil,utanmaz ve yuzsuz bir kulup oldugunu alin birde su linke bakin http://video.google.com/videoplay?do...22882325272989

Teşekkürler kardeş.. Herkes izlesin arkadaşlar

Yorum

• yavuz_semerci yavuz semerci

Sadri sener trabzonsporlu yoneticiler ile moral yemeginde iskele de konustum morali super
                            ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• demekki önümüzdeki yıllarda emniyet delil bulmadığı sürece fenerasyon hiç bir şekilde karar vermeyecek yani şike serbest tff ye kaldığı sürece gözleri görsede herhangi bir yetki kullanmayacaklar peki tff nin görevi nedir.. bakalım önümüzdeki dönemde nasıl başedeceksiniz...

Türkiye milli takımı . ve takımları men yediği sürece hangi sorumluluğu kendi üzerinizze aldınız ki hissi kararınızı ülke adına veriyorsunuz ...

siz maç saati ayarlamaya devam edin ...geçen yılda bu ligi tescil edende tff değilmiydi...

Yorum

Mehmet Baranus masal anlatmasin, TFF zaten istedigi zaman alabilirmis istedigini.

Anayasa böyle diyor...

Masal anlattığını zannetmiyorum ne diyorsa çıkıyor ayrıca anayasada oyle birsey var mi bilmiyorum sadece gs böyle birsey söyledi haa hukukcuysan anayasayı yemiş yutmuş ve biliyorum diyorsan eyw

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim