Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Valla ben de takip etmeyeceğim artık bu başlığı. Ne burayı ne de medyayı.

Bir haftadır uykusuz kaldık ne b.ka yaradı?
    + Turk futbolunu takip etmeyecegim..
    TIYATRO izlemek istemiyorum..
    ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Ben bu forumda fenerasyonun bu sekilde bir karar verecegini yazmistim. Bize atilan bok ise dusunceden oteye gitmemis ve yonetim disindaki bir kisinin yaptigi hareket. Konuyu bu sekilde hicbir sey olmamis gibi kapatacaklar, iceri alinanlar ile ugrasacaklar ve sikeye ksrisan hicbir takima yaptirim uygulayamayacaklar... Bu kadar basit...
      Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Vallahi bittim nedir bu,ayrılacağım sevdamdan galiba.

Yorum

• tek temennim UEFA nın Türkiye ye çiziği atması inşallaah olaya el atarlar.kendi adaletimizi sağlayamıyoruz ecnebilerden medet umuyoruz.ulan bu ülkede şerefli haysiyetli bi tane yönetici ne zaman göreceğiz.UEFA ya mail atsak biz de bulaştıysak biz dahil herkesi düşürsünler falan desek
          durun laa "KADROMUZ YETERLİ"ymiş

Yorum

• Ekrem Açıkel Trabzonspor eksik teşebbüs den sorgulanıyor dedi.

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Toplantıya katılan yöneticimiz Nevzat Aydın;

"Arkadaşlar TFF açıklama yaparken kulüplere sormadı. Karıştırmayın. "

dedi. Bunun önemli olduğunu düşünen bir tek ben miyim?
              Adam gibi çıkıp açıklama yapsınlar o zaman...Sokturmasınlar twitırlarına...

Yorum

• İlk olarak musty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar, hukuki süreçte atladığımız bir şey var.
                Henüz iddianame tanzim edilmemiştir, yargılama başlamamıştır.Klupler bazında karar almak için yeterli şartlardan bahsetmek imkânsızdır.
                Lütfen, sakin olalım.
                Trabzonspor sahipsiz değildir ve hiç kimse bu klubün hakkını yiyemez.
                Bu yapılan iş ciddi bir iştir, sonradan ''U'' gibi bir durum söz konusu değildir.
                Hukuki süreç işlemektedir.
                Sakin olalım.
                kardesım amaç olayı ortbas etmek 3 ay sonra lıgler basladığındamı fener dusrulcek sanıyorsun sen gec bu sılerı ya bızım sampıyonlar lıgıdne gelecek paramızın zararını kım karsılıcak gaspedılen kupamızın hesabını kım verecek hersey gayet acık ayıp ya

Yorum

• Bundan böyle bana Türkmüsün Soranlara Hayir Trabzonluyum diyecegim !

Yorum

• İlk olarak Uluç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Böyle bir adamdan ne beklenir ?

Fifa Uefa'Ya atılacak metinlerde bu foto ve yapılan açıklamanın kullanılması Fifa'nın duruma el koymasında etkili olmaz mı?
                    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• hakketen neden nevzat aydın twetterden konuşuyorda basın toplantısı yapmyor.

Yorum

• pislig tvye de gereken ders verilmeli... onlarda baskı kurmuşlardır kesin federasyona... decoder almayın, aldırtmayın... bu karaktersiz ligi izlemeseniz bişey kaybetmezsiniz....
                        " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• TFF'ye yürüyüş ne zaman?

Yorum

• italyada juventusun davasi devam ediyormus hala......bunlar tam serefsiz bugün düsürecekelrdi ligden feneri.....

Yorum

• Uefa diyorsaki en ufak bir şike belirtisi varsa ihraç edin ee burası TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU olduğuna göre herşey normal öyle oluncada günü kurtarma derdine düşen tff yerine UEFA gerekeni yapıp TÜRK TAKIMLARININ HİÇBİRİNİ Avrupa kupası maçlarına dahil etmeyeceğini bildirmesi gerekiyor diye düşünüyorum TFF gerekeni yapmıyorsa Uefa tüm takımları cezalandırmalıki aklımız başımıza gelsin....
                              Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Federasyonun bu karar(sizlig)ini kabul etmek mumkun degil. Sezon ortasinda Fener'in sucu kanitlandiginda hakettigi kupalara katilamayan kuluplerin kayiplari ne olacak? UEFA gelecek sezon, siz gecen sezon Federasyonunun yuzunden magude olmustunuz, buyrun bu sezon o kupalara katilabilrisiniz demeyecegine gore... Bu kayiplari, magduriyetleri Federasyon nasil karsilayacak???

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim