Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Demek ki fener ne yapsa haklıdır...

E o zaman bu adamlar neden 2011'de şampiyonlar ligine alınmadı...

Bence Fenerbahçe bu onurlu kararın ardından bütün borçlarını kapatıp 50 katı kara geçecek tazminat davaları serisine başlamalıdır...

Bir kez daha gördük ki, güç ile hile ile ahlaksızlıkla her şey elde edilebilir ve herkesin yanında kar kalır...

Dünyanın delikanlı bir yer olmadığını biliyorduk...

Bunun olmadığı anları hayal ederek hayal kırıklığı yaşayan bizlerde sorun var...

Yorum

• Gerekçeleri neymiş acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Acele etmeyelim
        Tam açıklamayı görelim
        Burası son kapı değil
        En kötü isviçre mahkemeleri aşaması var
        Orayada sponsor olamazlar ya.

Bu arada paraya satılan adamları ve adaletsizliği bizim ülkenin bir özelliği gibi görmeyi artık bırakırız inşallah
        Menfaatinin uşakları her yerde..
        Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
        İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• daha önce verilen örnek kararlar ile federal mahkemeye konu hakkında itirazda bulunulabilir mi?

araştırmak lazım, bilenler vardır mutlaka bu iş böyle kıytırık bir yazıyla kapatılacak kadar küçük bir mesele değil,

federasyon vermiyorsa biz karışamayız diyerek çekilemezsiniz!
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Laziobass tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Acele etmeyelim
            Tam açıklamayı görelim
            Burası son kapı değil
            En kötü isviçre mahkemeleri aşaması var
            Orayada sponsor olamazlar ya.

Bu arada paraya satılan adamları ve adaletsizliği bizim ülkenin bir özelliği gibi görmeyi artık bırakırız inşallah
            Menfaatinin uşakları her yerde..
            Hocam akıl var mantık var, bu karardan sonra İsviçre mahkemesi lehimize karar verse dünya tersine döner, geçtim feneri ne uefa kalır ne fifa...

Olacak iş değil o, bu karar son karardır.

Yorum

• Kaybettik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Madem öyle fener de gitsin uefa ya cas a fifa ya artık hangisi olursa tazminat davası açsın, verdikleri rüşvetin bir kısmını geri alırlar belki. Hay böyle düzenin ben e mi...

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başvuru şeklinde bilerek hata yapıldığını düşünüyorum yani manava gidip et istersen yok der.

Detayları bilmiyoruz tabi ama tek gerçek olan para ve o.ç.luğu bir kez daha kazandı. Adalet paranın orospsu oldu.
                  CAS açıklamasından ben de öyle hissettim nedense. “Trabzonspor istediği sonuca temel oluşturması için, FIFA ve TFF’nin yasal yükümlülüklerinin varlığı hakkında bir kanıt ortaya koymamıştır” deniliyor. Oysa FIFA’nın daha önce müdahil olduğu şike davaları mevcut diye biliyordum. Trabzonspor eksik hazırlanmış gibi geldi bana.

Yorum

• Tahmin ettiğim daha önce belirttiğim gibi oldu maalesef yurticinde fb korundu ve yurtdisinda mevzuat bize engel oldu yapacak birşey yok önümüze bakmalıyız
                    "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                    Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Son 8 yılda içimizdeki aktörler değişse de ellerine verilen senaryo da oynayacakları rol hep aynıydı. Yapılan herşey göstermelikti.
                      Artık bundan sonra futbolumuzda şike yapmak isteyen varsa Avrupa'dan korkmaması gerektiğini gösteren bir karar olmuştur. Malum düzen seni koruduğu sürece herşey mübah artık.
                      Kesinlikle aynen durum bu
                      İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Zamnında tepki koyamayan bir camia olarak bu sonucu hak ettik...
                      Kesinlikle...
                      İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      gerekçeli karar ile ilgili yorumlar birazdan düşer zaten , reddedildi ama neden reddedildi ? devamında bizi neler bekliyor olabilir , bu kısımlar önemli .
                      Bombos ümitler... yeter artik yaa baslayacagim devâmina da gerekçesine de bilmem nesine de... yönetimlerin de kabahati kesinlikle var, her sey kurgu idi,, hikâye anlatmasin kimse
                      İlk olarak Onur Tan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Madem öyle fener de gitsin uefa ya cas a fifa ya artık hangisi olursa tazminat davası açsın, verdikleri rüşvetin bir kısmını geri alırlar belki. Hay böyle düzenin ben e mi...
                      Bu karar onlara yeter,, yoksa su an olmasi gereken o ama onu yapmazlar çünkü zâten anlasmislardir o konuda
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu kadar sene sonra hukuken bişeyler elde etmek mümkünse bile teknik olarak mümkün değildir.. Demir tavında dövülür demiş atalarımız .. o sezon ligler ertelendiğini takımı ligden çekseydik ya da en azından bu yetkiyi yönetime vermek
                        için kongreyi toplasaydık her şey çok farklı gelişirdi..

Geçmiş olsun..
                        Batinin hukuku bile parayi vereni, guclu olani kolluyor. Ceza kesebildikleri takimlar Arnavutluk, Makedon takimlari. Hic buyuk kulube ceza kestiklerini gordunuz mu ?

Takimi ligden cekseydik ulke kurtuldu diye sevineceklerdi, mazlumun yanindayiz diyen Hz. Ömer'den özlü sözler paylasanlar gerekirse 5 yil Avrupa'ya gitmeyiz dedi. Ligden cekiliyoruz diye bizi mi umursayacaklardi ?

Sadece Turkiye degil, dunyada adalet yok. Guclu her zaman haklidir. Yapacak hicbir sey yok. Bu olay bize denk geldi, travmasi bize kaldi. Bursa'ya da diger İstanbullulara da olabilirdi, bize oldu. Ben yine de bati hukuku icin "acaba" diyordum, bizim ulkeden farkli degilmis onu tekrar gosterdiler.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• şike devası da böylece bitmiş oldu ....

Yorum

• Ben burada suvunmamizin yetersiz berbat olduğunu söylediğimde ne hukuculugumuz kaldı ne usul esas bilmediğimiz
                            Cas Gerekçeli kararı açıklandığında göreceğiz savunmamizi
                            "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                            Louis D. Brandeis

Yorum

• fb maçlarinda ortalik yikilir bundan sonra... hayatta da deplasman takimi taraftarlari alinmaz... alinmasin da zâten... böyle iyi...
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Akli basinda bir hukukcu kardesimiz yok mu bu karari bize yorumlasin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X