Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben kupayi bize vermelerini beklemiyordum ama kupanin Fb muzesinde kalmasina da ihtimal vermiyordum.

Bu kadar olaydan ve delilden sonra kupayi almamalari ve hicbir yaptirim uygulanmamasi, kisa bir reddedildi yazisiyla 8 senelik davayi bitirmeleri... Ne desek bos.

Bu arada Fb yonetimi yerinde olsam kesinlikle hem Uefa hem de Tff ye tarihi bir tazminat davasi acarim. Şu an verilen karara gore hukuken hakli durumdalar.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Kesinlikle ben de en azindan fbden alirlar diyordum ama su kararda aslinda onlarla ilgili bir sey yok, yâni "fbden alip size veremeyiz" demisler ama "fbden alamayiz" dememisler net olarak... o kisim muallakta.... dolayisiyla fb kalkip tazminat dâvâsi da açamaz su an... sonrasini bilemeyiz tabi
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2011 sampiyonlugu, kisiler ve kurumlar ayrilsin, bir kisinin yaptiginin cezasini yuz yillik bir kulup cekemez denildigi gun elden ucup gitti.

Uefa, Fifa gibi kurumlar senin ulke icindeki kupanin el degistirmesini saglayamazlar.

Bosuna dis mihraklara saldirmayin.

Kupanin kimde oldugu 3 Temmuz 2011 tarihinde de belliydi, simdi de.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        aynen katiliyorum.
        isin trajik tarafi koca trabzon sehri butun bunlara ses cikarmadi,cikarmayacak..simdi cas'a kufretmenin alemi yok..bu ulkede bu curumus duzenden sikayet edecek son sehirlerden biridir trabzon..sisteme comak sokmak icin ne yaptikta simdi hayiflaniyoruz anlamiyorum..
        senin taparcasina sevdigin dunya liderin basta olmak uzere neredeyse tum siyasiler 8 senedir ayni seyleri soyluyor zoruna gitmiyor ama cas soyleyince kufredelim.yok arkadas.gecmis yazdiklarim ortada.bu davayi tepki koymadigimiz o donem kaybettik.gerisi bos laf.

Yorum

• bizim davanın iddiası şampiyonluğun bize verilmesimiydi,yoksa sike cezası almış bir kulübün şampiyonluk tescilinin iptalimiydi? bu ikisi farklı seyler ve farklı karar alınabilir

Yorum

• Atın olmadığı yerde eşeğe Abdurrahman Çelebi derler. Atımız yoktu, Abdurrahman Çelebi’mizi de maalesef (Sadri Şener) teneke bağlayıp gönderdik. At zaten yok, eşek bile eşeğin bir yerine sokulup gönderilmiş, şikeyi ört bas etme çetesinin atadığı başkanlar var.

Ört bas etmenin plânlamasında birlikte çalışmadılarsa eşeğim.
            En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 30.07.2019, 14:30.
            7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• fb'yi beklemenin bi manası yok ki zaten rüşvetlerden ötürü başvurmayacaklar direk biz başvuralım fb'nin haksız(!) yere avrupa'ya katılmadığı yılların tazminatını ödeyin diye. Madem öyle dünyayı trollemeyenin de bir yerlerine koyayım

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                fb'yi beklemenin bi manası yok ki zaten rüşvetlerden ötürü başvurmayacaklar direk biz başvuralım fb'nin haksız(!) yere avrupa'ya katılmadığı yılların tazminatını ödeyin diye. Madem öyle dünyayı trollemeyenin de bir yerlerine koyayım
                Güzel fikir...

Yorum

• Selamun aleyküm.
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• trabzon halkının sallamadığı mevzuyu dünyanın ciddiye almasını beklemek acayip.

kapatın şu başlığı da bu mevzuyu da artık.. s.miş g.ün davası olmaz. ahali zevk almasını bildi, geçti gitti.
                    siyaset konuşmanın yasak olduğu platformda bu konunun bir başlığının olması da efsane oksimoron bu arada..
                    tabu oyunu gibi, yasaklı kelimeleri kullanmadan bir şeyler tarif etmeye çalışıyor insanlar, acınası trajikomik haller.. içim daraldı

Yorum

• fb de açıklama yapıyor bir kez daha alın teri ile kazandığımız şampiyonluk tescillendi diye
                      ama cas size hala şikecisiniz diyor buna ne diyeceksiniz ?
                      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Malum sezondan sonra şehir siyasete biat etti. Trabzonspor o sezondan sonra dibine kadar siyasete battı ve malum siyasi anlayışın eline mahkum edildi. Şampiyon başkanının bile arkasında duramayan bir klübüz biz. Sonra İho geldi ve siyaset iliklerimize kadar girecek demedi mi dedi. Klüp ekonomik olarak siyasetin kucağına öyle bir oturtuldu ki sesimizi bırakın çıkarmayı, hakkımızı aramayı önümüze atılan kemik misalı siyasetin klubumüze sağladığı ufak tefek yardımlardan dolayı el etek öper olduk o konuma düşürüldük. "Kazımın Trabzonspor'u" tanımı duygusal tatminlikten başka bir şey değil artık.

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          fb de açıklama yapıyor bir kez daha alın teri ile kazandığımız şampiyonluk tescillendi diye
                          ama cas size hala şikecisiniz diyor buna ne diyeceksiniz ?
                          Baskana sormak gerek bunlari

fblilerle foto çekip "futbol câmiâsi bu mesaji iyi görsün" diyordu geçende,, sanki çok önemli çok gerekli bir seymis gibi...
                          rüsvetçi ali koç ile de kankaligina devâm etsin.... yönetim yalakalari da burada savunuculuga devâm ede dursun.... "peyug pajgan"cilar
                          Berat bakan kurtarsin bizi simdi haydi bakalim... ondan da bir sey olmaz artik, anca gaz alir..
                          En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 30.07.2019, 14:40.

Yorum

• Aramızda para toplayıp yöneticilerimizi fifayı bilumum herkesi mahkemeye versek

İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Atın olmadığı yerde eşeğe Abdurrahman Çelebi derler. Atımız yoktu, Abdurrahman Çelebi’mizi de maalesef (Sadri Şener) teneke bağlayıp gönderdik. At zaten yok, eşek bile eşeğin bir yerine sokulup gönderilmiş, şikeyi ört bas etme çetesinin atadığı başkanlar var.

Ört bas etmenin plânlamasında birlikte çalışmadılarsa eşeğim.

Yorum

• başka bir yargı yolu olmalı, böyle saçmalık olur mu? Daha önce CAS fenerbahçeden savunma almış ve fenerbahçeyi cezalandırmıştı. Nasıl olur da cezalandırdığı takımda şampiyonluğu bırakır.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Baskana sormak gerek bunlari

fblilerle foto çekip "futbol câmiâsi bu mesaji iyi görsün" diyordu geçende,, sanki çok önemli çok gerekli bir seymis gibi...
                                rüsvetçi ali koç ile de kankaligina devâm etsin.... yönetim yalakalari da burada savunuculuga devâm ede dursun.... "peyug pajgan"cilar
                                Kavga ederek te bir yere varamazsın. O süreçleri de yaşadık kaybeden hep biz olduk. Ya bunu sindirip önümüze bakacağız ya da s... futbolunuza da adaletinizde diyip ligden çekileceğiz bunun ortası yok. Ortası bize yaramıyor onuda yaşadık bu 8 yılda.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X