Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar iyi güzel bir suçumuz yok diyelim yöneticilerimiz de serbest.

Fakat TFF belgeleri savcılıktan aldıktan sonra kanaat kullanırsa bunu savcılık gibi "Yorumlamayabilir"

TFF'de oluşacak kanaatın da medya ve onun oluşturduğu kamuoyu kanaatinden etkilenmesi kuvvetle muhtemeldir (Yalan, yanlış veya doğru)

Onun için; bu aşamada kulübün yapacağı yazılı açıklamalarla konuyu aydınlatması ve medyanın ayak oyunlarının önüne geçmesi şarttır
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ya oyle bir sey olsa federasyon dusen 3 takımı da geri alır
      yani 12 ile oynanmaz
      sacma bir yorum
      kendi uydurmus baransu
      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak ikubilay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeni haber mi, yoksa operasyon başladığında çıkan haber mi?
        Hayır Baransu öyle birşey demedi.Lafını çarpıtmışlar.Ben programı izledim.

Yorum

• Bu iş artık icinden cıkılmaz bir hal almaya başladı.Trabzonsporun adını kasti olarak atanlar artık kendi uydurdugu yalana inanmaya başladılar.Ben bir TRABZONSPOR Taraftarı olarak savcıya ve emniyete sesleniyorum.Varsa bizle ilgili elinizde delil bilgi belge goruntu ses kaydı ALLAH Aşkına yayınlayın.Verin butun medya yayınlasın.Ama eger yokta bu medya kasti olarak bizi işin icine cekiyorsa sizde bizim gozumuzde gercegi bildigi halde acıklamadıgınız icin suc ortagı olursunuz.Yeter artık kimse Trabzonsporun adıyla onuruyla şerefiyle oynamaya kalkmasın.EZİLİRSİNİZ.
          Ve yonetime sesleniyorum ALLAH Aşkına tamam sessiz olalım sabredelim bende aynı goruşteyim ama enazından bugun hemen hemen neredeyse butun medya aynı haberi sırasıyla yayınlamaya başladı.Ona bir cevap verelim.
          федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• eğer böyle bişey dediyse içlerinde biz de varızdır o adam da çünkü bizim düşmemiz gerektiğini söylüyor ama düşen 3 takımında geri alınması lazım öyleyse

Yorum

• bu federasyon feneri düsürürse trabzonumu birakmaz.. yediremezler kendilerine.. illa bizide bulastiracaklarki rahat etsinler!
              Hayata inat GÜLÜMSE

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                fenerbahçe
                sivasspor
                eskişehirspor
                mersinidmanyurdu
                ?
                ?
                giresun
                bjk

Yorum

• Adanaspor diyollardı bir ara
                  Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    giresun
                    bjk
                    giresun süper ligtemi? adam 12 takımla oynansın demiş.

Yorum

• Emirhan Makul tarafından yazılan
                      fenerbahçe
                      sivasspor
                      eskişehirspor
                      mersinidmanyurdu
                      ?
                      ?
                      giresun
                      bjk

eskisehir düsmez. manisa düser ama. 400 bin dolar almış başkanları
                      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• tff de şüpheli insanlar olduğundan savcılığın delilleri vereceğini sanmıyorum onun için bekleyecez

Allah yar ve yardımcımız olsun...

Yorum

• Altay'in da ismi geciyordu, onlara ne oldu?
                          En son Chiko tarafından düzenlendi; 18.07.2011, 16:07.
                          #BorussiaDortmund
                          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            giresun
                            bjk
                            evet işte bu

Yorum

• Savcinin ligi 12 takimla oynatin diyecegine hic inanmiyorum. Okadar cok haber attilarki ortaya yarisi dogru cikti simdi bunlarin dedigi hersey dogruymus gibi bir ortam yaratildi.
                              Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• lütfü savcıdan belge ve delilleri bu hafta alacağız diyor da savcı sana delil falan vermez lütfücüm.sen eski federasyonda da bulundun, şaibe sende de var, yunusda da..federasyonu oluştururken chplileri aldınız yönetime. hatta akparti düşmanı hasan gerçekeri de tahkim kurulunun başına getirdiniz. Başbakana ricada kim bulunacak savcılıktan belge temini için merak ediyorum.
                                Aslında federasyon da ne yapacağını şaşırmış durumda. bence delil belge beklemesi de doğru.Üstelik aceleci davranmamaları da olumlu.Fener, Sivas derken bakın BJK çıktı Mersin çıktı.3.dalgadan bahsediliyor ve muhtemelen yeni isimler de içeri girince belgeler verilecek..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X