Sona doğru çok ama çok yaklaştık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://tr.beinsports.com/haber/demir...nci-aciklamasi
Topu kulüpler birliğine atacaklarını söylüyor fenerasyon olarak. Kulüpler birliğinden yabancı sınırı düşürülsün vb. bir kararın çıkacağını düşünmüyorum, düşünmek istemiyorum.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
3 rakibimiz de ya şikeci ya fetöcü.Bunların arasında her sene şampiyonluğa oynamamız lazım.Her birinden tiksiniyorum.Bütün namuslu iş adamlarının ve şehrin önde gelenlerinin Trabzonspora destek olması lazım.Federasyon şb ve cincon ekonomik açıdan sıkıntıda olduğu için yeniden kural değişikliğini gündeme aldı.Seneye yine üzerimize oyunlar oynanacak.Çok çok iyi bir kadro kurulmalı ve stadın taraftarın gücünden sonuna kadar faydalanıp başarılı senelerin temelleri atılmalı..#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
Her ne kadar Cumhurbaşkanını hiç sevmesem ve şikeyi akladığını düşünsemde Casın yalandan yere referandum öncesi bizim lehimize karar verip kaos çıkarmak isteyeceğini düşünüyorum.Yani benim tahminim şike yapanları düşürün yoksa hem ülke hemde takım bazında turnuvalara almıyorum gibi bir ceza olur.
Yorum
-
Ne yani referandum olmasa bu mahkeme bitmeyecekmiydi hocam))
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer ne kadar Cumhurbaşkanını hiç sevmesem ve şikeyi akladığını düşünsemde Casın yalandan yere referandum öncesi bizim lehimize karar verip kaos çıkarmak isteyeceğini düşünüyorum.Yani benim tahminim şike yapanları düşürün yoksa hem ülke hemde takım bazında turnuvalara almıyorum gibi bir ceza olur.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer ne kadar Cumhurbaşkanını hiç sevmesem ve şikeyi akladığını düşünsemde Casın yalandan yere referandum öncesi bizim lehimize karar verip kaos çıkarmak isteyeceğini düşünüyorum.Yani benim tahminim şike yapanları düşürün yoksa hem ülke hemde takım bazında turnuvalara almıyorum gibi bir ceza olur.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu herkes bize düşman geyiği iyi prim yaptıKimsenin bizi iplediği yok haberiniz olsun.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum