[ATTACH]12596[/ATTACH] kapi sallandi iyi yazamadim civi yazısı gibi oldu bir avm nin tuvaletine yazdım bende heryere yazalım.
Yaptığın çok ayıp,çok gereksiz,çok çocukça
biraz ağır olacak ama klozetin üstüne yazdığın için akıldan da yoksun,
akıl deyince bir de şunu merak ettim şimdi,
bunu yapıp burda fotosunu paylaşınca ne bekliyordun acaba,
aferin,aboo ne güzel yapmışsın dememizi mi.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yaptığın çok ayıp,çok gereksiz,çok çocukça
biraz ağır olacak ama klozetin üstüne yazdığın için akıldan da yoksun,
akıl deyince bir de şunu merak ettim şimdi,
bunu yapıp burda fotosunu paylaşınca ne bekliyordun acaba,
aferin,aboo ne güzel yapmışsın dememizi mi.
tmm rapor et beni önceden öyle tehtit ediyordunya attır beni siteden rahatla üstteki arkadas gayet kibarca söyledi bende resmide kaldırdım özrümüde diledim 47 yasında adamsın bumudur yani.
FIFA bu işi çözmeli, aksi halde geçmişte şikeden ve teşvikten ceza alan kulüpler için dava hakkı doğar. Üstelik inandırıcılığı da kalmaz.
Koskoca Juventus'u düşürebiliyorlarsa fenevbahçeyi de rahatlıkla düşürebilmeliler
6 yıldır allem ettiler kullem ettiler haklı ve suçsuz olduğumuz halde şampiyonluğumuzu vermediler
Ama ilahi adalet bir gün mutlaka bu haksızlık ve acımasızlıkları yapanlara bumerang gibi yaptıklarını geri döndüreceğinden zerre şüphem ve endişem yok.
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
O kadar kolay olmayacak Infantino'ya zerre güvenim yok.
Uefa'da yaptiklari malum.
Daha kisilere bile ceza veremediler.
Herseye hazirlikli olmakta fayda var.
Hatta söyle söylim fifa'dan sonra tekrar CAS'a gitme ihtimalimiz yüksek.
Şikecilerin çocuğu ümit maç sonu Şenol hoca için şunları söylüyor,
''Hayatında hiç şampiyonluğu yoktu,bu yaştan sonra belki üst üste 2 şampiyonluk görecek,bunu kaldıramıyor olabilir. Kolay değil bu,70 yaşında İstanbula gel,şampiyonluk gör. Tüm Türkiye onun şivesiyle,giyimiyle,saçıyla dalga geçerken ben ona sahip çıktım''
Neymiş Şenol Güneş hiç şampiyon olamamış,
arkadaş bu kadar mı olur,
hepten mi sattınız onurunuzu şerefinizi,
hep mi bi yerlere yalakalıkla geçecek ömrünüz,
hep mi birilerinin kulu köpeği olacaksınız,
sen adam olmayı hiç düşünme,
aynen bu karakterle devam et,
azize sana şikebahçede hocalık verecek
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Şikecilerin çocuğu ümit maç sonu Şenol hoca için şunları söylüyor,
''Hayatında hiç şampiyonluğu yoktu,bu yaştan sonra belki üst üste 2 şampiyonluk görecek,bunu kaldıramıyor olabilir. Kolay değil bu,70 yaşında İstanbula gel,şampiyonluk gör. Tüm Türkiye onun şivesiyle,giyimiyle,saçıyla dalga geçerken ben ona sahip çıktım''
Neymiş Şenol Güneş hiç şampiyon olamamış,
arkadaş bu kadar mı olur,
hepten mi sattınız onurunuzu şerefinizi,
hep mi bi yerlere yalakalıkla geçecek ömrünüz,
hep mi birilerinin kulu köpeği olacaksınız,
sen adam olmayı hiç düşünme,
aynen bu karakterle devam et,
azize sana şikebahçede hocalık verecek
Ümit Özat ile aralarında geçen tartışmaya değinen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise "Saha içinde gerginlikler olabilir. Teknik adam oradan buraya geliyorsa o kadar mesafe kat ediyorsa kart gösterirler. O fiziğine rağmen buraya kadar geldiyse yine elimi öpmeye gelmiştir" diye konuştu.
Ya bu adamı uzaktan daha çok seviyorum ben Trabzonspor un başına olmasın böyle ince kalın demeden geçirsin
Yorum