Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakim sorar doktara

"Aziz Beyin durumu kötümü "

cevap aynen şöyle gelir,

"numara yapıyor, hınzır gibi "

duyduğumda ne güldüm yahu

Yorum

• Eğri oturup doğru konuşalım. Arkasında “kitlelerin desteği” olan kişilere kurallarını uygulamakta zorlanır hukuk...
      Sadece bizde değil, Dünya’nın her yerinde.
      Bırakın sıradan suçları, “milyonların gönlündekilerden bazıları” dünyanın en ağır suçlarını da işlemiş olsalar, binlerce kişinin ölümünden bile sorumlu olsalar, gün geliyor “salıverin şu adamı” cümlesi ile hukuka künde atıyor insan tabiatı.
      Neden?
      Kitlelere karşı durmak zor çünkü.
      Hele Aziz Yıldırım gibi “teknik açıdan” mağduriyete uğramış, hiçbir yaptığını “kişisel çıkarı” için yapmamış ve arkasındaki milyonların öncüleri sokağa taşmış, sağlığı hapse elvermeyen bir “tutuklu” ise karşımızdaki...
      Daha zor.
      * * *
      Hadi “empati” yapalım!
      Ben, sokaklar çıldırmasına rağmen Aziz Yıldırım’ın davası sonuçlanana kadar hapiste çürümesini, hatta ölmesini istesem ne yapardım?
      Evet... Hem hapiste kalsın “ibret olsun” istiyorum hem de kitlelerin galeyana gelmesinden çok, ama çok rahatsız oluyorum.
      Ne yapardım?
      Hemen ve çok acilen Fenerbahçe ile Aziz Yıldırım’ı “ayırmaya” çalışırdım!
      Nasıl mı?.. İşte:
      “Birisi asırlık çınar, diğeri yolunu şaşırmış kuruyan bir dal.
      Başkan suç işlemişse, Fenerbahçe’nin ne günahı var?..
      Yıldırım’ın tasarrufu Fenerbahçe’yi niye bağlasın canım!
      Özel ve tüzel yani.
      Bırakın Aziz Yıldırım’ın peşini, biz de tarihin akışına bırakalım davayı. Fenerbahçe şampiyonluğunu korusun. Kümede kalsın. Hem Fenerbahçe, hem herkes kazansın.
      Ekonomi yani...
      Netice mi?.. Yıllar sonra kim öle kim kala.
      Hem size başkan mı yok be kardeşim!”
      Fenerbahçe’ye başkan var da... Öyle hikaye yok!
      Başkan suçluysa Fenerbahçe de suçlu.
      Başkan içerdeyse, Fenerbahçe, Süper Lig’in dışında. Başkan şike yapmışsa, Fenerbahçe’nin şampiyonluğuna elveda.
      Karpuz tezgahı değil bu; seçmece yok.
      Kulübün en yetkili organı Genel Kurul yetki vermiş. Gel bizi yönet demiş. Yetmemiş, “Betonu bırak, şampiyon yap” demiş.
      “Ne yaparsan yap şampiyon yap”!
      Aziz Yıldırım maç satın aldıysa çocuklarına miras kalsın diye mi aldı?
      Ona buna para verdiyse, aile yatırımı mıydı?
      Tansiyonu düzelsin diye mi baskı kurdu Federasyona?.. Şekeri düşsün diye mi “sürdü tarlaları”, böbreğindeki kist habis çıkmasın diye mi alengirli yollara saptı?
      Kim alkışlamıyor veya eleştiriyordu o sırada?
      Başkan ne yaptıysa, hepsinden Fenerbahçe faydalandı.
      Yanlışsa, Başkan’la birlikte Fenerbahçe de bedel ödeyecek, yanacak şimdi.
      Protesto edenlerin gözünde Başkan ile Fenerbahçe o kadar özdeş ki, Aziz Yıldırım’ın anayasal haklarını ihlal ve sağlık tehlikesine rağmen tutuklu olmasını Fenerbahçe’ye operasyon olarak değerlendiriyorlar.
      Arkasındaki kitleden ve sokaktaki eylemlerden çekiniyorsanız dört senedir unutulan “tutuksuz yargılamanın esas olduğunu” hatırlayacak ve ancak suçu sabit olunca hapse atacaksınız.
      Başkan’la Fenerbahçe’yi ayıralım “mühendisliğine” soyunursanız, suçlu diye içeri tıkılan Başkan, mağduriyetin ivmesiyle ve büyük kitlesiyle hiç hesaplanmayan etkilere neden olacak bilesiniz.
      Hele hapisteyken yaşam tehlikesi gerçeğe dönüşürse.

ercan güven yazmış daha önce yazıldıysa özür dilerim
      fenerbahçe dünya pisliğidir..
      her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• @Fatih Ilelioğlu

Ne bileyim ben başkan ne demek istedi müneccim miyim ben

Emin olduğum ve bildiğim tek şey var başkan üzerine atılı suç isnadından henüz kurtulmadı.

Daha kaç kere açıklayayım kardeşim ben sana

(Tabi bu yorumları dosyayı bilmeden görmeden ve gelen haberlere göre yapıyorum, belki de başkan hakkında yapılan suç isnadları çok yetersiz delilere dayanıyordur onları nasıl bilebilirim)
        En son Murat Hızal tarafından düzenlendi; 13.07.2011, 00:07.
        ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Arkadaşlar;
          Sayın Sadri Şener ve yöneticilerimiz tutuklanmadı diye basında şu ana kadar gördüklerimin çoğunun yüzü asıldı valla...
          Umdukları olmadı galiba acayip üzgünler...
          Ee onları anlıyorumda burdakiler neden karışık duygular içinde onu anlayamıyorum...
          Bende mi bi gariplik var acaba ...

Yorum

• Baskanimiz serbest kalmis yurt disi yasagi ise Nevzat Sakar icin sanirim...

Valla bana göre hepsi serbest kalacak.

Yeni ögrendim...
            En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 13.07.2011, 00:10.
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bugün deliksiz bir uyku çekeceğim,asbaşakanımız Nevzat Şakar'a acil şifalar diliyorum.Umarım en kısa sürede onu da görevlerinin başında görürüz.
              Amatör ruh,profosyonel düşünce
              İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Güney Kore yalan makinesine sokmuş şikeden dolayı Göz altına aldıklarını bizde olsa yer yerinden oynar herhalde

Yorum

• gozaltına alınıpta serbest kaldıktan sonra konusan bı bızım baskan oldu dıgerlerının yarası varkı yanlıs bısey demekten korktular hemen kactılar

Yorum

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    @Fatih Ilelioğlu

Ne bileyim ben başkan ne demek istedi müneccim miyim ben

Emin olduğum ve bildiğim tek şey var başkan üzerine atılı suç isnadından henüz kurtulmadı.

Daha kaç kere açıklayayım kardeşim ben sana

Neyse demekki sende anlamadin Baskan'nin ne demek istedigini.

Tüm bilgiler icin tesekkürler.

Bu arada soyadim Ileli...
                    En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 13.07.2011, 00:09.
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• gs temizlik istiyorsa once Zalad'i nasil satin aldiklarini anlatmakla baslasinlar. Yaptiklari sikeler buyuk okyanusu halice cevirir...

Yorum

• İlk olarak Kermit1654 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Güney Kore yalan makinesine sokmuş şikeden dolayı Göz altına aldıklarını bizde olsa yer yerinden oynar herhalde
                        makınede sorun var derler herkes suclu olamazya derler)

Yorum

• İlk olarak Kermit1654 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Güney Kore yalan makinesine sokmuş şikeden dolayı Göz altına aldıklarını bizde olsa yer yerinden oynar herhalde
                          Biz de makineyi de kandirir onlar. Ancak elektrikli sandalye keser.
                          ”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
                          [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-

Yorum

• Evet beyler biraz gülelim, stresli bir gün gecirdik

aziz yildirim iceri girdikten sonra sormus: "Beni nekadar tutacaksiniz burda?!"
                            Cevap: "fener Türkiye Kupasini alana kadar!"
                            azize: "has.........!"
                            .

Yorum

• Arkadaslar paylasildimi bilmiyorum ama az önce habertürkde 1 gün programini izledim tesadüfen orda bir ögretim görevlisi gecen persembe günü gökce giresunluoglu takma adiyla yorum yapan bir insanin yorumunu begendigini ve dogru bir tespitte bulundugunu savundu. Giresunluogluna göre isin icinde TSK bile varmis...

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=haberturk 23:23 ayarlayin...

tabi gökce giresunluoglunun yaptigi yorumu birebir duymak icin izlemek icin yildiz tvde persembe günü 00:00 da baslayan programa geri sardim ancak ne tesadüfse görüntü var ama ses yok...öncesinde ses var sonrasinda ses var ama o adam ordayken yayinda ses yok...
                              internette arastirayim dedim ismini verdim aradim taradim hicbirsekilde yorumu haber yapilmamis....iskillendim dogrusu...acaba bilerekmi haber yapilmadi???? bilerekmi yayinin sesi kesildi ??? siz ne düsünüyorsunuz????
                              ...imza...

Yorum

• Trabzonspor'dan Hasan Yener ve Temel Kazancıoğlu açıklaması...
                                Kulüpten yapılan açıklamada, "Genel Sekreterimiz Hasan Yener ile Mali İşler Sorumlumuz Temel Kazancıoğlu’nun İstanbul’daki ifade verme işlemleri tamamlandı.
                                Her iki yoneticimiz emniyet görevlilerinin kendilerine yönelttikleri soruları cevapladıktan sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden ayrıldılar" denildi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim