Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2 Ağustos Cuma günü CAS'tan güzel haberler almak ümidiyle, herkese hayırlı haftalar BMN Ailesi.
    Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben anlamadım arkadaş son zamanlarda yeni bir moda çıktı hangi yazının, videonun altına baksam muhakkak bir fenerli hayranlığını sevgisini sunuyor bize. Hatta buna gsli ve bjkliler de fazlasıyla dahil. Sanıyorum Erdal Hoş'un bahsini ettiği konu da buydu bugünkü tvitinde.
      Geçen sezon ligin en güzel top oynayan, futbolcuları hiç çirkeflik yapmayan ve hiç kırmızı kart görmeyen, altyapıdan 5 oyuncusunu ilk 11'e yükseltmiş takımı ve spor camiasının en iyi sosyal medya ekibi. Üstelik boğazına kadar borca batık olmasına rağmen. Böyle bir takıma herkes sempati duyar.
      BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Al işte. Tviti açmamla karşıma çıkan ilk mesaj.

Lan bu adam ve biz ne alaka !
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Bu dava lehimize sonuçlanmadan bizi şampiyon yapacaklarına inanlar var.

İşte bu büyük bir ilizyon yani kandırma sanatıdır.
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu dava lehimize sonuçlanmadan bizi şampiyon yapacaklarına inanlar var.

İşte bu büyük bir ilizyon yani kandırma sanatıdır.
            2010-2011 Şampiyonluğumuz tescil edilmeden bizi şampiyon yapmazlar.

O yüzden bu davanın peşini bırakmak yok.

UNUTMA
            UNUTTURMA.
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Bırakın şimdi 2011'i felan dostluk, kardeşlik, çiçekler, böcekler... hayat çok güzel... eğlenmene bak, neşeni bozma... şike mike felan unut gitsin diyorlar. Sürekli bir dostluk kardeşlik görüntüleri empoze edilip duruyor son zamanlar ilginçtir. Bitirin, kapatın artık bu işi... hakkınızı yediysek yedik canım uzatmayın işte önünüze bakın artık futbola odaklanın, şampiyon olucaksınız olm bunlara kafa patlatın işte... diyolar. Yiyip yememek sizlere kalmış.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Çarşamba perşembe kararın basina sizmasinı bekliyorum
                "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                Louis D. Brandeis

Yorum

• Cas kararı tekrar yargılama üzerine mi yoksa küllüyen bir karara varma üzerine mi olacak, yani net bir sonuç çıkacak mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  trabzonspor

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu arada fifa, mifa, uefa, guefa, cas, mas hepsi hikaye. Bunlarin verecekleri ceza ile sampiyonlugumuzun bize verilecegine inanan gitsin timarhanenin birine kaydolsun. Zamaninda cok yazdim, cizdim bunlari. Adres belli. Bu adamlar zamaninda sikecileri korumak icin 5 yil avrupadan men almayi göze almis insanlar. Ha sampiyonlugumuz falan iade edilmeyecek. Bunu bilin. Yapilan hersey göstermelik. Sampiyon Trabzonspor diyen icimizden biri olan Imamoglu bile koltuk sevdasina tff bilir dedi. 2011 senesinden bu yana Trabzon'daki secim sonuclari, halkin ve Trabzonspor yönetimlerinin alamadigi tavir ortada. Gecin efendiler gecin.
                    Siyasilerden bir şey beklemek hayal, bugün siyasette bürokraside hükümet kanadı olsun muhalefet kanadı olsun en aktif sandalyeler Trabzon başta olmak üzere Doğu Karadenizliler tarafından doldurulmuş vaziyette ancak hiçbirinin duygularını siyasi kaygıları önüne getirebileceğini sanmıyorum, Denklem basit, Fenerli seçmen sayısı çok, Trabzonlu seçmen sayısı az. Olay burada kilitleniyor

En son hanzale tarafından düzenlendi; 30.07.2019, 07:08.
                    trabzonspor

Yorum

• Şafak 3
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Cas basvurumuzu reddetmis

Kaynak efsanespor

...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Cas basvurumuz yine reddedilmis.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Olmadı...
                            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                            Karl Marx
                            анархія-мама

Yorum

• Bişey olacağı zaten yoktu kapansın gitsin artık şu konu...
                              En son A.Gökhan AKIN tarafından düzenlendi; 30.07.2019, 13:42.

Yorum

• Maalesef süreç olumsuz sonuçlandı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X