İlk olarak TrabzonVictory tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
-
Berkan kardeşim tarihte ne nice azınlık olanlar eşek gibi hayvan gibi orduları yendi bu ordular resmen insan seli gibiydi maddi olarak güçlü ve iyi silahları vardı ama yenildiler çünkü doğru olanın korucusu haklı olanın dostu olan Alemlerin Rabbi olan Allah var.
Biz kararlı olacağız ve hakkımızı sonuna kadar aracağız ve sonunda Allah'ın izni ile kazanacağız ve hakkımızı alacağız ama şunu söyleyim azanlıkta değiliz emin ol, karşındaki düşman öyle bir düşman ki her yerde hile yapıyor sandıkta veya Türkiye makam seçimlerinde hile olmadığını zannediyorsun asıl şikeyi asıl hileyi sandıkta yapıyorlar ama sonları yaklaşıyor az kaldı...
Yorum
-
Trabzonspor'umuzun 2010 2011 Şampiyonluğu çok önemli hem yıllar sonra 7. şampiyonluğa ulaştık hem de düşman takımın itiraf ettiği gibi düşmanız radara yakanladı, yıllardır şampiyon olmamızı engelliyorlardı yine engellemeye çalışıyorlar ama bu kez cezasını çekiyorlar çekmeyede devam edecekler düşman takımın yok olmasına kadar gidecek...
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'dan şike mücadelesinde dev adım!
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, tek amaçlarının temiz futbol ve adaletin yerine gelmesi olduğunu belirterek, seslerini daha geniş bir şekilde FIFA’ya duyurmak için PR şirketiyle anlaştıklarını söyledi.
Trabzonspor'dan şike mücadelesinde dev adım!
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, şike süreci ile ilgili verilen mücadeleler hakkında İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’un 2010-2011 sezonunda haklarının geri alınması amacıyla UEFA ve CAS süreçlerinden sonra FIFA’ya başvurduklarını belirten Bülbüloğlu, "2010-11 sezonu şampiyonluk hakkımız verilmesi için FIFA’ya müracaatımız var. Hem UEFA hem de CAS o sezon şike yapıldığını tescilledi. Ancak yerel federasyonlara müdahale etme yetkisinin olmadığını belirterek, bizim yaptığımız başvuruları reddetti. Biz de FIFA’ya başvurduk. FIFA’nın yerel federasyonlara müdahale yetkisi var" ifadelerini kullandı.
"Sesimizi daha geniş bir şekilde FIFA’ya duyuracağız"
Trabzonspor’un FIFA’daki mücadelesiyle ilgili PR çalışmalarını iki ayrı şirket üzerinden yürüteceklerini vurgulayan Önder Bülbüloğlu, "Bu konudaki haklılığımızı gösteren tüm argümanları gerekli yerlere ulaştırmak ve bir kamuoyu oluşturulması için PR şirketiyle anlaştık. Biz zaten haklıyız. Ancak bu haklılığımızı daha geniş kitlelere duyurmamız ve destek görmemiz gerekiyor. Güçlü bir lobi faaliyeti yürütmek zorundayız. Avrupa’da şikeye karşı mücadele eden insanların yanı sıra Avrupa’da yıllardır şike mücadelesi veren taraftarlarımız da var. Şimdi tüm bu enerjiyi ortak bir noktada toplamayı amaçlıyoruz. Sesimizi daha geniş bir şekilde FIFA’ya duyurmak için bu çalışmaları yapıyoruz. Bütün Avrupa’da lobi ve PR çalışmalarımızı iki ayrı şirket üzerinden yürüteceğiz" şeklinde konuştu.
"Sonuna kadar gideceğiz"
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, Trabzonspor’un tek amacının temiz futbol ve adalet olduğunu belirterek, "Taraftarlarımız ve camiamız endişe etmesin. Bu konudaki mücadelemiz aynı kararlılıkla sürüyor. Sonuna kadar da sürdüreceğiz. Bu konuda ne gerekiyorsa yapacağız ve yapmaya da devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
61SAAT.COMMarka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak arsinli_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePakistan FIFA dan atılmış . Umarım aynı ceza ile karşı karşıya kalırız
Madem adaleti tecelli ettirmeyecekler
TFF istifa
TFF defol2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Fifanin yetkileri ortada fifadan cikacak karara aykiri hareket edecek olursa tff sonu pakistan gibi olur..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFifanin yetkileri ortada fifadan cikacak karara aykiri hareket edecek olursa tff sonu pakistan gibi olur..
ŞİKE VAR AMA SAHAYA YANSIMADI kararını alan tff İNSANLIK SUÇU İŞLEMİŞTİR ve VİCDANSIZCA ADALETİ HİÇE SAYARAK EN AZ EMEK HIRSIZLARI KADAR SUÇLUDUR.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Fifa'nın olası bir Fenerbahçe aleyhine vereceği kararın stresi var Muharrem de.Eminim her akşam dua ediyordur Fenerbahçe'nin başına bişey gelmesin diye.Hatta olası bir Fenerbahçe aleyhine gelişimde şimdiden siyasi büyüklerine nasıl bir savunma vereceğim diye hazırlık yapıyordur.
Yorum
-
İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFifa'nın olası bir Fenerbahçe aleyhine vereceği kararın stresi var Muharrem de.Eminim her akşam dua ediyordur Fenerbahçe'nin başına bişey gelmesin diye.Hatta olası bir Fenerbahçe aleyhine gelişimde şimdiden siyasi büyüklerine nasıl bir savunma vereceğim diye hazırlık yapıyordur.
6 yılı aşkın adaletin tescilini bekliyoruz.
Muharrem Bey bu davayı sonuna kadar sürdürme sözü verdi.
İçi dışı bir olsun da zaferi çok geç de olsa birlikte kutlayalım onunla2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Sekiz-dokuz yaşlarındaydım. Yılbaşı akşamıydı. Ben küçükken komşuluk daha ölmemişti. Yılbaşında bir üst kattaki komşumuz bizi yemeğe davet etmişti. Yeni yıla beraber girecektik.
Yemek yedik, vesaire, babam, "Komşuda ayıp olur" gerekçesiyle lavaboyu kullanmak üzere eve inmişti. Beş dakika sonra yukarı çıktı ki eve hırsız girmiş. Benim de oyuncaklarım vardı. Batman, Ninja Kaplumbağa falan... Onları da çalmış. Hırsızlığa uğrayan kişinin yaşadığı şoku ve hayal kırıklığını iyi bilirim.
Ki ben, o Batman ve Ninja Kaplumbağaları top oynattırıyordum o yaşlarda salondaki halının üzerinde. Topları da misketti bu arada.
Futbolumuzdaki adam kayırmacı anlayışın bulaştığı ve artık kendi içinde alt başlıkları bulunan şike davası hukuka devredildiğine göre ve ülke gerçekleriyle birlikte ele alındığında şunu öngörmek mümkün müdür:
Uçanı kaçanı, geleni gideni, kritik mevkilerde müdür - başkan pozisyonunda bulunan kişilerin ağzından çıkacak kelimeleri dahi tek bir kişinin kontrol ettiği bir mekanizmada bu davanın zaman aşımına uğrama ihtimali var mıdır?
Hukukun ve onun sağladığı adaletin, bir çoğumuz gibi ben de, güçlünün - parası olanın yanında olduğuna inananlardanım. Yanlış anlaşılmasın. Yabancı basını da takip ederim. Güçlü için oluşturulan korumacı set duvar her yerde örülüyor. Yalnızca Türkiye'de değil.
Özetle, şunu söylemek istiyorum:
Umut taşıyın kardeşim, ümitli olun ama fazla beklentiye girmeyin. Çünkü yakında her olgu serbest bölge mantığıyla idare ettirilecek. Halının altına süpürmek zaten yıllardır süregelen bir sanat. Dolayısıyla beklentileri düşük tutmakta fayda var daha fazla üzülüp, hayal kırıklığına uğramamak için.
Saygılarımla...Fanki tonki zonki...
Yorum
-
İlk olarak Mert M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSekiz-dokuz yaşlarındaydım. Yılbaşı akşamıydı. Ben küçükken komşuluk daha ölmemişti. Yılbaşında bir üst kattaki komşumuz bizi yemeğe davet etmişti. Yeni yıla beraber girecektik.
Yemek yedik, vesaire, babam, "Komşuda ayıp olur" gerekçesiyle lavaboyu kullanmak üzere eve inmişti. Beş dakika sonra yukarı çıktı ki eve hırsız girmiş. Benim de oyuncaklarım vardı. Batman, Ninja Kaplumbağa falan... Onları da çalmış. Hırsızlığa uğrayan kişinin yaşadığı şoku ve hayal kırıklığını iyi bilirim.
Ki ben, o Batman ve Ninja Kaplumbağaları top oynattırıyordum o yaşlarda salondaki halının üzerinde. Topları da misketti bu arada.
Futbolumuzdaki adam kayırmacı anlayışın bulaştığı ve artık kendi içinde alt başlıkları bulunan şike davası hukuka devredildiğine göre ve ülke gerçekleriyle birlikte ele alındığında şunu öngörmek mümkün müdür:
Uçanı kaçanı, geleni gideni, kritik mevkilerde müdür - başkan pozisyonunda bulunan kişilerin ağzından çıkacak kelimeleri dahi tek bir kişinin kontrol ettiği bir mekanizmada bu davanın zaman aşımına uğrama ihtimali var mıdır?
Hukukun ve onun sağladığı adaletin, bir çoğumuz gibi ben de, güçlünün - parası olanın yanında olduğuna inananlardanım. Yanlış anlaşılmasın. Yabancı basını da takip ederim. Güçlü için oluşturulan korumacı set duvar her yerde örülüyor. Yalnızca Türkiye'de değil.
Özetle, şunu söylemek istiyorum:
Umut taşıyın kardeşim, ümitli olun ama fazla beklentiye girmeyin. Çünkü yakında her olgu serbest bölge mantığıyla idare ettirilecek. Halının altına süpürmek zaten yıllardır süregelen bir sanat. Dolayısıyla beklentileri düşük tutmakta fayda var daha fazla üzülüp, hayal kırıklığına uğramamak için.
Saygılarımla...2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum