Bence fenerasyonun alacağı karardan -olumsuz- ziyade bizim klubün vereceği karar çok önemli.. özellikle benim gibi Trabzonlu olmayıp da TRABZONSPORLU olanlar için.. hiçbirşey olmamış gibi bu pis"lig"in içinde bulunmaya devam mı edeceğiz! ve en önemlisi taraftar bu konuda ne düşünüyor!? açıkcası fener ile yapılacak olası bir maçtan iğreniyorum!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Gerek görüldüğünde ifadesine başvurulmak için tekrar çağrıldığında bizim tabirimizle gözümüzün önünde ol diye bu yasak verildi. Büyük ihtimal o yasakta bu hafta kalkar...İlk olarak saydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOhh iyi bari yaa. Ama neden yurtdışı yasağı var ki?DRAGO GABRIC
Yorum
-
Bu yorumunun önünde saygıyla egiliyorum abi, eksik olma..İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer Trabzonspor sizin için bizim için sadece bir futbol takımı değilse bunun hakkını en çok bu sene vermiştir....Siyaset amacıyla söylemiyorum....Yıllar evvel kurduğum bir cümle vardı....
Türk olmasaydım da bu topraklarda doğsaydım yine Türk milliyetçisi olurdum
Trabzonlu olmasaydım yine Trabzonsporlu olurdum......
İkinci cümlemin içini şu günlerdeki kadar hiç dolduramadım....Trabzonspor sen çok yaşa.....“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
hiç belli olmaz biz benficaya elensek bile grup kuraları 25 ağustos da çekilecek fb ceza alırsa biz yine gideriz....dünya kupasın da böyle bir örnek vardı...bir takımın yerine futbolcuları plajdan çağırıp katmışlardı kupayaİlk olarak xunutulmazx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşampiyonlar ligine direk katılamayacağımız belli oldu.fb düşürülüp şampiyonluk bize verilirse.şampiyonlar ligi gelirini temin edebilme şansımız ne olur.!
Yorum
-
danimarkaİlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehiç belli olmaz biz benficaya elensek bile grup kuraları 25 ağustos da çekilecek fb ceza alırsa biz yine gideriz....dünya kupasın da böyle bir örnek vardı...bir takımın yerine futbolcuları plajdan çağırıp katmışlardı kupaya
üzerine kupayida kazanmislardi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Avrupa Şampiyonasında Yugoslavya savaştan dolayı diskalifiye edilmiş, yerine plajdan toplamanan Danimarka çağrılmış ve kupayı almıştı.İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehiç belli olmaz biz benficaya elensek bile grup kuraları 25 ağustos da çekilecek fb ceza alırsa biz yine gideriz....dünya kupasın da böyle bir örnek vardı...bir takımın yerine futbolcuları plajdan çağırıp katmışlardı kupaya
Yorum
-
Ne zaman dedi bunu şimdi mi?İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMAA ve ekibi dosyları incelemiyecekmiş. Etik kurulun kararlarıyla hareket edeceklermiş. MAA''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
bu ülke bir dtp den birde fenerden çektiğini hiç bir şeyden çekmedi..çirkeflik bile az kalıyor artık söylemlerine..ben inegöllü bir Trabzonsporluyum sağım solum bütün komşularım fenerli hiç biri kabul etmiyor ya biz inanmıyoruz diyorlar haşaaa Ahirette gösterseler herşeyi yine inkar edecekler o derece sapıtmışlar. son model bahaneleri ise devlet azizi yok etmek için plan yapmış v.s v.s bahaneden bol bir şey yok en kötüsüde en ufak bir delil yok diyorlar
dedim bir şey olmasa o adamları kimse 5 dk dan fazla karakolda bile tutamazdı ..yok bir tane fenerli daha çıkmadı evet yaptık yaptıysak düşelim cezamızı çekelim diye. ..daha 1 saat önce ağız dalaşı yaptık zor tutuyorum kendimi aklıma mukayyet olmam lazım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum