bordomavi.net hastaneye gidip aziz yildirimin yüzüne tükürüp gelsin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Aziz hastaneye gitmek istiyor, ben olsam kabul etmem.
Sike yaparken iyidi de simdi ne oldu haa..!
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarn ne kararı verilecek ?
BELKI SAMPIYONLUGUMUZ ilan edliecek, arti sampiyonlar Ligi´ne katilimimiz...*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
Bunların önceden almış olduğu 17 lig şampiyonluğu ve diğer kupaları da şaibelidir. Şaibesiz tek kupaları yoktur bu şikebahçenin.
Rüzgarı arkamıza aldık artık önümüze çıkanı ezeriz. Şampiyonluk Kutlamaları başlasın diyorum.

elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ...
Yorum
-
Şimdi hiç vakit kaybetmeden gerekli başvuruları TFF'ye ve UEFA'ya yapmalıyız. Şampiyonluğumuzun tescili, Şampiyonlar Ligi'ne direk gidişimiz, maddi manevi kayıplarımızın tanzimi...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Dünya takimi buna denir.İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle bir şampiyonluk geliyor ki...
Tüm dünyada anahaber bültenlerinde yer edecek türden !"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum