Federasyon başkanı Aydınlar'ın bugünkü açıklaması 'tarlalar yeşillendi mi' sorusunun federasyonca versiyonudur!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
O cümle kafamın içinde milyonlarca kez tekrar ediliyor.İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki bizden hiçkimse tutuklanmaz ise...
Yorum
-
Yemez abi..5 yıl men cezası alırız rahatlarlar...İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKisi ile kurumu ayirdedip Feneri sucsuz gösterecekler. Avrupaya ve Dünyayada bunu yutturmaya calisacaklar.ölümüne trabzon !
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon Dakika yaziyorsunuz sonra komik olmayan Saka yapiyorsunuz.

Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
Yahu ne oldu ki? Adamlar kumpasla bizimkileri iceri aldilar. Daha ispatlanmis, guclu kanitlarla desteklenmis bir suclama mi var? Bir suru dedikodu, ivir-zivir. Once bir gorelim bakalim ne yapmisiz. Bir haftadir okuyorum, izliyorum, anlamaya calisiyorum aziz ve febenin yapmadigi pislik kalmamis, bizimkilerin de boyle ulan bizde mi yapsak, nasil yapsak gibi tesebbus oncesi hezeyanlarindan ote bir sey goremiyorum.İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞerefimizle,Onurumuzla savunduğumuz namusumuza laf getirdiler.
Sordukları zaman ben Trabzonsporluyum demenin şimdi ne anlamı var!
Dur bakalim, belki de febeyi kurtarma operasyonu dogrultusunda linc ediliyoruz. Yani ne oldugunu bilmiyoruz. Her zamankinden daha cok Trabzonspor'umuza sahip cikmamiz gereken bir donemdeyiz. Zaten elbirligi ile linc ediliyoruz, bir de biz onlarin ekmegine yag surmeyelim, once bir anlayalim bakalim ne oluyor, ne yapmisiz..."Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!
Yorum
-
...Amin...İlk olarak varsawa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllahım eger icinde yarım puanda olsa haram varsa bize Şampiyonlugu nasip etme.Hakkımı yemek isteyen varsada hepsini kahret.
"Gaye tek,ölmemek"
Yorum
-
Şampiyonluğumuzu geri verin demek yanlış,
Belki Şenol Güneş, Futbolcular, Taraftar hak etti..
Ama ortada yönetici pisliği söz konusu ise bunuda kabul edemeyiz.
Fenerbahçe'nin kesin, Trabzonspor'un teşebbüs CEZASI aynı
Düşürün 2 takımı !
Hatta Sivas'ı , Eskişehir'i@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Delilden bahsetmedi Fener'in dışında 2 büyük kulüp daha var dedi.Trabzonspor ve Beşiktaş olduğu söylendi o da tasvip etti.Hiç adı geçmeyen bir Anadolu kulübü de varmış hakemler var mı diye soruldu cevap vermedi artık yarın öbürgün hepsi çıkacak...İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHani delil yoktu elinde iddiaya göremi kelle alıyorBordomavi.net
Yorum
-
federasyon suan haberlerde ne duyuyorsa ona göre tavir aliyor... delilleri yok.
bizim baskani aziz ve cetesinin ifadesinden sonra adi gectigi icin büyük ihtimal aldilar ve cikar bu gece...
nevzat sakar olayi zaten geciyordu ilk zamanlarda. belliki yapmaya yeltenmis ama yarida birakmis... agrirsa basimiz bundan agrir...
aziz yildirimin adnan polat ile telefon konusmasi vardi. eminim o konusmada hatta baska konusmalarda cok sey görüsülmüstür. o nedenle 3. dalgada cimboma sira gelebilir...
eger sadri sener ve nevzat saka aklanirsa sampiyonlugu mecbur bize verecekler...
federasyon fener olmazsa, fener avrupaya gitmezse kimseyi göndermeyelimki, fenerle aralarindaki maddi fark kapanmasin fazla diye düsünüyor belliki...En son TSezgin61 tarafından düzenlendi; 12.07.2011, 01:10.
Yorum
-
Misafir
Tck'da Eksik Teşebbüs iki yönlü anlatılmış.İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam da sorun şu ki; biz Şike veya Teşvik primi için görüşme yaptık da anlaşamadık mı.
Şu anda hiç bir şey bilmiyoruz.
Gönüllü vazgeçme yani anlaşsan bile bu işden kendin vicdani sebeplerden dolayı vazgeçmen.
Birde Dış etkenlere bağlı olarak anlaştığın halde olayın gerçekleşmemesi.
Bunlar Eksik teşebbüsün kolları olarak ayrılıyor.
İlk maddede belirttiğim gönüllük hesabının suçu yok.Tabi o teşebbüs olayına gelene kadar başka bir suç işlemediyse.
Diğerinin ise Tam teşebbüste olduğu gibi suçu var maalesef.En son Misafir tarafından düzenlendi; 12.07.2011, 01:12.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum