İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İnşallah yaaa...sıkıntıdan patladım burdaİlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz önce sizlere başkanımızın avukat Mehmet Mutlu Hasançebi ile görüşmesini aktarmıştık. Şimdi de görüşmede M.Mutlu Hasançebi'nin izlenimlerini paylaşıyoruz..
Başkanımız Sadri Şener çok rahattı. Morali gayet yerindeydi. Söz konusu soru nedir, ne değildir şuan için bilmiyoruz ama tek bir soru sorulacağı ve sonrasında serbest bırakılacağı bilgisini aldık, başkana da aynı bilgi verilmiş. Bu yönde bir sonuç çıkacak inşallah. Ben manevi olarak başkanın yanında olduğumuzu iletmek için gittim. Başkan benim sorularım, endişeli tavrım karşısında "oğlum rahat olun, bir sıkıntı yok" ifadelerini kullandı. Çok yakın çok samimi davrandı ve belirttiğim gibi çok rahattı, bir sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum.YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz önce sizlere başkanımızın avukat Mehmet Mutlu Hasançebi ile görüşmesini aktarmıştık. Şimdi de görüşmede M.Mutlu Hasançebi'nin izlenimlerini paylaşıyoruz..
Başkanımız Sadri Şener çok rahattı. Morali gayet yerindeydi. Söz konusu soru nedir, ne değildir şuan için bilmiyoruz ama tek bir soru sorulacağı ve sonrasında serbest bırakılacağı bilgisini aldık, başkana da aynı bilgi verilmiş. Bu yönde bir sonuç çıkacak inşallah. Ben manevi olarak başkanın yanında olduğumuzu iletmek için gittim. Başkan benim sorularım, endişeli tavrım karşısında "oğlum rahat olun, bir sıkıntı yok" ifadelerini kullandı. Çok yakın çok samimi davrandı ve belirttiğim gibi çok rahattı, bir sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum.
İnşallah öyledir.Serbest kalması en büyük temennimiz.O bizim büyük başkanımız.
Yorum
-
İlk olarak Tarkan52 tarafından gönderildi"Taraftarımız rahat olsun"
von VARSIN O KIZ SARILMASIN BANA '' BORDO MAVİ '' KAŞKOL YETER BENİM BOYNUMA, Montag, 11. Juli 2011 um 14:24
Bugün sabah saatlerinde Başkanımız Sadri Şener'in gözaltına alındığı
haberiyle başladığımız bugün başka hiç bir yerde bulamayacağınız bir haberi
sizlerle paylaşmak istiyoruz.
Bugün Trabzonlu Avukat Mehmet Mutlu Hasançebi Başkanımız Sadri Şener ile
görüşme talebinde bulundu. Hasançebi'nin talebi Başkanımız tarafından da kabul
edilince aralarında kısa süreli de olsa bir görüşme gerçekleşti. Bu görüşmeden
ayrıntıları paylaşıyoruz..
Av M.Mutlu Hasançebi: Başkanım olayın ceza mevzusuyla
ilgilenen avukatlarınız illaki vardır ben size manevi boyutuyla destek amaçlı
geldim.
Sadri Şener: Allah razı olsun çok teşekkür ederim
oğlum..
Av M.Mutlu Hasançebi: Başkanım sizden yana bir sıkıntımız
yok düşünmüyoruz aklımızdan dahi geçmiyor yapacağınız fakat neler oluyor ?
Sadri Şener: Bizim cevabını vereceğimiz sadece 1 soru var..1
soru soracaklarmış yani başka ifade vermeyecekmişim,herkesin toplanmasını
bekliyorlar ondan sonra çıkacağız öyle diyorlar...
Av M.Mutlu Hasançebi: Ben de girişte bilgi aldım öyle
dediler, herkesin size çok selamı var sabahtan beri görüşeceğimizi duyan herkes
arıyor.
Sadri Şener: Arkadaşlarınıza tüm Trabzonspor taraftarlarına
davayı takip eden bizlere inanan tüm taraftarımıza selam söyle.
Kimsenin en ufak şüphesi olmasin
kaynak: facebook Trabzonspor
bu dogru mu avukatın numarayı bilinmeyen numaralardan öğrenip arasak mı kiBurak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
Yani şimdi bu i.cavcav bizi temsilen de mi konuşmuş olacak.Sonuçta kulüpler birliği adına denilmiş haberde..?
Yorum
-
bende facebook tan aldim... insallah dogrudur... ki dogrudur (bence)İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu dogru mu avukatın numarayı bilinmeyen numaralardan öğrenip arasak mı kiİstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum