Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kimin şike yaptığı belirlenmişse hepsine karşı tavrımız belli, aykut'un sırf o sezon bizi hedef alan açıklamaları,"penaltılar irdelensin" demeçleri bile kötü niyetli bi insan olduğunu gösteriyor, bir tek şike yapana mı kızmamız lazım.
    Ben bu konu ilgili yazdım belki adama hiç kızmıyor da olabilirsin . Yani anlatmak istediğim şu yanlış kişilere tepki verip yanlış yerlerden hak hukuk bekliyoruz futbol dünyasında herkes çıkarcı olmuş ozer leminin yeğeniydi canından cok seviyordu takımı şimdi sallıyor yani herkes paranın peşinde o yüzden hiç kızmanın bir anlamı yok şikecilere niye kızıyosun ki adam ben radara yakalandım diyor kabul ediyor senin başında duranlar kılını kıpırdatmıyor ve şehrinde krallar gibi karşılanıyor yani şike sürecinde sen şehir olarak sınıfta kaldın şimdi halimize herkes gülüyor dalga geçiyor çünkü bunu hakettik

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aykut şikeyi bilen, savunan, üstüne alan, koruyan, yararlanan, kollayan, hakkımızı yiyenlerle aynı safta omuz omuza çalışan biri.
      Bu nasıl alakasız bir kıyas?
      Ben aykutu sevin mi dedim ya da ahlaklı mı dedim ? Kıyaslama deil bu sadece mantıklı bir örnek sivas şike yaptı mı ? Hocası kimdi ? Eskişehir şike yaptı mı hocası kimdi ? Gençlerbirliği bjk şike yaptı mı hocası kimdi ? Şikeye karşı gelen şenol güneş şimdi hangi takımın başında ? Şikeye müsade edenler en çok oyu hangi şehirlerde alıyor ? Bunların cevabı seni huzursuz etmiyorsa canıma minnet ne diyim ...

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben aykutu sevin mi dedim ya da ahlaklı mı dedim ? Kıyaslama deil bu sadece mantıklı bir örnek sivas şike yaptı mı ? Hocası kimdi ? Eskişehir şike yaptı mı hocası kimdi ? Gençlerbirliği bjk şike yaptı mı hocası kimdi ? Şikeye karşı gelen şenol güneş şimdi hangi takımın başında ? Şikeye müsade edenler en çok oyu hangi şehirlerde alıyor ? Bunların cevabı seni huzursuz etmiyorsa canıma minnet ne diyim ...
        Alakasız tellerden gitmeye devam ediyorsun. Her takım şikeyi aynı şekilde mi yaptı? Kiminin hocasının haberi dahil yoktur, kiminin başkanı habersizdir. Sivasta mecnun ve bazı oyuncuları başrolken, eskişehirde bülent&ümit ortaklığı ile takıma yayılan bir iş, bjkde tayfur&adalı... kimi menajer&futbolcu birlikteliği kimi doğrudan yöneticiler aracılığıyla gitmiş. Bazı maçta kaleci (korcan) satılmış bazısında forvet (i.akin, iskender) ve teşvik ayakları falan filan ayrı yürümüş...
        Hepsi nasıl aynı kefede olabilir?
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Alakasız tellerden gitmeye devam ediyorsun. Her takım şikeyi aynı şekilde mi yaptı? Kiminin hocasının haberi dahil yoktur, kiminin başkanı habersizdir. Sivasta mecnun ve bazı oyuncuları başrolken, eskişehirde bülent&ümit ortaklığı ile takıma yayılan bir iş, bjkde tayfur&adalı... kimi menajer&futbolcu birlikteliği kimi doğrudan yöneticiler aracılığıyla gitmiş. Bazı maçta kaleci (korcan) satılmış bazısında forvet (i.akin, iskender) ve teşvik ayakları falan filan ayrı yürümüş...
          Hepsi nasıl aynı kefede olabilir?
          Şikeyi 1 futbolcu bile bilse herkes bilir biraz futbol takımı nedir kluplerde neler olur bilmek lazım bilmiyorsan öğrenebilirsin sorabilirsin mesela bizde ki sıkıntı bu bilmemek ve bunu kabullenmemek . Sivasın maçtan önce şike yapacağını sokaktaki çocuk bile tahmin ediyordu adam klupte ve bilmeyecek öyle mi ? Pehhh komik olmayalım sen boyle dusunursen adam da kahe ye inşaat işçisi der !!!

Yorum

Şikeyi 1 futbolcu bile bilse herkes bilir biraz futbol takımı nedir kluplerde neler olur bilmek lazım bilmiyorsan öğrenebilirsin sorabilirsin mesela bizde ki sıkıntı bu bilmemek ve bunu kabullenmemek . Sivasın maçtan önce şike yapacağını sokaktaki çocuk bile tahmin ediyordu adam klupte ve bilmeyecek öyle mi ? Pehhh komik olmayalım sen boyle dusunursen adam da kahe ye inşaat işçisi der !!!
            Senin bu söylediğin rizelilerin bursa maçımız öncesi ve sonrası bize attığı iftiralara benzedi. Yoksa ona da mı var diyorsun? Bay bilirkişi! Elmalarla armutları karıştırmayalım Rıza Hoca ve Şenol Hoca ile aykut ve bülent sana göre aynıysa boşver gerisini tartışmaya gerek yok sen bildiğini kendine sakla boşver gerisini ben bilmeyen olayım.
            En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 02.01.2018, 00:22.
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

2010-2011 senesi şike yapan sivasın hocası kimdi ? !!!
              Bildigin gereksiz alakasiz kiyaslama olmus ve hala diretiyorsun..birisi ben takimimda boyle seylere izin vermem gorsem duysam mani olurum benim oldugum yerde boyle birsey olmaz diyor digeri radar bize tutuldu sadece diyor bu bile tek basina neyin ne oldugunu anlatir..bayiliyoruz ortaa birsey yokken durduk yere kendi ayagimiza sıkmaya..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Senin bu söylediğin rizelilerin bursa maçımız öncesi ve sonrası bize attığı iftiralara benzedi. Yoksa ona da mı var diyorsun? Bay bilirkişi! Elmalarla armutları karıştırmayalım Rıza Hoca ve Şenol Hoca ile aykut ve bülent sana göre aynıysa boşver gerisini tartışmaya gerek yok sen bildiğini kendine sakla boşver gerisini ben bilmeyen olayım.

Son cümlen kesinlikle seni kapsamıyor. Zira konuyla ilgili bir takım bilgilere sahip olduğun belli oluyor mesajlarından.

Demagogun birisinin ise herhangi bir bilgiye ihtiyacı yoktur. Kulaktan dolma bir kaç bir şeyi kendince bir mantığa bağlayıp oradan yürür sürekli. Yararından çok zararı vardır topluma bu tiplerin. Hele bir de hak hukuk mevzu olunca masumu ipe bile götürebilir bunlar.

Onlarca tapenin mevcut olduğu bir davada kanıtlayamayacağı lafları ediyor göbekten atma. Yiyorsa, az buçuk bu işi araştırdıysa çıkarsın desin aha da Rıza şu bu manipülasyondan sorumludur diye.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Hala konuyu bireylere indiriyorsunuz !!! Sıkıntı kimin ne bildiği deil kimin bunlara nasıl tepki verdiğidir Rıza hoca boyle birşeyi bilmiyordu tamam kabul edelim bütün dünya duydugunda ne tepki verdi ? İstifa mı etti ? Şenol hoca hak hukuk dedi şu an hangi takımın başında ? Veya sen şehir olarak ne yaptın ? Siz kişilere takılmaya devam edin ...

Yorum

• Eleştirdiğinde de Usta düşmanı oluyorsun. Adım gibi eminim ki bilerek bu isimleri bir araya getirmişler. Bu rezil, hırsız, ahlaksız, Türk futbolunun belası olmuş gruba seni madur etmiş gruba teknik direktörünü neden gönderirsin? Çok yapıyor bunu Usta. Sanki aramızda bir şey yokmuş gibi. Sanki her şey normalleşmiş gibi. Bu tip ilkesiz omurgasız şeyler Trabzonspor camiasında bıkkınlık, yılgınlık, tepki oluşturuyor. Aklı başında olan yönetim buna izin vermez.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Iyi hadi elestirimizi yaptik artik destek verelim hüloooooooooo.

Yorum

• Rıza hoca panele katılmıyor. Nurgül Günaydın yazdı.
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eleştirdiğinde de Usta düşmanı oluyorsun. Adım gibi eminim ki bilerek bu isimleri bir araya getirmişler. Bu rezil, hırsız, ahlaksız, Türk futbolunun belası olmuş gruba seni madur etmiş gruba teknik direktörünü neden gönderirsin? Çok yapıyor bunu Usta. Sanki aramızda bir şey yokmuş gibi. Sanki her şey normalleşmiş gibi. Bu tip ilkesiz omurgasız şeyler Trabzonspor camiasında bıkkınlık, yılgınlık, tepki oluşturuyor. Aklı başında olan yönetim buna izin vermez.

Panele katılmak zorunlu, aksi halde prolisansınız iptal ediliyor.

Yorum

simdi katilmayacagi aciklandi
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              simdi katilmayacagi aciklandi
                              E hoca kendi söylemişti basın toplantısında zorunlu diye. Katılmamasına çok sevindim tabi o ayrı

Yorum

Tepkilere kulak verildi. Doğrusu da budur.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X