Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bordomaviask tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    çarşının yaptığı açıklama her taraftar grubunun yapması gereken açıklamadır helal olsun diyorum

Taraftar grupları, gerçekten temzilik istiyorlarsa yöneticilerinin inadına bu tür açıklama yapmalılar. Yöneticilerini baskı altına almalılar...

Biz ve çarşı bunun öncülüğünü yaptık,gerisinin gelmesi dileğiyle...
    BMN|KOCAELİ

Yorum

• sadri şenere sorulan sorularla medyanın yaptığı haberler arasında hiçbir bağ yok.başkana sorulan sorular bile adamın suçsuzluğunu kanıtlıyor ama adamlar ısrarla şike şüphesi,kefalet gibi sözcükler üzerinden yorum yapıyor.bütün yöneticilerimiz içerden çıksa bila çamurun lekesini savunacak bu münafıklar. şampiyonluğumuzu geri istiyoruz
      Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• İlk olarak Blackseaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        elimi vicdanıma koydum ve suçlu kim varsa TS da dahil herkes cezasını çeksin.

fifanın kuralları bellidir.bu kuralda klübün derneğe yada kişiye bağlı olduğuna bakacaklarına ihtimal vermiyorum..

bunlar FB yi kurtarmak için her türlü yolu deneyeceklerdir..

FB şike yaptıysa şike şike düşecek..(bütün takımlar için geçerlidir)

Yorum

• Aziz Yıldırım'ın Avukatı Faik Işık Recep Tayyip Erdoğan'ın da Avukatıymış.

"Aziz Yıldırım'ın Avukatı Faik Işık Recep Tayyip Erdoğan'ın da Avukatıymış..." yazmıştım sonra mesajımı göremedim. Umarım yanlış birşey yazmamışımdır.

selamlar.

Yorum

• Benim ilk baştan berli mantıgımın almadıgı şudur.Neden bu oprasyon icin ligin secimlerin ve tff secimlerinin bitmesi beklendi?
            федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• İlk olarak varsawa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bugunden itibaren biz artık baskı ortamı oluşturamazsak gecmiş olsun demektir. Şuanda bizim yerimizde Beşiktaş taraftarı olsaydı ne yapardı?
              ortalıgı toz duman ederlerdi..
              1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burdan bişey söylemek istiyorum.Bazıları bana kızabilir onuda tahmin ediyorum ama bu kendi fikrimdir ve bunu kendi kafamda sorgulayarak bu düşünceye vardim;Sayın başbakanımız konu ile ilgili demeç verirken satır aralarında ve konuşma şeklinden,fenerbahçeye yol göstermiş ve yargıyıda olayın kişselliği ile ilgili işarette bulunmuştur.
                kızacak bişi yok ki

azizi yakalım, fbyi kurtaralım
                niye diyorum ben TS.nin şampiyonluğu duble çalınıyor diye

bence biz hakkaten premier league.e kapak atmaya felan çalışalım
                bize şampiyonluk haram, TS artık şampiyon olamaz diye yazılı olmayan bi kanun var
                bazı gözler görebiliyo
                onur, emek, başkaldırı...
                kendine karşı #direnTRABZONSPOR
                LiverpoolFC

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eğer böyle bir soru sorulmuşsa bu operasyondan kötü kokular geliyor. İnşallah ben yanılıyorumdur ya da haber asparagastır ve bu soruşturmanın üzerinde siyasi iktidarın gölgesi yoktur.

Neden bilmem ama bana bu operasyon sivrilen bazı şahısların ipini çekmek için düzenlenmiş gibi gelmeye başladı bana. Bu sürecin sonunda FB kalır da isimerini az çok hepimizin bildiği kişiler tasviye edilirse haklı çıkarım. Daha önce de söylediğim gibi: İnşallah ben yanılırım.
                  yanilmayacaksin aynen öyle olacak..aziz baskanligi birakacak..sirf o degil eski düzenin kalintilarida fb den elini ayagini cekecek..cuma günüde anlasilmis..cuma dan önce basinla cuma dan sonra ki basin arasinda daglar kadar fark var..hedefe ulasildi..aziz muhtemelen sessizce bir kösesine cekilecektir bundan sonra..neden fb düsürülsün ki artik?
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Kişiler kurumları bağlamazmış. Başkanları, asbaşkanları, muhasebe mudurleri tutuklandı hala yetmiyor, kurumu baglamıyor.

Bir takımın küme düşürülmesi için ne yapması gerekiyor? Kulüpte genel kurulun toplanıp oy çokluyuğuyla 'şike yapmalıyız' kararı alması mı gerekiyor? Kulüp üyeleri arasında bir 'şike yapalım mı?' diye referandum mu yapılması gerekiyor yoksa?

Bunu soyleyenler koskoca bir ulkeye 'sizi aptal yerine koyuyorum' ya da 'ben tam bir gerizekalıyım' demeye calisiyor.

Yorum

• - Herşeye tek başımıza duruşumuzla Çok Büyük Camiayız yemin ederim , alayına gider
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak -BOLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "Aziz Yıldırım'ın Avukatı Faik Işık Recep Tayyip Erdoğan'ın da Avukatıymış..." yazmıştım sonra mesajımı göremedim. Umarım yanlış birşey yazmamışımdır.

selamlar.
                        Hocam bunun yanlış bilgi olduğu burada defalarca yazıldı onun için silinmiştir mesajınız.
                        ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• biz temiz çıkalım şu işten , s(ö)ke s(ö)ke alırız hakkımızı
                          7
                          Cngz_61

Yorum

• İlk olarak Serdar Dilekoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Peki abi Uefa sadece Fenerbahçe ile sınırlı kalmayıp ülke futboluna men cezası verebileceğini de ima ederse bu yükün altına girebilir mi peki federasyon.

Ben çünki sadece şike yapan takımla sınırlı kalacaklarını da sanmıyorum eğer usulsüzlük yapılırsa.
                            Fenerbahçe için evet diyorum.Şunu söyleyebilirim;federasyon fenerbahçe için (küme düşürmemek için) kendini yaktığı gibi Türk futbolunuda uçurumun kenarına atmıştır.Bu süreç beklenenden daha uzun sürecektir.Geçen her gün federasyon ve fenerin işine gelmektedir.Onların istediğide bu..

Yorum

• İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kanunlar sanık lehine ise geriye yürür.eğer yeni kanun mevcutsuçun cezasını ağırlaştırıyorsa geriye yürümez.

bu durumda fenerbahçe'nin,yada yöneticilerinin alabilecekleri cezalarda indirim yapan değişiklikler yapılırsa bu değişiklikler uygulanır.
                              Evet evet doğru. Daha ağır cezlar geriye yürümez.

Şike ve teşvik suçunu tamamen kaldıramazlar ama süreleri aşşağıya çekebilirler. Bunu için kamuoyu baskısı oluşması lazım. Ayrıca kulüplerin böyle bir talebi dile getireceklerini tahmin ediyorum.
                              En son Emrullah tarafından düzenlendi; 13.07.2011, 11:50.
                              TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• şimdi çok şerefli fb yöneticileri şike yapmasaydı biz şampiyon değilmiydik ?

bize bu hakkımızı kim ne zaman ve nasıl verecek ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim