Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nevzat Şakar da aklanırsa bizden kimse kalmıyor değil mi serbest bırakılmayan? Bu haberi de en tezinden aldık mı bizi kimse tutmasın.
    Evet,sadece Nevzat başkan kaldı.

Yorum

• İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu ADAM cidden başkan olmayı hakediyor. şimdi yeri ve zamanı değil bunu tartışmanın, biliyorum ama bu piyasanın adamı HACIOSMANOĞLU.
      aynen katılıyorum abi
      Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• Hacıosmanoğlu sezon içinde neredeydi ??
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• mesajım silindi ama...

fb şampiyonluğa giderken yanında olan siyasi, ekonomik ve medyadaki güç odakları bazı düzeltmeler yapmıştır ve anlaşılan sonrasında bu kaosun içinden fbyi kurtararak yine TS.yi yakmaya çalışıyor

TS.nin şampiyonluğu bir diil iki kere çalınıyor
          maalesef azize bir komplo yapıldığı tezi ile benzeşen bu fikrim, kişilerin temsil ettikleri kurumları suça çekebilecekleri yönünden ondan ayrılıyor

naapayım benin namus anlayışım doğruyu ya da en azından doğru bildiğimi söylemekle ilgili
          onur, emek, başkaldırı...
          kendine karşı #direnTRABZONSPOR
          LiverpoolFC

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet,sadece Nevzat başkan kaldı.
            bide şu trabzonlu iş adamı var adını unuttum, dışardan....
            Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...

Yorum

• Tarlalar şimdi yeşillendi.Ekinler çıktı.Topladılar.Parayıda cebe indirdiler...
              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• tahminim o ki nevzat şakar ile bu trabzonlu iş adamı arasında bir telefon kaydı var....
                Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  TFF'nin ciddiyetine kimse inanmıyor zaten. Sıkıntı o kurumda zaten. Çünkü tüm futbol camiası aynı pisliğin içinde. Ama eninde sonunda TFF'de yola gelecektir. Mahkeme kararlarını görmezden gelemeyecek ya. Şu an oyalama taktiğiyle ilerliyorlar. Birde TFF'nin bu tutumuna çanak tutan spor kulüpleri var. Asıl sorgulanması gereken spor kulüplerinin tutumu.
                  Peki, fenerin aklanabileceği bir yasa değişikliği olursa, geriye dönük işletebilirler mi? Benim düşüncem, bunlar yasayı değiştirerek bu işi - puanla kurtarmaya çalışacaklarıdır. Tabi bu durumu UEFA ya nasıl açıklarlar merak ediyorum.
                  "BBG Metris, çok yakında!"

Yorum

• İlk olarak Serdar Dilekoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Galatasaray yönetimi geçmişini unutturmak için bu yollara giriyor.

Bunu futbol ile ilgilenen herkes bilir bu ülkede şikeye bulaşmış ilk kulüptür belki de Galatasaray.

Şuan ki yaptığı açıklama her ne kadar doğruda olsa biran da tertemiz görünme çabasına girmişlerdir.
                    TFF'nin ortasahasına 2010-2011 Kupasını alıp TRABZONSPOR bayrağını dikeceğiz. İnşeallah.

Yorum

• İlk olarak samet ozkurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bide şu trabzonlu iş adamı var adını unuttum, dışardan....
                      Zeki Mazlum,onun bizlen alakası yok kendi kafasına göre birşeyler yapmaya çalışmış.

Yorum

• İlk olarak azelea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        GS yönetiminin yaptığı açıklamaya destek vermek lazım bence;

"Bu Ateş Üfleyerek Sönmez, Çözüm Zamana Yayılamaz"

Bu olayı aynen bu şekilde söndürmek istiyorlar, zamana yaymaklada fb'yi kurtarmak, küme düşürmemek ve aldığı-alacağı paraları kazandırmak istiyorlar.
                        Bunun en büyük destekcisi tff'dir. ve satılmış anadolu takımlarıdır.
                        Desteğe gerek yok biz kendi duruşumuzu devam ettirelim, tepkimizi fazlasıyla gösterelim yeter, söylemler ortak noktaya varıyor; şimdilik. Ben onlara da güvenmiyorum. 3ü 1. Şu an biz tepkimzi koyarsak zaten ortak bir söylem doğal olarak oluşmuş olacak ancak şimdilik.
                        En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 13.07.2011, 11:28.
                        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Herkes İtalya örneğini veriyor. Ama şu unutulmasın ki, İtalya’da
                          kulüp sahipliği ve CEO’luk yapısı söz konusu. Bizde ise dernekler var. Ve fahri yöneticilik yapılıyor. Bu ayrımı yapmak gerek. Milan’ın sahibi Berlusconi, Juventus’un Agnelli ailesi. Sonuçta sen patronundan habersiz bir şey yapamazsın. Ama bizde kulüplerin sahipleri, kongreler ve dernekler. Bunu yapanları en ağır şekilde cezalandıralım, spordan atalım. Ama belki kulüpleri ayrı değerlendirmeliyiz.
                          Yine de bu benim şahsi kanaatim. Alacağımız karar hukuk ve talimat çerçevesinde olacaktır. İddianeme gelsin, talimat ne diyorsa, futbol ailesi ne diyorsa, en doğru kararı vereceğiz.

Mehmet Ali Aydınlar

Ben buna katılmıyorum. Bir kulübün resmi yöneticisi kulübe yasa dışı menfaat sağlıyorsa bu kulübü de bağlar. İlla sahibi olması gerekmez
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bu tff'ye destek veren kulüplere ne demeli?

Yorum

• http://forzabesiktas.com/ açıklama yapmışlar , dik bir duruş olmuş.
                              Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                              Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• İlk olarak Kılıçarslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Peki, fenerin aklanabileceği bir yasa değişikliği olursa, geriye dönük işletebilirler mi? Benim düşüncem, bunlar yasayı değiştirerek bu işi - puanla kurtarmaya çalışacaklarıdır. Tabi bu durumu UEFA ya nasıl açıklarlar merak ediyorum.
                                Kanunlar geriye doğru asla ve asla işletilemez. Bu noktada rahat olun...
                                TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim