Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vaaay yanlız olmadığımı görmek güzel
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Vaaay yanlız olmadığımı görmek güzel
      Asla yalağuz yürumiyceksın.

Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şikeyi boşveren Trabzonsporlular ,tecavüzcüsüne destek olan Trabzonsporlularsa (ki bence de öyle)...kusura bakma dostum sende o gruptansın demektir.Takip etmediğin gibi üstelik, başlığı takip edenlere ve açık tutanlara da veriştiriyorsun. Daha vahim durumun yani.
        evet bende o gruptayım yalan yok artık...

bu duruma getirenler utansın ben değil.

neyse daha fazla yazmıyım siz inanmaya devam edin ama başka bişi yapmayın. Sadece inanın leylekler getirir kupayı.

Yorum

• Unutursak/Unutturursak kalbimiz kurusun.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Zekeriya öz yurtdışına kaçmış...bu şike davasını etkilermi...
            Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Asla yalağuz yürumiyceksın.

eyvallah...
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Mehmet topal in arabasi kursunlanmis hadi medya ve febe camiasi baslayin kudurmaya onuda Trabzon yapmistir

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mehmet topal in arabasi kursunlanmis hadi medya ve febe camiasi baslayin kudurmaya onuda Trabzon yapmistir
                  bazı haber sitelerinde yorumcular ersin gökalioğlunu suçluyorlar.

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mehmet topal in arabasi kursunlanmis hadi medya ve febe camiasi baslayin kudurmaya onuda Trabzon yapmistir
                    Şikebahçe resmi siteden yapıtğı açıklamanın bir bölümü:

"Nisan 2015 tarihinde Rize deplasmanı dönüş yolunda kafilemize yapılan menfur silahlı saldırının ardından, bugün öğlen saatlerinde futbol takımımızın oyuncusu Mehmet Topal’ın aracına, oyuncumuz araç içerisindeyken silahlı saldırı düzenlenmiştir."

Görüldüğü gibi iki saldırıda aynı kefeye konulmaya çalışılıyor. Burdan da bize bir pay düşer.
                    Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                    Hz. Ömer.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      evet bende o gruptayım yalan yok artık...

bu duruma getirenler utansın ben değil.

neyse daha fazla yazmıyım siz inanmaya devam edin ama başka bişi yapmayın. Sadece inanın leylekler getirir kupayı.
                      başka birşey yapmayın derken ne gibi ? Mail /fax yada başka bir organizasyon oldu da katkı vermedik mi ,yürüyüş olacak bilmem nereye gidilecek kararı alındı da imkanımızı zorlayarak katılmadık mı? Kendi hayatımızda girdiğimiz her ortamda konu açıldığında gerçekleri muhatapların (yani şikesever güruhun) suratına haykırmadık mı ?

Sade vatandaş olarak içim rahat .Yukarıda saydığım işlerden fazlası varsa da yapmadıysam tüh benim sıfatıma.Tüh benim gibilerin suratına!

(Leyleklerı beklemek ,Aralık ayında şu lanetli yönetimin gitmesini beklemekten daha umarsızca. Siz zoru seviyorsunuz sanırım bunu tavsiye ettiğinize göre.Yine de bu leylek işini dikkate alacağım ,sağolun.)
                      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Zekeriya öz yurtdışına kaçmış...bu şike davasını etkilermi...
                        yurtiçinde zaten aklama süreci başlatılmıştı ,hiç bir etkisi olmaz. Yurtdışı ayağı ise çoktan kapandı. Geri dönüşü olmaksızın fenerbahçe Türkiye profesyonel liglerinde şike ve teşvik suçundan hüküm giymiş ilave olarakta 2 yıl Avrupa kupalarındaki tüm organizasyonlardan men edilmiştir.
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İtalya İkinci Futbol Ligi (Serie B) takımlarından Catania'nın kümede kalması için şike itirafında bulunan kulüp başkanı Antonio Pulvirenti'ye spordan men, takımına ise küme düşme cezası talebinde bulunuldu.

İtalya Futbol Federasyonu'na (FIGC) bağlı spor savcısı Stefano Palazzi'nin hazırladığı dosyada, Catania için İtalya 3. Ligi'ne (Lega Pro) düşme ve -5 puanla lige başlama, şike yaptıklarını itiraf eden kulüp başkanı Pulvirenti için de 5 yıl süreyle spordan men cezası istendi.

Kulübü ve kendisi hakkında istenen cezanın ardından İtalyan basınına konuşan Başkan Pulvirenti, futbolla bağlantısını tamamen keseceğini belirterek, "İlk kez futbolla ilgilenmiştim. Bu aynı zamanda son kez oluyor çünkü futbol dünyasından tamamen çıkıyorum" ifadelerini kullandı.

Spor mahkemesi, savcının dosyasının incelenmesinin ardından soruşturmayı ilerleyen günlerde karara bağlayacak.

Ülkede, geçen haziran ayında yapılan bir polis operasyonuyla ortaya çıkan şike skandalında, Catania Başkanı Antonio Pulvirenti, takımını ligde tutabilmek amacıyla 5 maç satın aldığını itiraf etmişti.

Haberin başlığı Şok!! Küme düşme.... diye yazılmış,
                            Herkesi kendisi gibi ahlaksız, şerefsiz zannedenlere gelsin.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar
                              Abim kusura bakmada nah başlar bu ülkede öyle bir şey. Örfümüzde adetimizde yoktur karşı çıkmak, hak aramak gibi şeyler.
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Adaletin kırıntıları bile kalmamış bu ülkede... Para'nın satın alamadığı bazı şeylerin olduğunu sanırdım ama kaderin cilvesi toptan satılan biz olduk.Spor'u geçtim artık kişisel çıkarlar,zenginlikler yüzünden ülke uçurumun kenarında.Halkımız uyumaya devam etsin, her sabah işe korka korka gider olduk metro'da bombalı saldırı olur mu diye....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X