Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sona doğru çok ama çok yaklaştık.

Yorum

• Tüpçü yabancı sınırını geri getirecez diyor mas ve perirayı izledikten sonra gene zekilere yumlulara talim edecez..Şemsiye gittkçe yaklaşıyor zemin hazırlanıyor
      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• CAS kararı lehimize çıkarsa bunu da referandum malzemesi yapacaklar.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Topu kulüpler birliğine atacaklarını söylüyor fenerasyon olarak. Kulüpler birliğinden yabancı sınırı düşürülsün vb. bir kararın çıkacağını düşünmüyorum, düşünmek istemiyorum.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://tr.beinsports.com/haber/demir...nci-aciklamasi

Topu kulüpler birliğine atacaklarını söylüyor fenerasyon olarak. Kulüpler birliğinden yabancı sınırı düşürülsün vb. bir kararın çıkacağını düşünmüyorum, düşünmek istemiyorum.
            Belli olmaz ilk başta Azize'nin istediği belli.. Azize'nin kuklası olucak çok var ilk başka Göksel Gümüşdağ Azize'nin baş yalayıcısı..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yıldırım Demirören: Biz finansman olarak konuşalım. Başımızdaki en büyük dert UEFA’dan gelecek ceza ve uygulamalar.

ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• işareti verdi hayırlı olsun
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Fenerbahçe ve Galatasaray ne zaman sıkışsa kural değişiyor. Ülke futbolunun gelişmesini engelleyen en büyük faktörler bu iki kulüptür.

Yorum

• 3 rakibimiz de ya şikeci ya fetöcü.Bunların arasında her sene şampiyonluğa oynamamız lazım.Her birinden tiksiniyorum.Bütün namuslu iş adamlarının ve şehrin önde gelenlerinin Trabzonspora destek olması lazım.Federasyon şb ve cincon ekonomik açıdan sıkıntıda olduğu için yeniden kural değişikliğini gündeme aldı.Seneye yine üzerimize oyunlar oynanacak.Çok çok iyi bir kadro kurulmalı ve stadın taraftarın gücünden sonuna kadar faydalanıp başarılı senelerin temelleri atılmalı..
                    #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• 31 mart kaos.

Yorum

• Her ne kadar Cumhurbaşkanını hiç sevmesem ve şikeyi akladığını düşünsemde Casın yalandan yere referandum öncesi bizim lehimize karar verip kaos çıkarmak isteyeceğini düşünüyorum.Yani benim tahminim şike yapanları düşürün yoksa hem ülke hemde takım bazında turnuvalara almıyorum gibi bir ceza olur.

Yorum

• Ne yani referandum olmasa bu mahkeme bitmeyecekmiydi hocam ))

İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Her ne kadar Cumhurbaşkanını hiç sevmesem ve şikeyi akladığını düşünsemde Casın yalandan yere referandum öncesi bizim lehimize karar verip kaos çıkarmak isteyeceğini düşünüyorum.Yani benim tahminim şike yapanları düşürün yoksa hem ülke hemde takım bazında turnuvalara almıyorum gibi bir ceza olur.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Her ne kadar Cumhurbaşkanını hiç sevmesem ve şikeyi akladığını düşünsemde Casın yalandan yere referandum öncesi bizim lehimize karar verip kaos çıkarmak isteyeceğini düşünüyorum.Yani benim tahminim şike yapanları düşürün yoksa hem ülke hemde takım bazında turnuvalara almıyorum gibi bir ceza olur.
                            Hocam buna nasıl inanabiliyorsun ? Uefaya ne referandumdan. Hayali düşman oluşturup Düşmanı yeterince güçlü gösterirsen başarısızlıklarını örtersin.
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Bu herkes bize düşman geyiği iyi prim yaptı Kimsenin bizi iplediği yok haberiniz olsun.
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu herkes bize düşman geyiği iyi prim yaptı Kimsenin bizi iplediği yok haberiniz olsun.
                                o günleri özlüyorum
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X