Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tam bu alıntıyla bu soruyu soracaktım.. Sağol

Teşviki vereceğimiz kişiyle değil de bir aracıyla görüştük diyelim,
    1.. Aracı geri döndü ve şu kadar istiyorlar dedi ve bakalım dedik vazgeçtik
    2...Aracı hiç geri dönmedi..
    3...Aracı geri döndü ve pazarlık ettik sonra para bulmaya çalıştık bulamadık
    4.. Adam geri aradı parayı bekliyorlar dedi, biz de ayarlayamaya çalışıyoruz dedik ama ayarlayamadık.

Durum bu ve bunun varyasyonları şeklinde olsa ve biz hiçbir zaman şikeciyle görüşmediysek bu durumda teşebbüs müdür eksik teşebbüs müdür?

Kusura bakma Murat kafayı yedik, kısaca cevaplayabilir misin?
    Abi hepimiz kafayı yedik, kısaca kendi fikirlerimi yazayım.

Ben yasa maddesindeki teşebbüs aşamasını şöyle yorumluyorum, tekrar edeyim.

''Yasa diyor ki eğer anlaşma olursa suç teşebbüs aşamasında kalmış sayılır ve cezalandırılır''

Benim yorumum; Biz B takımıyla teşvik konusunda anlaştık, C takımını yenin size 100 TL dedik. B takımı çıktı sahaya ama C takımın yenemedi, yani istediğimiz sonucu elde edemedik. İşte bu durumda suç teşebbüs aşamasında kalmıştır (Bana göre)

Yine biz B takımıyla konuştuk, görüştük ama anlaşmaya varamadık sonuçta herhangi bir teşvik de gitmedi sadece konuşuldu, her ne kadar yasada aksi söyleniyor gibi gözüküyorsa da da ben durumda suçun teşebbüs aşamasında kalmayacağını düşünüyorum

Senin sorularına gelirsek;

1-Aracı geri döndü ve şu kadar istiyorlar dedi ve bakalım dedik vazgeçtik- Teşebbüs aşamasında kalmayacağını düşünüyorum
    2-Aaracı hiç geri dönmedi- Teşebbüs aşamasında kalmayacağını düşünüyorum
    3-Aracı geri döndü ve pazarlık ettik sonra para bulmaya çalıştık bulamadık- Bu durum çok muallak ben yine de kendi fikrimi söyleyeyim teşebbüs aşamasında kalmayacağını düşünüyorum
    4- Adam geri aradı parayı bekliyorlar dedi, biz de ayarlayamaya çalışıyoruz dedik ama ayarlayamadık- Yine muallak bir durum ben yine teşebbüs aşamasında kalmayacağımızı düşünüyorum.

Bunların hepsi benim kendi senaryolarım ve fikirlerimdir lütfen gereğinden faza ciddiye alınmasın
    ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Genk şu bizim daha geçen hazırlık maçı yaptığımız takım mı, yoksa ben mi karıştırdım isimleri?

Yorum

• canınızı sıkmayın kardesler
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Thug! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Belcika'nin Genk takimi basvuru yapmis Türkiye'de sike var, biz katilalim diye.

Kanalturk
          bu habere cok sevınırdım dun olsaydı ama artık sevınemıyorum bızımde sorunlarımız var bellı bızde s.lıgınden olmayalım bank asyayada dusmeyelım mecbur katlancaz bu duruma

Yorum

• İlk olarak varsawa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Asbaşkanı tutuklayacaklar derken neye gore soyluyorsun.Mehmet Yıldızında telefon konuşması vardı.Feneri şampiyon yaptık ben oraya gol atmak icin degil bulunmak icin gittim diye.Sonra şaka yaptım dedi.Şimdi Nevzat şakar şaka yaptım derse şakadan mı tutuklayacaklar.
            Muhabirlerin konuştuklarına göre böyle bir intiba oluştuğunu söyledim zaten abi. Yoksa benim aklım ve mantığım Nevzat Şakar'ın suçlu olduğuna bir türlü sır erdiremiyor. Bunu akşam da dile getirmiştim. Nevzat Şakar ilk bu operasyon gündeme geldiğinde "eyvah şimdi yandık" tarzında bir düşüncesi olsaydı, resmi siteden hakkında çıkan haberleri iki kez yalanlatmazdı. Üstelik Serhat Ulueren'de kendisiyle görüştüğünde "benimle ilgili bir şey yok şu an evde istirahat ediyorum" tarzında dalgacı bir yorumda da bulundu. Her şey bir tarafa Karabük maçıyla ilgili şike iddiasını ortaya atan Karabük yerel medyasının bir internet sitesini kaale alarak neden onlarla röportaj yapıp bu iddiaları yalanladı? Tüm bunların yanında kendisinin de bu olayların içinde olduğunu düşünen adamın tatil için Kıbrıs'ta ne işi var?
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Arkadaslar. MAA'nin federasyon baskani oldugunda 1 hafta once basbakanla gorusmustu. Bu tesadufmu?
              ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İki oldu.
                Tam ben sana diyecektim arar mısın diye?
                Bir süre duracağım ararım. Ama uyku tutmazsa da beklersen sen ara. Saat önemsiz..
                Ben ikinizi de ararım
                Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Federasyon başkanı resmen söylüyor bu benim ŞAHSİ kararım.

Şahsi derken FENERBAHÇE kimliği ile konuşuyor.
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bugunde ntvspor sayesinde boga uzmanı olduk.Gozum takıldı kaldı son dakika haberi varmı diye
                    федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sadri Şener Tutuklanacakmış herhalde vay anasını...
                      Kim diyor?Daha ifade veren adamin tutuklanacagini kim cikardi?

Yorum

• Sakin olmakta fayda var. Ben hiçbir zaman bizim bu işlere gireceğimize inanmıyorum. Eksik teşviğe teşebbüs denilen şeyi yaptıysak ve eğer bunun cezası varsa, cezamızı çekeriz. Ama ben böyle birşeye ihtimal vermiyorum.
                        33# DRAGO GABRIC
                        61# IBRAHIMA YATTARA #11
                        13# Steve Nash
                        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Acikcasi Trabzonsporumuzun eksik tesebbusle bile anilmasi utanc verici bir olay, ama kanunen düsmedikden sonra ve maclari etkilemedikden sonra sampiyonluk ana sütümüz gibi helaldir bence...

Rakibimiz bu sezon 15 maci manipule ettigi halde kupayi hakkiylan kazandigini iddaa edebiliyorsa, biz 82 puani bilegimiz hakkiylan kazandiysak onu murdar ilan etmiyelim derim...

Haa Nevzat Bey eksik tesebbusde bulundu ve resmi olarak kanitlanir ama Trabzonspor yinede sampiyonluk verilirse, Nevzat beyin cezasini biz keseriz ordan süphesi olmasin renktaslarimin...

Ama 82 puani bilegimiz hakkiylan kazandigimizi kimse inkar etmiyor herhalde, bu durumda Allahin izniylen sampiyonluugmuzda tertemiz olicakdir, hakkimiz teslim edilirse...
                          Rakibimizin 82 puanin belkide yarisi "dis etken"lerden olusmaktadir...

Yorum

• teşviğe teşebüs gibi bir suçtan yargılanmak nasıl bir duygu acaba nevzat bey izah eder. hadi teşvik versede şampiyon olsak neyse bole mallık görülmedi

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              http://www.facebook.com/video/video....06804&comments

Allah'a şükür Trabzonspor'luyuz..

Şu yapılanlara bi bakın Allah aşkına yemin ederim insan birilerine bir şey yapmak istiyor bu kadar da şerefsizlik olurmu..

2005..

fb - Trabzonspor maçı..
                              O maçı unutmak mümkün mü ? dün gibi aklımda 15 yaşındaydım. Öylesine heyecanlı izliyordum ki maçı sinirden hırstan ağlamıştım.
                              Kazimişi gzas vorert

Yorum

• aman allahim korktugum basi ma geliyor yazik olacak trabzonsporuma insallah bi sey cikmaz bu isden,azizenin cocuklarida hemen isin basinda ezikleri koruyacaklarinin isaretlerini simdiden verdiler EL SABIRRRR ALLAHIMM...
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim