Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hepiniz azizin çocuğusunuz... sayın yöneticiler bu laf küfür sayılır mı ?
    "TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."

Yorum

• O kadar alın teri emek bir asbaşkanın başarısız olan girişiminden (eğer doğruysa) pisi pisine gitti.Çekeceğimiz varmış.

Yorum

• aşkanla alakalı bilinen bir tane negatif bilgi,kaset yok,üçünçü şahıslarin kendi aralarında yapılan görüşmeler de ismi geçmesini soracaklar
        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• nevzat şakar tutuklanacaktır. başkan serbest kalır.

Yorum

• İlk olarak ander_sevdaluk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İyi ula birisi tüm mahalleyi soyacak, diğeride 1 eve girmek için mahalleye girecek sonra cayacak, ama ikisi de aynı kefeye koyulacak...Ne güzel istanbul...Tamam suçumuz varsa düşürülelim ama biz 2.lige düşersek febe amatör lige gitmeli...

Verdiğin örnek gönüllü vazgeçme ki çok farklı bir konu bence.Dua edelim iş pazarlık aşamasında bozulmuş olsun para da anlaşılmış olmasın.

Yorum

• Yorum

• teşebbüs varsa bizde suçluyuz...

Yorum

• Arkadaşlar Nevzat Şakar'ı az çok tanıyorum kendisiyle çok yakın bir abim ligin bitmesine 2-3 hafta önce telefonda konuşmuştu kendisine serzenişte bulunmuş devre arası yapamadığımız transferler yüzünden şampiyonluğu kaçırdığımızı söylemiştik. şenol güneş mi yönetim mi suçlu konusunda konuştuk. tanıyanlar da şunu der trabzonda kesinlikle ama kesinlikle şike teşvik gibi işlerle uğraşmaz beceremez zaten gerçekten de çok cimri biridir. hele ki bu tarz şeylere değil para saman bile vermez buna eminim

Yorum

• İlk olarak 6TRABZONE1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Serdar Bali konusuyor:Trabzonspor un yapmıs oldugu koca devede bır kulak olarak gozukuyor.Ceza yıyecekse en hafıf cezayı yemesı gerekıyor dedi.
                    Hangi kanalda konsusuyor ?

Yorum

• Cumartesi fenerbahçe açıklama yaptı. Federasyona sen kimsin dedi. sen bizi düşüremezsin dedi. MAA kamili hala yalakalık peşinde. ama o federasyon 2 defa Ankarasporu düşürdü kimsenin sesi çıkmadı

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        www.bordomavi.net

Teşekkür Ederim BMN !
                        çok güzel olmuş giriş sayfası.... ha azizin çocukları ha .......çocukları
                        " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• Ortalık gerizekalı dolu !!!
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bu arada.. Ne aci degilmi.. Siz, herseyi istediginiz gibi gitmese belki BIR sene kendi takimlarinizi avrupadan men edecektiniz.. Ama simdi UEFA sizin yüzünüze kapiyi carparak, biz veriyoruz karari diyecek.. Ve bir sene BES sene olacak.. Biraz basiret, akil ve adalet.. Kendi ülkenizde saglayamadiginiz düzenleyici unsurlari baskalari sizin icin saglayacaktir, cünkü bunu yapacak yüreginiz yoktur.. Bu, kendi beden ülkesinde, padisahi satan vezire benzer.. Bedenin padisahi kalptir.. Vezir ise akil.. Akil, kalbi satar ise, beden ülkesi zifiri karanlikta kalir.. Sonucu ise Irak, Filistin olur.. Kan olur, hüsran olur..

Yorum

• Tecavüze tam teşebbüsün suçu nedir?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X