Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nasıl bir ülke böyle yahu, nasıl bir adalet işleyişi bu?

Yorum

• Savcının güvenip dosyayı iddianame hazırlanmadan vermem dediği bir federasyon....Başlamadan bitmiştir....
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• olay anlasıldı kımse kume dusmıcekte sampıyonlukta degısmeyecek kısıler ve kurumlar ayrıymıs sankı fener sıvas macından menfaat elde etmemıs gıbı konusuyo ama yapcak bısey yok elımız kolumuz baglanır eger bızım yonetıcılerden bırı tutuklanırsa bunada en cok maa sevınırkı fener ıcın karar alması kolaylasır

Yorum

• Mehmet Baransu helal.

Sabahtan beri bunu söylüyorum bende.

Tutuklansı diyen savcı 3 ay sonra yok yanlış yapmışım mı diyecek?
          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Adam çok ters yerden vurdu.
            Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Akın mesaj kutun dolu

Yaptığın doğru ama zaman yanlış bence.

bir aklanalım birader sonra 5 milyon tane gönderelim

ama şimdi değil çünkü bizim adımızda geçiyor Adımız oradan silinsin temize çıkalım.

Çünkü adamlarda taviz 0 kendi yağımıza kurşun sıkmayalım.
              Adam resmen şahısların suçu kurumlara yıkılmasın diyor. Ama kurumların resmi yetkileri olarak kurumlara menfaat sağlanıyor. Bunu bilmiyor mu federasyon başkanı? Medyanın bir kısmından böyle saçma bir yorum beklerdim ama federasyon başkanından? Aciz bir yorum acizzz. UEFA'ya şikayet edelim ama dediğin gibi şu cesaret aldıkları gözaltılarımız ilk önce bir kalksın
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• maa

ne kadar kastın varsa, benim döktüğüm gözyaşları kadar, gb maçda heyecandan telefonu kırdığımda üzüldüğüm kadar, sınav dönemleri üzüntüden uyuyamadığım kadar Allah'ından bulasın inşallah !

yaşattığın üzüntüler ve fenerlilere yaşattığın sahte sevinçlerin hesabını öteki dünyada vereceksin.

Yorum

• @Travelair

Anladigim kadariyla UEFA'ya bize yardim et diyorsun, yoksa adil bir karar cikmayacak...

Yaziya gelince;

Düzeltmeye kalksam cok zamanimi alir sahsen. Sunu söyleyebilirim; Inglizcesi olan her kisi burada ne söylendigini anlar.

Zaten konuyu biliyorlar, cok sayida yazi gitmis durumda.
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• telegolde ekranda en sağdaki kim.güzel soru sordu?

Yorum

• Bu arada sadece telefon görüşmeleri sıkıntı oluşturur mu bilmediğimden soruyorum

Yorum

• İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        fb dahil 2 tane daha buyuk takım var diyo işin içinde....hadı geçmiş olsun
                        hadi ya isler kötü olunca bizidemi simdik büyük yerine koyuyorlar.

benim bildigim bunlarin 3 büyükleri fb,gs ve bjk olur

yani biz yokuz isin icinde anliyorum ben bu sözde

tek büyük var oda TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          off of of çok pis koydu
                          Hemen kivirdi!!!

Hemen Trabzonuda isin icine sokmaya calisdi!
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• hic ismi gecmiyen bir klupte varmis diyorlar, gs den hic bahs edilmedi
                            Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• ismi geçmeyen bir klüp daha varmış...

Yorum

• Mehmet Ali Aydinlar: "Biz aslinda bu isin icinde olan kulupleri biliyoruz. Ama sonuclanmasini beklemeliyiz." 6 kulübün ismini biliyoruz diyor utanmadan

ulen ben senin varya
                                En son MaDDoX_61 tarafından düzenlendi; 11.07.2011, 23:20.
                                [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim