Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Armağan bu haberin kaynağı nedir?
    Adem,Facebookta Üni Ts Ankara var anlatılana göre avukatın biri Sadri Şener'le görüşmüş ve rahat olun demiş Şener öle diyor bilmiyorum ne kadar doğru...umarım doğrudur
    ölümüne trabzon !

Yorum

• Arka sayfalari okumak cok mu zor ya? Dün her 5 dakikada besiktas bize jest yapmis dediniz.
      Bugün ise Sadri Sener gözaltinda diyorsunuz.
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biraz önce sizlere başkanımızın avukat Mehmet Mutlu Hasançebi ile görüşmesini aktarmıştık. Şimdi de görüşmede M.Mutlu Hasançebi'nin izlenimlerini paylaşıyoruz..

Başkanımız Sadri Şener çok rahattı. Morali gayet yerindeydi. Söz konusu soru nedir, ne değildir şuan için bilmiyoruz ama tek bir soru sorulacağı ve sonrasında serbest bırakılacağı bilgisini aldık, başkana da aynı bilgi verilmiş. Bu yönde bir sonuç çıkacak inşallah. Ben manevi olarak başkanın yanında olduğumuzu iletmek için gittim. Başkan benim sorularım, endişeli tavrım karşısında "oğlum rahat olun, bir sıkıntı yok" ifadelerini kullandı. Çok yakın çok samimi davrandı ve belirttiğim gibi çok rahattı, bir sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum.
        İnşallah yaaa...sıkıntıdan patladım burda
        YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Biraz önce sizlere başkanımızın avukat Mehmet Mutlu Hasançebi ile görüşmesini aktarmıştık. Şimdi de görüşmede M.Mutlu Hasançebi'nin izlenimlerini paylaşıyoruz..

Başkanımız Sadri Şener çok rahattı. Morali gayet yerindeydi. Söz konusu soru nedir, ne değildir şuan için bilmiyoruz ama tek bir soru sorulacağı ve sonrasında serbest bırakılacağı bilgisini aldık, başkana da aynı bilgi verilmiş. Bu yönde bir sonuç çıkacak inşallah. Ben manevi olarak başkanın yanında olduğumuzu iletmek için gittim. Başkan benim sorularım, endişeli tavrım karşısında "oğlum rahat olun, bir sıkıntı yok" ifadelerini kullandı. Çok yakın çok samimi davrandı ve belirttiğim gibi çok rahattı, bir sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum.

İnşallah öyledir.Serbest kalması en büyük temennimiz.O bizim büyük başkanımız.

Yorum

• Sorun artık şu sorunuzu da bırakın gitsin Sadri baba.

Yorum

• Kulüpler birliğinin zırvalamasını bekleyenlere "bence" özet geçeyim, adalet, lig onlarsız olmaz ...vb asıl önemli olan 4 de başlayacak toplantı ve en önemlisi başkanın serbest kalması...

Yorum

• İlk olarak Tarkan52 tarafından gönderildi
                "Taraftarımız rahat olsun"

von VARSIN O KIZ SARILMASIN BANA '' BORDO MAVİ '' KAŞKOL YETER BENİM BOYNUMA, Montag, 11. Juli 2011 um 14:24

Bugün sabah saatlerinde Başkanımız Sadri Şener'in gözaltına alındığı
                haberiyle başladığımız bugün başka hiç bir yerde bulamayacağınız bir haberi
                sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Bugün Trabzonlu Avukat Mehmet Mutlu Hasançebi Başkanımız Sadri Şener ile
                görüşme talebinde bulundu. Hasançebi'nin talebi Başkanımız tarafından da kabul
                edilince aralarında kısa süreli de olsa bir görüşme gerçekleşti. Bu görüşmeden
                ayrıntıları paylaşıyoruz..

Av M.Mutlu Hasançebi: Başkanım olayın ceza mevzusuyla
                ilgilenen avukatlarınız illaki vardır ben size manevi boyutuyla destek amaçlı
                geldim.

Sadri Şener: Allah razı olsun çok teşekkür ederim
                oğlum..

Av M.Mutlu Hasançebi: Başkanım sizden yana bir sıkıntımız
                yok düşünmüyoruz aklımızdan dahi geçmiyor yapacağınız fakat neler oluyor ?

Sadri Şener: Bizim cevabını vereceğimiz sadece 1 soru var..1
                soru soracaklarmış yani başka ifade vermeyecekmişim,herkesin toplanmasını
                bekliyorlar ondan sonra çıkacağız öyle diyorlar...

Av M.Mutlu Hasançebi: Ben de girişte bilgi aldım öyle
                dediler, herkesin size çok selamı var sabahtan beri görüşeceğimizi duyan herkes
                arıyor.

Sadri Şener: Arkadaşlarınıza tüm Trabzonspor taraftarlarına
                davayı takip eden bizlere inanan tüm taraftarımıza selam söyle.
                Kimsenin en ufak şüphesi olmasin

kaynak: facebook Trabzonspor

bu dogru mu avukatın numarayı bilinmeyen numaralardan öğrenip arasak mı ki
                ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Yani şimdi bu i.cavcav bizi temsilen de mi konuşmuş olacak.Sonuçta kulüpler birliği adına denilmiş haberde..?

(UEFA)

Yorum

• yahu özgenerin ifadesi ne kadar sürdü alırlar içeri bunuda şimdi

Yorum

• Faceten ve twitterdan ne olduğu belirsiz kişilerin yazdıkalrını paylaşmayalım lütfen biri bir şey uıyduruyor boşuna burada kirlilik yaratıyor
                      '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu dogru mu avukatın numarayı bilinmeyen numaralardan öğrenip arasak mı ki
                        bende facebook tan aldim... insallah dogrudur... ki dogrudur (bence)
                        İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                        Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                        FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• Nevzat sakar da adliyeye davet edildi
                          HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Arkadaşlar sizden ricam birkaç saat espri yapmamanız. Sayfaların yarısı espriyle geçiyor takip edemiyoruz.
                            - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Sorduk soruyu aldik boruyu olacak bu is.
                              Akilli olun, ugrasmayin bizimle!
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• en temizi cavcav!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim