Bu CNN de konuşan .... kim ya tam bir amigo adi....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İstersen profesörü ol. Henüz birşey açıklanmadan boş boş tellallık yapmaya gerek yok.İlk olarak forza61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekusura bakma renktas burda traftar gomlegımı cıkardım meslekı konusyorum yapacak bısey yok
Yorum
-
teşekkürler..........İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tüm fotoğraflarda Temel Soyyiğit ve Mehmet Tunç var. Ama Nevzat Aydın'da toplantıya katıldığını söyledi...bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
hangi kanal ?İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleagaoglu böyle bir programa nasil cikar ya, adamlar resmen feneri yüceltiyor.
yaziklarolsun agaogluna
Yorum
-
aziz sabit durmuyordukı gebelik test i bile yaptırdı... bizim başkan sırasını bekliyor sulandırmadı..İlk olarak mustafaction tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleazizden dakika dakika haber geliyordu bizim başkan ne alemde neler oluyor??1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun
selçuk AYDIN
Yorum
-
Herşey güzel olacak rahat olun.Bu mesaj kime ait?İlk olarak forza61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekusura bakma renktas burda traftar gomlegımı cıkardım meslekı konusyorum yapacak bısey yok
Kardeşim güzellik anlayışın bu mu? Ya çift karakterlisin ya da fb li? hangisi?
Yorum
-
Evet cünkü nefret etmen gereken kisiler bu isi yapanlardir.İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSimdi Trabzonspor Sike yapmis olursa ben Trabzonspordan ve türk futbolundan sogup nefret hissedigim zaman yanlis mi olur?
En üzüldügüm sey.İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs bu işten pür pak çıkacaktır.
zaladları hatırlatmak lazım.
8-0 ları.
Of Erdal abi yapma; durum kötü diyorsun yani...İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKime güveneceğimizi şaşırdık....Artık ben de susuyorum...Ulan her bilgi bir saat sonra yalanlanır mı ....İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Bir yanlış yaptıysak cezamızı çekeriz.Çekeriz ve olur biter....! Ama görünen o ki kirli bir siyasete kurban gideceğiz.. Fenerli federasyon, fenerli medya, fenerli siyaset..! " Derin Fener "iş başında..Ne demişler fenerbahçe cumhuriyeti ))İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!
Yorum
-
zaten gerginim bir de senle uğraşamam işine bak, moral bozma burdaİlk olarak forza61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekusura bakma renktas burda traftar gomlegımı cıkardım meslekı konusyorum yapacak bısey yok
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum