Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• forza61ts resmen seviniyor......
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• eksik teşebbüsü bilmem ne yapayım...ulan pisi pisine başımız derde girdi...

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu Mehmet Baransu ile Ekrem Açıkel nerden türedi yahu profesyonel duyumcu kaynakçı lan bunlar
        Bunlar hep cemaatin adamları. tüm stk larda olduğu gibi basınında tüm kılcallarında var bunlar ... bişey diyorlarda hayalürünü değildir çoğu gerçek birkısmı yorumdur.

Yorum

• Sinirden yemek yemedim. Annemle tartisdim. Trabzona gelmek icin dün bilet ayarladim. Ayin 13 ünde gelecem Trabzona.
          Ama su an sinirden patliyacam. Kafayi yicem. Aydinlar denen kisiye öyle bir nefretim varki, iananmassiniz.
          Bu durumda Türkiye geldim gelmedim ne anlicam ben bu isden ??

Yorum

• maa varya korkudan konusamıyor adi adam bıde erkeklık yapıyor kac gündür soyle böyle yapacam ....senın varya...........

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• MEhmet Baransu'nun dedikleri çıkar...

Sadri Başkan serbest kalır ama kuyumcu asbaşkanımızın eksik teşebbüsünden biz de ...........

Yorum

• Ne günler geçiriyoruz Allah’ ım. İnsanlar kendilerinden bile şüphe eder hale geldi. Alsalar buradan birkaç kişiyi götürseler, “sen misin şike yapan” deseler, hani biraz da yüksek sesle, hiç kimse o kadar rahat “hayır“ diyemeyecek gibi.

Neler oluyor arkadaşlar, bir düşünsenize olayları, geçen pazardan beri neler oldu, tek tek düşününce göremiyor musunuz her şeyi?

Polis tesadüfen azizi ve çetesini ağına düşürüyor, Allah var, işin üzerine düşüyorlar, düştükçe pisliğin boyutuna onlarda şaşırıyorlar, bakıyorlar ki Fener’ in neredeyse şike yapmadığı, teşvik vermediği maç yok. Ol ay o kadar duyuluyor ki, polis pişman dinlediği için ama artık geri dönüş yok, kokusu çıkacak bir şekilde. Geri adım atamıyorlar.Mecburen Fenerlileri aldılar içeriye. İçeri alınınca da bir sürü pislik çıktı ortaya. Resimler telefon görüşmeleri şahitler, itiraflar… Pislik, pislik pislik. Fener küme düşecek. Başka yolu yok.

Peki fener nasıl kurtulur? Hiç sordunuz mu bu soruyu kendinize? Siz sormadınız belki ama birileri çokça sordu bu soruyu. Nasıl kurtulur, nasıl kurtulur? Cevabını bulduklarında operasyonu hemen başlattılar. Şimdi düşünün; federasyonun bugün bir karar vereceği belliydi. Bugünkü kararı verseydi ve bizimkiler içerde olmasaydı, Beşiktaş bulaşmamış olmasaydı, tepkiler ne olurdu? Federasyon yine bugünkü kararı verebilir miydi? Bir çok insan şimdi “Feneri düşürmediler, bizi hiç düşürmez” diye teselli bulmuyor mu? Sesler gür çıkmıyorsa biraz da sebebi bu değil mi?

Ya başkanı göz altına alıyorsun, doğru dürüst tek bir iddia yok ortada. Hatırlayın Azizin göz altına alındığı günü. Bir sürü delil serilmedi mi göz önüne, ne telefon görüşmesi kaldı ne fotoğraflar. Ya Allah’ ınızı seviyorsanız, bizimkilerle ilgili de bir telefon görüşmesi yayınlayın. Bir şey çıksın, biz de “yapmışlar demek ki” diyelim. Eksik teşebbüs deniyor, ya nedir eksik teşebbüs. Yani örneğin Bülent Ataman’ ı aradın ( bu arada yedek kaleci ) . dedin ki iyi oynarsan sana şu kadar para.. Bülent’ de dediki, “ben öyle şey yapmam, o parayı da almam” Bu eksik teşebbüs mü? Bu düpedüz teşebbüs. Şimdi bizimkilerin yaptığına “teşebbüs” bile diyemiyorlarsa ne yapmış bizimkiler? “Eksik teşebbüs” ne demek? Yani akıllarından mı geçirmişler şike yapmayı?

Ya arkadaşlar maalesef çok açık ortadaki, biz feneri kurtarma operasyonunun bir parçası olarak kullanılıyoruz. Kimler bizi kurban etti bu operasyona… Aklıma birileri geliyor ama, neyse…

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adliyeye sevkedilirse yargılanması kesindir..Umarım beraat eder..Umarım bu işlerden temiz çıkarız..Yoksa çok kişinin kellesi gidecek...
                  Şuana kadar gözaltına alınanların hepsi adliyeye sevkedildi diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum?

Mehmet Yıldız, Sezer ve Emenike mahkeme aşamasına geçmeden savcı tarafından serbest bırakıldı.

Direk emniyet tarafından serbest bırakılma ihtimali var mı başkanımızın?
                  -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ahada Serdar Bali cikti..
                    Insallah hayirli birsey der..
                    Ama zor bence..
                    Arka çıktı yönetime

Yorum

• İyi ula birisi tüm mahalleyi soyacak, diğeride 1 eve girmek için mahalleye girecek sonra cayacak, ama ikisi de aynı kefeye koyulacak...Ne güzel istanbul...Tamam suçumuz varsa düşürülelim ama biz 2.lige düşersek febe amatör lige gitmeli...

Yorum

• adamlar tüm maclarimizda tesvik primi gönderdi kendi maclarinda sike yaptilar

eksik tesebbüs yapilmis..oda olmamis..

ayni kefeyemi koyulmali..
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Türk futbolu temizlenmek için eline geçen tarihi fırsatı bugün tepmiştir; geçmişler ola.
                          İnşallah UEFA bütün Türk takımlarına 5-10-20-40-80-16 ...n sene Avrupa'ya çıkış yasağı koyar.

Öyle veya böyle,
                          Benim başkanım gözaltında olamaz.

Ne maksatla olursa olsun benim asbaşkanımı veya herhangi bir yöneticimi, futbolcumu, hatta taraftarımı dahi kirli çıkın biri arayamaz, arayamamalı, arayacak cesareti bulamamalı.

Bu yönetim benim gözümde, Başkan gözaltına alındığı an bitmiştir.
                          İsyandı, aslatti, dik duruştu, üst kimlikti, benlikti, hem kavga hem sevdaydı, diriliş ve direnişti, ütopyaydı, çığlıktı, sabırdı, sükuttu, Trabzonspor'um...
                          İçine lağımlar aktığı halde temizim diyen denizler gibi değil, en ufak bir çizikte, lekede değerini kaybeden inci gibiydi...

Ne hakkınız vardı, ona bu lekeyi sürmeye?!
                          Her iki cihanda iki elim yakanızda olacak, bilesiniz!
                          Sayenizde bütün mukaddesleri kirletilmiş bir insandan başka bir şey değilim.

Artık kendimi, sanata, dine, doğaya, felsefeye, ne bileyim futbolun yerine koyabileceğim herhangi bir uğraşa verebilirim. Belki BMN hatıralarımı yazarım... Futbolsuz hayat zor olacak, ama denemek ve alışmak gerek.

Çok sayıda it devamlı ürürse gün gelir kervân yürüyemez olur.
                          En son poetricus tarafından düzenlendi; 12.07.2011, 00:33.

Yorum

• Teşekkür Ederim BMN !
                            Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              forza61ts resmen seviniyor......
                              nıye sevıneyımm anlamadımm..
                              bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• Nevzat Sakar bizi yakacak diye düsünüyorum maalesef ama Sadri Sener böyle bisey yapmaz.
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim