Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kötü yönetimlerin temelinde bu var. denetim olmadığı için aptalca işler yapıyor yönetimler bunun faturasını neden halk ödesin? bu iş adamı bozuntuları kendi şirketlerinde yapamayacakları savrukluğu kulüpleri yönetirken yapıyorlar çünkü biliyorlar ki devlet borcu siler bu böyle olunca paralar ceplere iniyor.

bizim kulüp dahil hiç bir kulübün borcu silinmemeli özellikle üç ist. kulübü bunun kaymağını hep yiyor.

mahkemeye taşınabilse keşke bu olaylar ve adaletli olabilse hakimler ve yargıya karışmasa siyasiler. hiç biri olmaz halbu ki. işte bu yüzden biz hiç yarını inşa edemeyeceğiz.

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu kadar ratsiz ediyorsa imza kampanyasi baslatin, belki biseyler degisir
    imza olayı sadece gücün hukuku değil hukukun gücü olduğu ülkelerde bir sonuç verir.
    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• CAS mahkemesinin İspanyol hakimi bazı Fransız ve Alman vakıflarının yoğun baskısı altında ve direniyor.Karar 31 martta açıklanacak.

Ahmet Çakar twitter yukarıda yer alan yazıyı yazmış.

Şike ile ilgili Cas kararının çok yakında açıklanacağı ortadadır bu karar inşallah refarandumdan önce açıklanmaz sonra biz demiştik deyip vatan millet edebiyatı yapmaya başlarlar avrupa üzerimize oynuyordan girip fetöden çıkarlar sesimizi çıkardığımız anda vatan haini ilan ederler kararın refarandum sonrasına kalması bizim açımızından daha iyi olur.

Yorum

• Karar açıklandıktan sonra vatan haini olacağız. Hazır mısınız ?

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

imza olayı sadece gücün hukuku değil hukukun gücü olduğu ülkelerde bir sonuç verir.
          hukukun gücü is gördügü ortamda imzaya ne ihtiyac duyulsun

imza güctür, toplarsan gücün hukukuna karsi güclü cikarsin
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Cas mahkemesinin İspanyol hakimi de vatan, millet, evetçi çıktıysa demek, helal olsun yiğidime... Tabii oyun büyük bozmak lazım. Anladığım kadarıyla hayırcılar bastırıyor, İspanyol hakim vatan için, millet için, birlik için, kardeşlik için, sevgi için, minik yavruların geleceği için direniyor. Oyun gerçekten çok büyük.

#Direnİspanyol
            #CasEVETdiyor
            #EyTrabzonSenKimsinYa
            #AzizYıldırımEVETdiyor
            #DışGüçlerinTruvasıTrabzon
            #HayırcıOnaziDamdoyÜlkemdenGitsin
            #YusufYazıcıİngilizAjanıdır
            #YıldırımDemirörenOnurumuzdur
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hukukun gücü is gördügü ortamda imzaya ne ihtiyac duyulsun

imza güctür, toplarsan gücün hukukuna karsi güclü cikarsin
              tam olarak anlatamadım. sırtını doğru olana yaslamamış bir sistemde imza olayı bi işe yaramaz. bizi yönetenlerin mantığı bir iki gün konuşulur sonra unutulur. ne zaman unutmayı ve umursamazlığı bir kenara bırakırsak o zaman çare olur. mesela bu başlık biz diri kaldığımız umursadığımız unutmadığımız için hala sıcak. yoksa temelde dediğin gibi
              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Rauf Denktaş'ın sanırım çok güzel bir sözü vardı "Her dönemin değil her dönem adam olacaksın" diye.Ahmet Çakar şu hayatta çok omurgasız gördüm ama senden büyüğünü görmedim.Ulan gerçekten parayla mı satın alınıyorsunuz yoksa iskelet sisteminizde gerçekten bir kıvrım mı var çözemedim sizin cinsinizi...
                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                -------------
                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Kupayı verin de babamın şampiyon olursak binaya uzun bir bayrak asacağım sözünü yerine getirelim haydeee.
                  MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    zamanında şahıs yüzünden istifa etmişti kendisi

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kupayı verin de babamın şampiyon olursak binaya uzun bir bayrak asacağım sözünü yerine getirelim haydeee.
                      Tozlu bayraklar çıkacak mı depolardan
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu ülkede hırsız olacaksın
                        Bu ülkede vicdansız olacaksın
                        Bu ülkede ahlaksız olacaksın
                        Bu ülkede haysiyetsiz olacaksın
                        Bu ülkede yüzsüz olacaksın
                        Bu ülkede namert olacaksın
                        Bu ülkede dürüst olmayacaksın

YOKSA BEN Mİ YANLIŞ BİLİYORUM
                        ÖĞRETMENLERİM, ANNAM, BABAM BANA YANLIŞ MI ÖĞRETTİ?
                        abi seni tebrik ediyorum 3 sene önceden anlatmışsın her şeyi.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ve fenerliler Cas a savaş açar.
                          En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 26.03.2017, 20:53.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ey cas ey uefa siz kimsiniz ya gerekirse beş sene avrupaya gitmeyiz!!
                            ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• trabzonspor_2010_2011_sampiyonluk_posteri.jpg

Yorum

• Tam dusundugum gibi gelisiyor olaylar.
                                Bagla fetoya,sonra bagla vatan millet askina ardindan gec milletin arkasina.

Bu cakallarin cirpinisalarini gormek buyuk zevk veriyor bana.
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X