Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Birisi beni bilgilendirebilir mi?

Okuduklarımı idrak etmekte zorlanıyorum.

Biz bir kaç gün önce CAS'a komple bir ekip gidip destansı bir savunma yapmadık mı?

Başkan yorgunluktan havaalanı banklarında uyumadı mı?

Bizim tarafımızda bütünleşik bir hava yok muydu?

Bu avukatlar neden istifa etti?

Arada ne oldu da sanki yönetim istemiyor da biz elimizden geleni yaptık bu iş olmaz artık havası bir anda nereden nasıl oluştu?

Yorum

• Davadan bir iki gün sonra rte fenerin düşmesini istemediğini - ya da onun tarzında bir şey - söyledi. O laf lig için değildi demek ki işte. O arada ne olduysa yönetim geri adım attı büyük ihtimalle ve avukatlar da bunu kaldıramadı
      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Eski asbaşkanımızın borçlar ve TFF ile ilgili açıklamalarına bakın, sonra mevcut ve geçmişteki yöneticilerimizin iş ilişkilerine bakın, sonra siyasi iradenin (muhalefet dahil) söylemlerine bakın.... Geçmiş olsun...

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Davadan bir iki gün sonra rte fenerin düşmesini istemediğini - ya da onun tarzında bir şey - söyledi. O laf lig için değildi demek ki işte. O arada ne olduysa yönetim geri adım attı büyük ihtimalle ve avukatlar da bunu kaldıramadı
          Yönetimin geri adım attığı nokta neresi? Onu anlamıyorum ben. Avukatlar istifa etti, buna istinaden mi söylüyoruz bunu? Eğer ceza çıkacağı belli oldu, buna istinaden, "efendimiz" sakın ha dedi bunun üzerine de bizimkiler geri adım attıysa bunun bilgisi kesin mi?

Çünkü ortada kesin net böyle bir durum varsa, ortalığı ya dağıtırız, ya da dağılırız...

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Davadan bir iki gün sonra rte fenerin düşmesini istemediğini - ya da onun tarzında bir şey - söyledi. O laf lig için değildi demek ki işte. O arada ne olduysa yönetim geri adım attı büyük ihtimalle ve avukatlar da bunu kaldıramadı
            Emin olmadan konuşmayalım.
            Duruşma sonrası oluşan olumlu hava avukatların istifasıyla neden dağıldı?
            Avukatların istifa etmelerindeki gerekçe tam olarak nedir?
            Bunları bir öğrenebilsek rahatlayacağız.
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yönetimin geri adım attığı nokta neresi? Onu anlamıyorum ben. Avukatlar istifa etti, buna istinaden mi söylüyoruz bunu? Eğer ceza çıkacağı belli oldu, buna istinaden, "efendimiz" sakın ha dedi bunun üzerine de bizimkiler geri adım attıysa bunun bilgisi kesin mi?

Çünkü ortada kesin net böyle bir durum varsa, ortalığı ya dağıtırız, ya da dağılırız...
              İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Emin olmadan konuşmayalım.
              Duruşma sonrası oluşan olumlu hava avukatların istifasıyla neden dağıldı?
              Avukatların istifa etmelerindeki gerekçe tam olarak nedir?
              Bunları bir öğrenebilsek rahatlayacağız.

Arkadaşlar mevzunun siyasetle ilgisi yok o kadar diyeyim size. Mevzunun davanın seyriyle de ilgisi yok (gibi). Mevzu tamamiyle ego mevzusu. Özellikle Mehmet Yiğit Alp. Her neyse. Ama bu egonun özkaynağı nedir onu işte bilmek mümkün değil. Bilinçli bir tutum mu yoksa basit insani egolar mı orası karışık.

Bu davayı herkese ve herşeye rağmen götüren hukuk kurulumuzdu. Yapılması gerekenleri aşkan ve yöneticilere söyleyip bunun için çaba sarfeden ekip şu an tamamiyle dağıldı. İçerden haber alma, davanın kulüp içerisindeki seyriyle ilgili gelişmeleri bir şekilde bu ekip sayesinde alıp haberdar oluyor bu vesileyle de elimizden geldiğince baskı kurmaya çalışıyorduk. Dediğim gibi şimdi bu ekip tamamiyle dağıldı. Demirören'in ilk TFF başkanı olduğunu zamanı hatırlayın. İlk yaptığı iş tüm fax bilmemene cihazlarını kendisine direk bağlatmak dolayısıyla dışarı hiç bir şekilde yazışmaların vs. sızmamasını sağlamak.

Nasıl dağıldı diyorsanız bu çok açık. Adamlar kulübe nelerin yapılması gerektiğine dair bilgileri verip rapor sunuyor ama kulüp bunu türlü bahane ve geçiştirmelerle yapmıyor. Davanın seyri için şu adımın atılması gerekiyor diyorlar. Kulüp bunu ya yapmıyor ya da yapıncaya hukuk ekibinin tüm enerjisini bitiriyor. Yani adamlar davayla mı uğraşsınlar kulüp yetkililerini davaya sürekli itelemekle mi uğraşsınlar. Bir yere kadar.

En sonki durum yani Ağaoğlu'ndaki durum ise bir üst seviyeye çıktı. Adamlarla 8 ay görüşülmedi. 8 ay. Ve adamlara yüz yapılıyor, küs duruluyor, görüşülmüyor vs.

Burada ya Yılmaz'la Egemen de artık ne haliniz varsa görün alın dava tümüyle kucağınızda artık dediler yani kendi istekleriyle artık bizim pilimiz bitti dediler ya da bir şekilde gerçekten davada bu şartlar altında ilerlemek mümkün değil diye ayrıldılar.

Benim bilgim bunlar.
              En son My tarafından düzenlendi; 20.03.2019, 12:39.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Bu kadar insan bu kadar emek ve hiçbir zaman ne olup bittiğini dahil bilmiyoruz ya

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• 15 Mart'taki CAS duruşması bir an önce sonuçlandırılmalı
                    Yazıktır, günahtır, haramdır
                    Bekleyecek, düşünecek bir şey kalmadı beyler
                    Lütfen hakkımızı verin futbolun patronları
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kupa devletin tepesindeki isimde.
                      Bunu 1000 kez yazdik.

Bundan onceki yonetimler ( Iho ve Usta ) o kupayi getirebildi mi ?
                      Yok.

Agaoglu getirebilecek mi ?
                      Bana gore tepedeki isim gitmeden hayir.

Kimin vebali kimde oluyor ?

Yonetime vurulacak yerler var ama kupayi satan senin halkin.

Kupayi almayan senin Trabzon - siyaset yalakasi halkin.

Kupayi almayan siyaset sayesinde cebini dolduran asalak halkin ( cogunluk boyle, cok duzgun insanlar belli zaten )

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      bu hakikati anlatmak çok zor

Ağaoğlu donkişotluk yapamayacaktır

Trabzon da Trabzonspor'dan önce rte ve Akp gelir buna 10'larca kez muhtelif yerlerde muhtelif mekanlarda şahit oldum.

"Mesele vatan millet beka meselesi gerisi teferruat" her yerde her koşulda öne sürülen propoganda bu!
                      sakin olun...

Yorum

• Galiba Trabzonsporlugu birakma vakti yaklasiyor.

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
                        son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Rentaşlar siyasetin günümüzde girmediği alan yok gibi.Özellikle biz İstanbul'da yaşayan taraftarlar olarak Trabzon'a göre birçok zorluklarla karşı karşıyayız.Mesela yenildiğimiz hafta alay konusu olabiliyoruz daha da vahimi şike konusunda bizi samimiyetsizlikle suçluyor tüm takım taraftarları.Bu noktada Trabzon şehri olarak dik duruşumuzu gösteremedik, dostu-düşmanı ayırt edemedik. Bunca haklarımız gaspedilmişken her seferinde siyasi bir söylemle örtbas edildi ( Buna kulüp başkanlarımız da dahil). Bu dava bu kadar uzunca bir süre devam etmesydi belki de kaybolan şu 8 yıl zarfında çok daha büyük başarılar elde edecekti kulüp..Şu an ne durumdayız ne kadar daha sürecek bu dava bilmiyoruz ama bildiğim tek birşey var gelecek yıllarda alınacak her başarısızlık sonrası yine bu davayı pişirip pişip önümüze koyacaklar. Ne kadar büyük kaybımızın olduğunu yıllar geçtıkçe anlayacağız.Lige her sezon şampiyonluk parolasıyla başladığımızda her zaman umut vardı bundan sonraki süreçte o da zor, nasıl olsa başarılı olacağımız dönemlerde hakemlerle önümüz kesilecek.Yine absurd bir söylem olacak ama halkımızın son durumu : İTAAT ET HUZUR BUL.....

Yorum

• Bu 2 avukatın ne yapmaya çalıştığını anlayamadım daha üç gün önce başkan ve birkaç yönetici Cas duruşmasına katılıp kulübün haklarını 3 tane şeytana (FIFA-TFF-FB) karşı savunmadı mı?

Alnımızın akıyla çıktık umutluyuz denmedi mi?

Hatta bir İngiliz avukat bu duruşmada karşı tarafa ağzının payını vermedi mi?

Geçmiş ve bugünkü Trabzonspor yönetimleri bu davada avukat masrafları için kesenin ağzını açıp para yedirmedi mi?

Yok efendim 8 aydır yönetim avukatlarla görüşmemiş yok müvekkile rağmen avukatlık yapılamazmış gibi palavra gerekçelerle davayı takip etmeyi bırakıp veda mesajı yayınlıyorlar en olmadık zamanda..

Madem 8 ay yüzünüze bakmadılar neden o dönem istifa etmediniz diye sormazlar mı adama? 8 ay neyi beklediniz?

8 senedir yönetimlerin bu süreci yönetemediğini her fırsatta her mecrada söyleyen hukuk kurulundaki beyfendiler 8 yıldır niye çekip gitmediniz de davanın sonuna geldiğimiz şu günlerde Cas kararının arefesinde veda ettiniz?

Ben bu iki avukata bugüne kadar gösterdikleri gayretten ötürü teşekkür ederim bir taraftar olarak fakat dava sürecinde sona yaklaşılmışken çekip gitmeleri yakışık almadı..
                            Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Ben klüp başkanlarının bu işten ne gibi bir çıkarı var anlamıyorum. Hayır senin aldığın şampiyonluğu vermeyen adamlar, davandan vazgeçtin diye seni şampiyon mu yapacaklar acaba. Sadri Şener de demirören şampiyonluğumuzu verecek diye seçtik demişti. Ama o adam şikecileri kurtarmak için hiç bir şikebahçelinin yapamayacağı şeyleri yaptı. Bizde sırf şu şike muhabbetinden hakkımızı aradık diye 8 senedir medyası,tff si, hakemleri tarafından doğrandık. Böyle kalitesiz, ahlaksız, adaletsiz insanlardan oluşan bir ülkede yaşıyoruz yani.

Şimdi klübün içinde neler dönüyor hiç birimiz bilemiyoruz. Ama fbnin şike yaptığını ve gerekli davalar açıldığında hakkımızı alacağımıza şüphe yok. Eğer bu davalardan aleyhimize bir karar çıkarsa, bu yönetim kesinlikle davayı satmış demektir. Eğer bu dava satılırsa da isterse üst üste 5 kere şampiyon olsun( ki bizi yapmayacakları aşikar),bu yönetimin gözümde zerre değeri olmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                              https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• Resmi hesaptan berat albayrakla dernek açılışı yapmışlar onu yayınlıyorlar. Bunlar bir bok olamaz hepsi göstermelik bu takımı sosyal demokrat sol görüşlüler ele geçirmediği sürece hiç bir branşta hakkını savunamaz. Resmen taraftarla dalga geçiyorlar.

Ortada çalınan kupa var gel gör halen daha o şehir bağımsız aday bile çıkaramıyor 2010 dan beri %70 oy veriyor.

Ben 50 kere yazdım 2010 yılından sonra gelen bütün başkan, yönetimler korkaktı. Malum şehirde öncelik ak partide o kadar beyinler yıkanmış ki trabzonspor ikinci plana düştü.

Bu saatten sonra bu davadan hiç bir şey çıkmaz zaman aşımı yada verilen kararlar gerekçe gösterilerek üzeri kapatılır. Fenerin medyası varsa seninde sokaklarda,statlarda gücün olmalıydı hadi onu geçtim koskoca şehir kendi kupasını çalan adamlara oy verdi hahaha!
                                En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 20.03.2019, 19:24.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X