İlk olarak konyalı61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam burda sabah akşam şike ile ilgili ne haber çıkarsa paylaşıyor gündemi sıcak tutuyor söylediğin lafa bak. Tamam bende nefret ediyorum akp'sinden diğerlerinden fakat gönül verenlere kimse laf söyleyemez.kaldıki arkadaşta rtr'nin kupamızı çaldığından sürekli bahsediyor.O'da öyle düşünüyor yapacak bir şey yok.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
Şimdi bu hükümete yanılmıyorsam hemşehrilerimiz Trabzonlular % 70 civarı oy verdi.Hakkımızın gasbedilmesine göz yummakla kalmayıp mecliste pkk partisi kadar yürekli olamayan muhalif partilerede oy veren yine bizim hemşehrilerimiz.kupayı isteyende illaki bu çok büyük kesimden taraftarlarımız var.Heryerimiz tezat.Hakkaten yuh olsun bize.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ne perhiz bu ne lahana tursusu derler adama yok oyle ikiyuzluluk..yapiyorsada burda elestirilcek yemisim onun sike mucadelesini yapmasin daha iyi millete burda kotu ornek teskil ediyorsa gorur tepkiyi bukadar acik ve net uzatmayada gerek yok.yeter artik kufur eder gibi insanlarin sinirleriyle oynamasin kimse..
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardesim trabzonsporun bu mucadelesinde en buyuk yamugu kaypakligi yine malesef trabzonlular yapti..onlar adina bu renklere gonul vermis sen ve senin gibi buyuk insanlardan ozur diliyorum..utaniyorum kardesim ama elimizden bisey gelmiyor azinligiz malasef ..sehri 15 sene once terk ettigimde boyle bisey yoktu ne olduysa bu 15 senede oldu bende anlam veremiyirum nasil bi sehir 180 derece birden doner onursuz gurursuz bi duruma gelir hala aklim almiyor..ruyamda gorsem inanmazdim..
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike başlığına yorum yapanların % 90 küsürü 3 şarlatan partiye oy verdi napalım hepsini aforozmu edelim. Bizde biliyoruz hata ettiklerini.Lakin yanımıza almak varken dışlamak niye?1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYedilerse bi nane katlancaklar sonuclarina ..ben enayimiydim de 2011 sampiyonu trabzonspor yazip attim sandiga..vicdanim rahat ben konusurum ama burda halti yiyip gelip bide trabzonsporun hakkini calan emek hirsizlarina destek verirsen acik acik ustelik sike basliginda katlanirsin sonucuna..neyi yanimiza alcaz adam hala donen filmin farkinda yinede vercem diyor kufur eder gibi benim gibilere neyin mucadelesini veriyoruz biz ..ben ayni durumda olsam utancimdan agzimi acamazdim ama herkes yirtmis perdeleri..
Yorum
-
ben en çok şunu merak ediyorum..
bu sürecin sonunda,
hersey kılıfına uydurulduğunda..
haklar verilmediğinde..
Klüp bu durumu kabüllendiğinde..
yani ŞİKE GASPINA EYVALLAH denildiğinde..ELLER ÖPÜLDÜĞÜNDE ..
REZİLLİKLER KABULLENİLDİĞİNDE..
bu takım tutulurmu ??
VEYA KİMLER BU TAKIMI TUTMAYA DEVAM EDECEK ?
VEYA KİMLER BU TAKIMIN TUTULMAYA DEVAM EDİLECEĞİNİ SANACAK ??
Bu konu
Trabzonspor 'un ve ona gönül verenlerin ONUR meselesidir.
BEN ŞAHSEN ONURUMU ÇİĞNETMEM..
Eğer gönül verdiğim takımım kendi onurunu çiğnetirse o takımı da tutamam..durum çok nettir..
Bir tarafta ŞİKECİLER VE ONLARI KORUYAN MENFAATÇİLER ile onların yalaması çakma TS'liler
Diğer tarafta gasp edilen hakkını arayan gariban Trabzonsporlular..
Bu orta oyunu elbet bitecek !!
Ya tarihte dile getirmek istemediğim takım olarak anılacağız
Yada tarihimize yakışır davranacağız..
ZAMAn GARDİYANDIR ama biter bekleyip göreceğiz..En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 23.05.2015, 00:28.şike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
-
Hukuku kokuşmuş ülkenin insanı bu işin kapanacağına inanabilir. Avrupa görmüş bir insan olarak beni katiyyen inandıramazsınız buna. Hıristiyan kardeşlerimiz bu işi halledecektir. İçim rahat benim.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Susalım artık Allah aşkına elaleme hergün rezil olmaktan bıktık.Kapatın kulübü de gitsin hatta değiştirin nüfus cuzdanlarınızı ''Trabzon'' yerini kaldırın.Şampiyonluk gelecek he gelecek bekleyin şu son 1 aydır Trabzon'da gördüğüm rezillikler yeter bana.Ulan yalamalar çıkıp da birkaç kelime edin Allah aşkına!!! Nedir bu fıkra anlatıp arkasında şebek gibi gülmeler,siyasilerle futbol maçları.Bir de yalancılar ''Ben aaaaaaaaaaaaaaa ben valalhi siyasi görüşüm yok, önümüzdeki seçimler bir olsun görün Trabzon'da neler olacak,sandığa gömecez.Ağzı bir bozuk bir küfürbaz yapma diyorum böyle küfürler sonra yedirirler sana bunları.Gel görki bir sonraki gün Trabzon'da miting olunca cümbür cemaat bayraklarla en önde olurlar.Nefret ediyorum hepinizden!!!
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelal arkadaşımın maskesi yok başından beri akp'liyim diyor zaten.İnsanları rencide edecek davranışlardan kaçının beyler.Bencede akp ile Trabzonspor ismi yanyana gelmemeli lakin savunanları trollükle suçlamak kimsenin haddine değil.
Burada iktidarın şikedeki sorumluluğuna dikkate çekenlere karşı göğsünü gere gere "ben oy verdim, vermeye de devam edeceğim" diyen adam gelip burada şike diye ağlarsa cevabını alır,alacak.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaskan iho : Herkes 7 haziran secimlerden sonrasini beklesin dedi.
Ben sike ile ilgili oldunu dusunuyirun fakat bakalim kac kere gun tarih verildi sayısı yok.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum