Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yıllarca futbolun siyasete alet edilmesini eleştirenler alenen yalakalık adına karakter değiştiriyorlar

hesap günü bekliyor olacağız ...

Hayır, hayır! Siz hesap ve cezayı yalanlıyorsunuz. Halbuki üzerinizde muhakkak bekçiler, değerli yazıcılar vardır.Onlar yapmakta olduklarınızı bilirler. Şüphesiz, iyiler Naîm cennetindedirler. Şüphesiz, günahkârlar da cehennemdedirler. Hesap ve ceza günü oraya gireceklerdir. Onlar oradan kaybolup kurtulacak da değillerdir.Hesap ve ceza gününün ne olduğunu sen ne bileceksin? Evet, hesap ve ceza gününün ne olduğunu sen ne bileceksin? O gün kimse kimseye hiçbir fayda sağlayamayacaktır. O gün buyruk, yalnız Allah’ındır. İnfitar Suresi
    BMN KOCAELİ

Yorum

• şimdi birileri
      hayır-cı veya evet-çi diye yaftalamasın lütfen
      ben Trabzonspor luyum
      tüpçü nün yaptığının çok yanlış olduğunu belirtmek istedim
      şikeciler gülüp günlerini gün ediyorlar ya , ona dem vurmak istedim.
      malum gene olarak karadeniz insanı hışım linç edilmek istemem
      BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        adamlar yalan haberde zirve yapmış

bukadar yalan olmaz.
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Yorum

• Şimdi çoğu TS'lunun kafasında şu soru var. ''Acaba yine engelleyecekler mi bizi.''

Şerefsiz oğlu şerefsizler paranoyak yaptılar bizi.

Yorum

• #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu ülkenin sonunu cepleri doldurulan bunlar ve bunun gibilerin yaladığı siyasi düzen getirecek.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şimdi çoğu TS'lunun kafasında şu soru var. ''Acaba yine engelleyecekler mi bizi.''

Şerefsiz oğlu şerefsizler paranoyak yaptılar bizi.
                  yoook

ellerinden geleni ardlarina koymayacaklarini biliyoruz
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• önümüzdeki sene zirveye oynamaya başlıyalım
                    görelim neler yapacaklar neler
                    lakin sistemide yenmek gerekecek başkan ın arksaında durursak gücü olur
                    BMN KOCAELİ

Yorum

• RTE İnfantino ya ayar verip yolladı orası kesin. İnfantino da şikeci, bu adama hiç güvenmiyorum. Avrupa ile aramız bozuk ama ''Uefa ve Fifa yı Türkler ele geçirdi, Cas ile son pazarlıklar yapılıyor orası da düşmek üzere, bunlar ceza veremez, yaptırım uygulayamaz'' tezimi kuvvetlendirecek bulgular bakalım ne zaman ortaya çıkacak, merakla bekliyorum.

30 Mart ı galiba boşuna bekliyoruz, Nisan diyorlar Mayıs diyorlar ortada hala net bir şey yok. Uefa-Cas-Fifa üçgeninde tarihin en büyük şikesi nasıl ört bas ediliyor, konuyu kökünden kestirip atacak kararlar nasıl verilemiyor hakikaten çok ilginç. Türk takımı yaw alt tarafı Türk takımı, Avrupa da bile ismi cismi yok, Türkiye dışına çıktığında basit bir takım.

Hadi ülke içinde RTE sonuna kadar kolluyor kollayacak, eyyy CAS, sana ne oluyor ? Niye kararı açıklayamıyorsun, sende mi bize yamuk yapacaksın ? Sende mi yedin rüşvetleri, sende mi paranın üstünlüğü > hukukun üstünlüğü diyenlerden oldun ? O eski halinden eser yok şimdi...
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yoook

ellerinden geleni ardlarina koymayacaklarini biliyoruz
                        Gelecek sezon şampiyon olmak istiyorsak 10-11'dekinden daha fazla dış mihrakı yenmeliyiz Selçuk abi

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Aradan 7 yıl geçmiş ama hala kısa alanda paslaşmalar, yetkim yok, o süreci bekle o tarihe ertele v.s. v.s. Birileri ayarı çoktan verdi ama bizz hala bir umut buralarda bekliyoruz.Türkiye'de dönen rüşvetleri düşündükçe bunlar herşeyi yaparlar.UEFA'dan bile artık hiçbir sert açıklama gelmiyor Şike konusunda...Güçlüye destek vererek bir nevi bizler de onlara hizmet etmiş olduk.Önümüzdeki referandum sürecinde de aynı şeyler olacak.Böyle bir hak-hukuk arama şekli olamaz..

Yorum

• Tam olarak hangi konu başlığına yazmam gerekiyor bilmiyorum ama burası biraz daha uygun gibi geldiği için yazıyorum.

Son birkaç aydır, aziz Y, Rıdvan, birkaç gazeteci, bazı TV'lerde görünen yüz Vs Vs bir şeyden bahsediyor. Aklımda yıldırım Demirörenin ve hatta akp li önemli birkaç kişinin de söylemleriyle desteklediği de var ama emin değilim, bilgisi olan arkadaşlar düzeltirse sevinirim...

Hepsi ligin bitmeyeceğini, çatışma ortamı olacağını, bu hakemler yüzünden taraftarı evde tutamayacak duruma gelinebileceğini aynı ya da farklı kelime ve cümlelerle söylüyor...

Tam referandum arefesinde, Tayyip ve aziz pofpofluyor birbirini.. Ülkede özerk olması gereken kurumun Başkanı inşallah evet çıkacak da çok daha güçlü olacağız diyerek taraf gösteriyor. Nasıl özerkse artık?

Ligdeki gidişat pek izin vermese de, puanlar hala yakın, bazı oyunlar dönebilir gibi hissediyorum.

Şike neticesinin ne zaman açıkalanacağına karar verdiler bence.
                              Bunun seçime yansıması, Sonrası, artılar eksiler konuşuldu belkide.

Ülkede insanların aklına biraz daha futbolu düşürmek, kavga ortamı oluşturup gündemi meşgul etmek, terör eylemlerinin değişik bir versiyonu olarak kullanılabilir...

Artık ne kadar paranoyak olduysam
                              Uzun uzadıya yazar ve anlatabilirim ama konu daha da siyasete girecek.. Sonra kötü şeyler oluyor.

Vatanını seven, hayata bağlı her vatandaşın iyi düşünmesi gereken bir dönemdeyiz. Çok değişik zamanlar bizleri bekliyor.

Allah yardımcımız olsun...

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çok iyiymiş bu...
                                Helal Özkan hocama
                                Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X