İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Misafir
İki oldu.İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen uyumayı deniyorum...Gürcan abi ararmısın bir şey çıkarsa?
Tam ben sana diyecektim arar mısın diye?
Bir süre duracağım ararım. Ama uyku tutmazsa da beklersen sen ara. Saat önemsiz..
Yorum
-
Fener için yeterli olmamış sanırım.İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet olması gerekeni değil olanı tartışıyoruz zaten
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Aziz gözaltındayken tvler her dakika başı bilgi verirken şimdi niye susuyor?...
Yorum
-
O diger olayla ilgili galiba, olgun Peker olayi diye biliyorum.İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Zeki Mazlum'a ne oldu sonra, bir bilen var mı? Çıkmıyor mu televizyon haberlerinde?
Acaba o Trabzon'dan İstanbul'a getirilecek diye mi gecikti başkanımızın sorgusu?
Yorum
-
Aziz tutuklandı da ne oldu ?İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületff iddianameyi bekliyorsa, suan sadri sener ve nevzat sakarin serbest kalmalari cok önemli...
eger birtanesi tutuklanirsa iddianamede bizde yazariz... buda sampiyonlugu unutun, bank asyaya hazirlanin anlamina gelir...
Sanırım DEVLET olayı sümen altı edecek. Aziz de ilk duruşmada serbest. Hatta 15 günü bulmayabilir.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Hayırdır...İlk olarak MaRaŞLı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu iş bitmiştir geçmiş olsun hepimize...Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
Allah'a şükür Trabzonspor'luyuz..
Şu yapılanlara bi bakın Allah aşkına yemin ederim insan birilerine bir şey yapmak istiyor bu kadar da şerefsizlik olurmu..
2005..
fb - Trabzonspor maçı.."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Gözaltı süresi 24 saat diilmi saat 7 de bırakırlarİlk olarak lucciiffer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülee bu nevzat şakarın sorgusu sabaha kaldıysa başkanda çıkamaz dışarı o zaman
Yorum
-
Misafir
Murat'ı yormamak için az az soruyorum. Daha onlarcası varİlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGürcan abi nasıl sorulardan sordun böyle
Soruları okurken bir an amerikan filmi izliyorum zannettim

Bu takım bizi td scout filan yapmıştı da avukat hakim savcı yapacağı hiç aklıma gelmemişti
Yorum

Yorum