İlk olarak Mert M. tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
-
Duyumcu_
Duyumcu_ @Duyumcu_
BeIN Sports ve PSG nin sahibi Khelafi hakkında FIFAya rüşvet verdiği iddiasıyla soruşturma açıldı. Devamıda gelecek
Bunlar hep lehimize hareketler..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuyumcu_
Duyumcu_ @Duyumcu_
BeIN Sports ve PSG nin sahibi Khelafi hakkında FIFAya rüşvet verdiği iddiasıyla soruşturma açıldı. Devamıda gelecek
Bunlar hep lehimize hareketler..2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
2010 2011 Şampiyonu Trabzonspor.
FIFA indir artık baltayı şu kuş beyinlilerin kellesine...
Artık Türkiye liginde şike devlet eliyle yapılıyor,Trabzonspor'un rakiplerine devlet eliyle yüksek miktarda teşvik primi veriliyor ve Trabzonspor'un oynadığı rakip takım oyuncularının hepsi dopingli ve hakem her maç Trabzonspor aleyhinde penaltı veriyor, Trabzonspor'a sabote edenleri öldüreceksin sonra takımlarını aynı şekilde mağlup ettireceksin ancak öyle düzelir bu durum...En son TrabzonVictory tarafından düzenlendi; 18.10.2017, 11:07.
Yorum
-
Nereye elimizi atsak kuruyor arkadaş. FIFA, UEFA'ya CAS'a benzemez 2-3 aya kararını açıklar dedik hala bekliyoruz. Bu süreçteki en çok canımı sıkan, en kızdığım konu da UEFA'nın hala kişilerle ilgili kararı açıklamaması. UEFA kişileri de cezalandırıp ömür boyu men etseydi, CAS sürecinin de FIFA sürecinin de çok daha hızlı sonuçlanacağını düşünüyorum...Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNereye elimizi atsak kuruyor arkadaş. FIFA, UEFA'ya CAS'a benzemez 2-3 aya kararını açıklar dedik hala bekliyoruz. Bu süreçteki en çok canımı sıkan, en kızdığım konu da UEFA'nın hala kişilerle ilgili kararı açıklamaması. UEFA kişileri de cezalandırıp ömür boyu men etseydi, CAS sürecinin de FIFA sürecinin de çok daha hızlı sonuçlanacağını düşünüyorum...
Zero TOLERANCE UEFA neden kişilere ceza vermedi hala?
Tek çare FIFA
Son umut FIFA2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcaba ağzımıza bir parmak bal sürüldü de pr için, susturulduk mu?1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
Muharrem burda da yalan attı.pr çalışması için bir ekiple anlaşmışta çok iyi ekipmişde...yalaaaannn..Muharrem'in popiş üçbuçuk atıyor Fenerbahçe ve Tff'ye ceza gelir diye.Düşünsenize ceza geldi mi birileri "Eyyy Muharremmm" dedi mi Muharrem'in alacağı şekli.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekliyoruz nasil bir pr calismasi yapacaklar diye kimle anlasildi ne olcak nasil olcak kimsenin birsey bildigi yok..Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar içe kapanık bir yönetime (?) ilk defa şahit oluyorum. Ne oluyor ne dönüyor hiç belli değil. Adam yerine konulup ta taraftar olumlu olumsuz konularda hiç bilgilendirilmiyor doğru dürüst. Hatta bırak tarafatrı yönetim kurulu üyelerinin bile olaylardan haberi yok.Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar içe kapanık bir yönetime (?) ilk defa şahit oluyorum. Ne oluyor ne dönüyor hiç belli değil. Adam yerine konulup ta taraftar olumlu olumsuz konularda hiç bilgilendirilmiyor doğru dürüst. Hatta bırak tarafatrı yönetim kurulu üyelerinin bile olaylardan haberi yok.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum