Şerefsizler Abd yi üzerimize salmaya çalışıyorlar. Muharrem başkan sakın abd ye falan gitmesin bence.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTerim denilen sahte imparator,
2011-2012 sezonunda süper final adı altında oynanan FB-GS maçından sonra, YENİLMENİN VERDİĞİ PANİKLE
Lig bitsin çok şey söyleyeceğim deyip şampiyonluk gelince ağzını açmamıştı.
Yorum
-
Halit Şahin'in yaptığı tüm eylem ve söylemler "popülarite için bile olsa" takdir edilmelidir diye düşünüyorum.
ves.jpg
En son tRaiNer tarafından düzenlendi; 30.12.2017, 19:44.Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..
Yorum
-
İlk olarak tRaiNer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalit Şahin'in yaptığı tüm eylem ve söylemler "popülarite için bile olsa" takdir edilmelidir diye düşünüyorum.
[ATTACH]14978[/ATTACH]
https://www.haber61.net/trabzonspor/...r-h311746.html
Yorum
-
İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFb maçını şimdiden kaybettik demektir. Fb medyası bunu kullanır bizim takımı gerer, sonra oturup seyreder...
Temsili kupayı ŞB maçına götürmeyi planlıyorlarmış...
Her türlü baskıyı kurup maç günü böyle bir girişim yapılmasına engel olunmalı.
Ne yazıkki geçmişte olduğu gibi böyle bir olayın gerçekleşmesi bize kaybettirir.
Hiç yoktan yere Kaos çıkarmanın anlamı yok.
Yapılması doğru olsada maça bulaştırmak asrın hatası olur.
Çıkıp oynayıp alalım başka bir beklentim yok.Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..
Yorum
-
İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDestek olun Destek!
Baskiymis blablabla topcu top oynar arkadas! Ne demek baski?2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor
Yorum
-
Baskiymis blablabla topcu top oynar arkadas! Ne demek baski?
2011 den beri ilk kez bu sezon fb ye karşı normal oyun oynadık, onu da teknik direktör hatası berbat etti.
Yorum
-
Baskiymis blablabla topcu top oynar arkadas! Ne demek baski?
Tepkini tam olarak neye verdiğini anlayamadım ama benimde tek beklentim topçunun topunu oynaması zaten...
Kimseyi tahrik etmeden ŞB maçını alalım diyorum.
Aksi takdirde sıktığımız kurşunların hedefinde biz oluyoruz...Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..
Yorum
-
İlk olarak celaledtin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkşi sözlükte "trabzonlu insan iticiliği" diye bir başlık var. Millet neler yazmış neler. Abd ve israilin bile bu kadar düşmanı yoktur. İnsan hayret ediyor.
....
Halit beyin ilk gün ki azmini muhafaza ederek yaptığı cabaları takdir etmekle beraber bir kısım arkadaşımızın medyanın şikecilerle olan maç öncesi bunu kullanacağına dair endişelerini de paylaşıyorum.İster oyuncularımızı motive etmek isterse düpedüz bilenmek adına 2010-11 Sezonundan bakiye tek bir olumsuzluk dahi hatırlatılmadan maça çıkmamız gerekiyor. Onur harici o günleri yaşayan oyuncumuzun kalmaması hiçte içimi rahatlatmıyor zira tribünler o galeyanla aynı reaksiyonları verebilir. O curcunadan etkilemeyecek oyuncumuz yok.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Baskiymis blablabla topcu top oynar arkadas! Ne demek baski?İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
Yorum