İlk olarak metehan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Bir reklam vardı hani.Çok oluyoruz diye.Düşmanlıklarının sebebi "çok olmamız".İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu medya bizden ne istiyor? Nedir bize olan bu nefret? Bir allahın kuluda çıkıp demiyor ki kardeşim bu takımın hiçbir yöneticisi yargılınmayacak (şu an için) neye göre siz bu takımı suçlu buluyorsunuz? Bir tane allahtanh korkan adam yokmu bu Tv lerde?
Geçmiş bir yana,medyanın taptığı en büyük putun, geçen sene çantada keklik gördüğü kupayı Urfada aldık,yetmedi yine çantada keklik gördüğü şampiyonluğu Bursaya verdik.
Bu sene neredn çıktı ulan bunlar deyip,9 puanı kapatmak için naziler,haçlılar gibi çalışmışlar.Şimdi suçüstü olunca da "bunların yüzünden "hepsi deyip,salya saçıyor kudurmuşlar.
Medyanın bu işin dışında olduğunu zannedecek ladar saf arkadaş yoktur forumda herhal..
Yorum
-
arkadaşlar ben bu UEFA yı tekrar taktir ettim adamlar işini ciddi ve dürüstçe yapacaklar anladılar bu m.a.a ların fenevli olduğunu adam yerine bile koymadılar işte budur adam olupta neden beni davet etmediler diye düşünürse anlardı.... ama ne yazıkki kendi sorunumuzu kendimiz çözemez duruma düşürüyor bizi böyle insancıklar...adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem
Yorum
-
Misafir
Hoşgeldin Trabzonsporlu..İlk olarak beltenepros61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende sizin gibi trabzonspor sevdalısıyım. inşallah bu foruma şu saatten sonra uğurlu gelirim
Yorum
-
Hürriyet gazetesini Trabzonspor a yaklaşımından dolayı oldum olası ne alırım ne okurumİlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHurriyet Gazetesi = Fenerbahce seyircisi...
Fenerbahce aleyhine bir kac cümle yazarsan hemen 300 kisi yorumunu begenmez
Yorum
-
hosgeldin renkdasİlk olarak beltenepros61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende sizin gibi trabzonspor sevdalısıyım. inşallah bu foruma şu saatten sonra uğurlu gelirim
„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
-
saolasın abiİlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoşgeldin Trabzonsporlu..
Yorum
-
Tanju Çolak Metris'te!
Eski futbolcu Tanju Çolak, şike soruşturması kapsamında tutuklananlara destek vermek için Metris Cezaevi'ne geldi. İzni olmamasına rağmen cezaevine gelen Çolak, "Savcı yoğunluk nedeniyle bu hafta izin veremedi. Ama onlara destek vermek için yine de cezaevine geldim" diye konuştu.
Rıdvan Dilmen ile birlikte tutuklananları ziyaret etmeyi planladıklarını ifade eden Çolak, soruşturmayla ilgili soruya, "Şu bir gerçek; bunu herkes düşünür, konuşur ve bilirdi. Kabak bunların başına patladı. 11 Nisan miladi tarih. Konuşmak için daha erken. Bekleyelim görelim. Yapanlar da cezasını bulsun" dedi.
İçeriye giremeyen Çolak açıklamanın ardından cezaevi önünden ayrıldı.
Son Dakika Magazin Haberleri - 3 yıldır tutuklu olan ünlü şarkıcı Deniz Seki, 17 Haziranda tahliye olduktan hemen sonra Faruk Salman ile nikâh masasına otur...
Bu tanjunun da bir yerleri kaşınıyor herhalde... Alsın sevgilisi rıdvanını girsinler bunlarda metrise... Bunlar var ya bunlar zamanında şikenin kralını yapmışlardır

" SENİN ASİL DURUŞUN YETER "
Yorum
-
Aileye hoşgeldin..İlk olarak beltenepros61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende sizin gibi trabzonspor sevdalısıyım. inşallah bu foruma şu saatten sonra uğurlu gelirim
---------------------------------------
KARADENİZ TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..
Yorum
-
hoş geldin kardeşimİlk olarak beltenepros61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende sizin gibi trabzonspor sevdalısıyım. inşallah bu foruma şu saatten sonra uğurlu gelirim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum