yahu biz kime tesvik verdik. futbolcu var mı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Dogru diyor.İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekanaltürkdeki dallama g.birliği macı ıcın tesvık pırımı tesebbüsü diyor dıngil.
Fener bize karsi iyo oynasin diye Para vermis demek istiyor isde.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
bu davanın sonunda bir çok kişi futbolla ilişkisini kesicek görünen o kiİlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar cÜmleten hakkiniz helal edİn...
Erdal hocam sende..bİr sefer bana uzatmayalim demİstİn ya sana gÖnÜl koymustum..cunku ben hayatim boyunca kimseye uzatma demedim...o nedenle kirilmistim..ama buyuge gonul koymak olmaz...affet abi..hakkini helal et...Tam 5 yasinda yakalandim bordo mavi hastaliga....dersten de kactim..notlarimda dustu futbol yuzunden...
Kimisi sacma dedi kimisi takdir etti...ben futbol hastasi degildim ki....bordo mavinin hastasiydim...
Yine bordomavi gorunce icim ciz edecek..yuregim 2 kati hizli atacak.....
Ama hepsi o.....
Bu kirli arenada mucadele bitti.....
Son cengaverde dustu arena cimlerine......
Son savascinin kilicini aldilar elinden.....
O zaman bize ne duser...sevdamizi alip bu kirli arenadan cekip gitmek....
Cumleten hakkinizi helal edin...
Ve lutfen bir yonetici arkadas benim uyeligimi iptal etsin ben beceremedim bir turlu..
biride benim sonuç alınamazda bu işten futbol tarihin tozlu yaprakları arasında kalacak
Yorum
-
Sana 100% katiliyorum ! Dinledigimde icim nefretten patlicak gibiİlk olarak bordo(61)mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet ali aydınlarıda alsınlar ... suçu: şerefsizlik (yeter bence)
Yorum
-
Türk Polisi Türk Emniyeti .... Aslanlarım canlarım tosunlarım nidaları,
1 hafta geçti ki 10 saatte 1 kişiyi sorgulayamayan yeteneksiz, beceriksizler oldu.
1 günde yere göke sığdıramadığını yine 1 günde yerin dibine sokar.
Çok daha büyük şoklar yaşayacaksınız.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Benim türkçem iyidir ama bende ne demek olduğunu bilmiyorumİlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene demek oluyor? türkcem biraz zayif
Emniyete sormak gerek.33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum