Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak -PlayMakeR- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bende ciddi ciddi sabotaj şüphesi var ama henüz büyük boyutlarda değil Bu operasyonun 1.5 ay ertelendiğine adım gibi eminim yaklaşık 16 milyon fener seçmeni var sen hesap et dostum.
    yuzde yuz sabotaj var ve trabzonsporun icinde ajanlar var buna kanaat getirdim! yeni kabinede ozak yok! sehir ve cevre bakani eski toki baskani ( cakma trabzonsporlu ) var ama! gsden tepki gordugu iicin trabzona kaydirildii sonraa trabzondan bir bakan hediye ediyorum diye manipilasyon yapti RTE! bizi okadar kucumsuyorlarki ama iste halkimiz egitimsiz oldugundan dolayi bunlar basimiza geliyor.
    14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak samsunlu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kaynak fanatik

Buca, Karabük, Sivas

Soruşturmanın bu bölümünde en ciddi suçlama yöneltilen kişi Trabzonspor Başkanı Sadri Şener. Bordo-Mavili ekibin patronu, yönetimdeki sağ kolu Nevzat Şakar’la birlikte Bucaspor-Fenerbahçe, Karabük-Fenerbahçe ve SivassporFenerbahçe maçlarında ev sahibi ekiplere teşvik primi teklif etmekle suçlanıyor. Soruşturma
      Karabük maçını anlarımda Sivas maçı ve Buca maçında gerçekten teşvik yapmaya çalışmak nedir ya ?

Bucaya 100 milyon dolar versen Feneri yenebilirmi ? Sivas zaten fenerli kabul edermi?

Nevzat başımıza iş açacak ben söyliyim.

Yorum

• Biri bana moral verebilir mi olumlu bir şeyler söyleyebilir mi..

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak ecerss77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Play-Maker arkadaşım insanları galeyana getirme ne Fifa ne UEFA kimseye ceza veremez.. TFF'nin verdiği karara uyarlar.. Şamp liginede gireceğiz..
          Kardeşim UEFA verebilir o kadar emin konuşma. Birde fenerin mahkemede ceza yemesiyle cezamız kesinleşir. Futbolumuz kaosa sürüklendi bile. Gelyana getirmek demek hadi çıkalım sokağa dökülelim felandır ben sadece olabilecekleri yazıyorum.

Yorum

• Erdal abi "Arayan asbaşkan değil arayan Peker" demişti bir mesajında. Daha sonra kaynağının yalanlandığını söyledi ama ben o ilk mesaja çok takıldım. Sabotaj kelimelerini görünce tekrar aklıma geldi.
            En son MonteCristo tarafından düzenlendi; 12.07.2011, 03:32.
            - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

FİFA değil UEFA verir cezayı. UEFA'nın uyarı göndermesini bekliyorum bu hafta en azından açıklama beklerler nedir durumlar diye. Eğer fenerbahçe kesin ceza yerse zaten şapa oturdu türk futbolu. Ama UEFA'nın bunca tutukluya rağmen fenerbahçe'yi şamp ligine göndermemize tepki koymasıda muhtemel. Cezada 5 sene milli takım dahil uluslararası maçlardan men cezası olurç
              insallah oyle olur M ALI A ve turkiye nasil batakliga girdiklerini gec de olsa anlarlar. ama bence senez emzik amcamiza danismistirlar bilgi almistirlar diye duysunuyorumm :d
              14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nete yeni girdim kardes buradan, sanirim izledigim program canli degil haliyle

Nedir durum hakkaten farkli bir surec mi var, son tahminler nedir ?

Cuvalcioglu'na bakinca oyle geliyor biraz sanki.. Her gorusune basvurulani iceri alacaklar diye bir sey de yok gerci..
                -Baskan sabah alındı tüm ekibin gelmesini bekliyoruz diye oyaladılar avukatı gözaltı degil ifade başvurusu dedi
                -O arada Nevzat sakar çağrıldı Kıbrıs'tan , geldigi gibi gözaltına alındı ( suan kalp problemiyle hastahanede akıbeti nedir bilmiyoruz)
                - .... Mazlum diye biri çağrıldı Trabzon'dan
                - bir kisi daha vardı klüpte görevli ne görevlisi bilmiyorum
                - birde yener ile cuvalcioglu

Hiç birsey anlatılmıyor medya bile takip etmiyor bizim süreci
                İçeriye alındık fenerle aynı kefeye konulduk TFF kozu aldı kullandı
                Bugün bjk den adali Sinan Engin çağrıldı ifade vermesi için

Başkanın sorgusu benim takip edebildiğim kadarıyla bitti
                Ozgenerin sorgusu vardı en sOn bu arada kendi isteğiyle gelen özgener ifadesinin ardından gözaltına alındı

Böyle yani gunün bir kısmı

Yorum

Kardeşim UEFA verebilir o kadar emin konuşma. Birde fenerin mahkemede ceza yemesiyle cezamız kesinleşir. Futbolumuz kaosa sürüklendi bile. Gelyana getirmek demek hadi çıkalım sokağa dökülelim felandır ben sadece olabilecekleri yazıyorum.
                  UEFA kendi maçlarında yani Avrupa Ligi ve Şamp Liginde hakemlere baskı , şike ve ırkçılık yapıldığı zaman men eder..

Ligler UEFA'yı bağlamaz.. UEFA TFF'ye ülke puanına göre bana 2 takım ŞL için 3 takımda UEFA için gönder kimi gönderirsen gönder der..

Milan calciopoli davasında eksi puanla lige başladı ceza alarak.. O sene takımı Avrupada temsil etti..

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben de oraya takıldım kaldım, bana nedense bunlar ceza vermeyeceğine güveniyorlar gibi geliyor. Şu UEFA'da ki Şenez Erzik de Şikebahçeli mi?
                    Şu an UEFa direk men edildiniz demez büyük ihtimalle ama açıklama yada geniş bilgi isteyebilir. Ama fenerbahçe'nin alacağı cezanın yaralarını kimse kapatamaz.

Yorum

• Sadri Başkan Hala Sorgudamı 4 Saat Oldu Ama Ben Haber Falan Göremedim
                      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Mehmet S. Pervan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Biri bana moral verebilir mi olumlu bir şeyler söyleyebilir mi..
                        Başkanına güven , biz yapamayız biz olamayız böyle de.

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          -Baskan sabah alındı tüm ekibin gelmesini bekliyoruz diye oyaladılar avukatı gözaltı degil ifade başvurusu dedi
                          -O arada Nevzat sakar çağrıldı Kıbrıs'tan , geldigi gibi gözaltına alındı ( suan kalp problemiyle hastahanede akıbeti nedir bilmiyoruz)
                          - .... Mazlum diye biri çağrıldı Trabzon'dan
                          - bir kisi daha vardı klüpte görevli ne görevlisi bilmiyorum
                          - birde yener ile cuvalcioglu

Hiç birsey anlatılmıyor medya bile takip etmiyor bizim süreci
                          İçeriye alındık fenerle aynı kefeye konulduk TFF kozu aldı kullandı
                          Bugün bjk den adali Sinan Engin çağrıldı ifade vermesi için

Başkanın sorgusu benim takip edebildiğim kadarıyla bitti
                          Ozgenerin sorgusu vardı en sOn bu arada kendi isteğiyle gelen özgener ifadesinin ardından gözaltına alındı

Böyle yani gunün bir kısmı
                          O ifade verecekler denmesinede inanmayın.. Nevzat Şakar içinde öle diyorlardı.. Mahmut Özgener içinde öyle diyorlardı.. Hepsi gözaltında..

Eminim Serdal Adalı ve diğer ifade için çağrılanlarda gözaltına alınacak..

Madem bizede sıçradı bu olay.. Herkese sıçramalı..

Yorum

• sonunda hersey bizim basimiza patlayacak göreceksiniz,
                            eger düsecek biri olursa kesin bizi düsürürler serefsizler

Yorum

• Ne sorguymuş arkadaş
                              Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Bursaspor

Sporda şiddet yasası gereği 9 maç ceza verildi.. Olayı kim olduğu belirsiz taraftar yaptı.
                                Ceza Bursaspor'a kesildi.

Trabzosnpor tek başına şike yapsa şuan 3. ligde olurdu.

Fenerbahçe yapınca kurtarma operasyonu ! Trabzonspor yaptıysa teşebbüs birlikte el ele Bank Asya'ya

Şampiyon Antep Olsun.
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim