Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eğer şike yapılmışsa
    Şike yapılarak birileri korunmuş ve cezası bilerek ve isteyerek verilmemişse

Bu işi yapanların, bu işi sümen altı edenlerin, bu işi yapanları koruyanların ne bu dünyada ne öbür dünyada yüzü gülsün.
    Ölene kadar kahır çeksin, rahat nefes alamasın..

Çoluğu çocuğu yüzüne bakmaz olsun.

Feryat etsin sesi duyulmasın
    En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 30.07.2019, 14:09.
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak LANGARA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gerekçeleri neymiş acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      Şampiyonluğu alıp bir alt sıradakine verebilmek için herhangi bir talimat yokmuş yönetmeliklerde.
      Oscar CARDOZO
      İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
      Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben burada suvunmamizin yetersiz berbat olduğunu söylediğimde ne hukuculugumuz kaldı ne usul esas bilmediğimiz
        Cas Gerekçeli kararı açıklandığında göreceğiz savunmamizi
        Ben de ayni fikirdeydim...... ve hiçbir sey bilmememe ragmen hukuk konusunda,, geçen sayfalardaki o savunmaya buradaki asiri ümitli kisiler "oo çok iyi konustu" "oo kapak ama anlayana" deyip durdular.... okudum savunmayi, benim söyleyeceklerimden zerre fazla zerre farkli zerre ilgi çekici zerre "acabâ??" dedirten bir sey yoktu... neymis, migemmel savunmaymis... fuski savunma he
        En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 30.07.2019, 14:24.
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Kendimiz ettik kendimiz bulduk.Sicagi sicagina isi halletmez bu kadar yil bekleyip her secimde de % 70 iktidari poh pohlarsan boyle koyup gecerler.Buradaki cok az sagduyulu taraftara aciyorum digerlerine zerre kadar acimam olmaz cunku cogu riyakar.

Yorum

• Simdi ne olacak? Yok yani agliyorum da onun icin soruyorum!

Yorum

• Benim gelen cevaptan anladığım , sadece yetkileri yok. Yani TFF verirse verir yoksa biz bişey diyemeyiz mi?
              https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eğer şike yapılmışsa
                Şike yapılarak birileri korunmuş ve cezası bilerek ve isteyerek verilmemişse

Bu işi yapanların, bu işi sümen altı edenlerin, bu işi yapanları koruyanların ne bu dünyada ne öbür dünyada yüzü gülsün.
                Ölene kadar kahır çeksin, rahat nefes alamasın..

Çoluğu çocuğu yüzüne bakmaz olsun.

Feryat etsin sesi duyulmasın
                Âmîn
                İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şampiyonluğu alıp bir alt sıradakine verebilmek için herhangi bir talimat yokmuş yönetmeliklerde.
                fbnin elinden alma da mi yokmus ? hadi bize vermemeleri neyse de... hikâye bunlar yaa,, daha dogrusu bahâne

Yorum

• Her sezon oncesi burada sunu alirsak sampiyonuz falan filan diye konusmaya gerek yok. Bu ulkede trabzonsporu sampiyon yapmazlar. Fenerin bir penaltisi verilmediginde gosterdigi tepkiyi biz yonetimdeki sahislar ve taraftarlar olarak gosteremedik. Biz ancak gecen sene ki gibi gonullerin sampiyonu oluruz. Fazlasi hayal bile degil.

Yorum

• Hukuk lafla olmaz kanıt ister. Şikenin varlığı tescil edilmişti zaten. Şimdi CAS diyor ki; şampiyonluğu sana vermem için herhangi bir yazılı madde yok.

Ben de diyorum ki; tamam bize vermiyorsun madem, onlara da yar olmasın. Al kupayı ellerinden resmiyette o sezonun şampiyonu olmasın. 2011'in şampiyonu sorulduğunda şikeli sezon denilsin. O kara leke onlara yeter.
                    En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 30.07.2019, 14:17.

Yorum

• İyi günde kötü haberlerle moral bozmaktan ve camiaya travmaları hatırlatmaktan başka bir işe yaramıyor.
                      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                      HAMİ AYAZ

Yorum

• 2011 sampiyonlugu, kisiler ve kurumlar ayrilsin, bir kisinin yaptiginin cezasini yuz yillik bir kulup cekemez denildigi gun elden ucup gitti.

Uefa, Fifa gibi kurumlar senin ulke icindeki kupanin el degistirmesini saglayamazlar.

Bosuna dis mihraklara saldirmayin.

Kupanin kimde oldugu 3 Temmuz 2011 tarihinde de belliydi, simdi de.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Bundan sonra ne transferi yaa... salin gitsin,, kafamiza göre oynayalim... avrupa liginde basari için hep israr etmisimdir ama bu avrupa hiyarlarinin yaptigina bakinca gomisim avrupa'ya diyorum.... finale çiksak, bu a.koç ve diger pzvnklkklkler rüsvet verir tesvik primi verir hakemi satin alir, kupayi kazanmamamiz için.... fuzuli yere teknik taktik analize de gerek yok artik

Yorum

• Ben olsam "şanlı şerefli fenerbahçe" "futbol kulübü" olarak onların şampiyonlar ligine alınmamasına dair her türlü davayı açarım.
                            Sonuçta adamlar çok temiz, hiç bir kusurları yok, ne diye alınmadılar o zaman. Biz de burada "yalandan yere" şike yapıldı diye yaygara koparalım.

....yim böyle işin adaletini. O seneler şampiyonlar ligine apar topar sponsor oldu koç, bunun bir kazanımı olması gerekmez miydi? Oldu da.

Yorum

• avrupa bize kazik atmistir, bu kesin
                              kupanin kimde oldugu da bellidir, onu da unutmuyoruz tabi ki, bu da kesin ve tartismasizdir

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                2011 sampiyonlugu, kisiler ve kurumlar ayrilsin, bir kisinin yaptiginin cezasini yuz yillik bir kulup cekemez denildigi gun elden ucup gitti.

Uefa, Fifa gibi kurumlar senin ulke icindeki kupanin el degistirmesini saglayamazlar.

Bosuna dis mihraklara saldirmayin.

Kupanin kimde oldugu 3 Temmuz 2011 tarihinde de belliydi, simdi de.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                O kişi o kupayı ..tüne soksun, Trabzondaki yalamaları da desteğe devam etsin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X