Haftaya perşembe açıklanır karar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReferanduma kadar açıklanmaz.
Yorum
-
cezaların referandumdan önce açıklanmasını bekliyorum.
cezalar şikeden dolayı değil avrupanın türklere ırkçı yaklaşımından dolayı verildi diye medyada lanse edilecek.
tabi türkiyenin büyük çoğunluğuda şikebahçenin masum olduğuna inanacak
sonuç olarak hiç bir türk takımı avrupaya gitmesin denecek...
inşallah yazdığım gibi olmazda şemsiye bu şikecilere girer.Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...
Yorum
-
Hiçbir Türk takımı Avrupaya gitmesin görüşü dillendirilse bile altından kalkılabilecek birşey değil. Siyasiler bu kararı baskıyla aldırmaya çalışsa bile, gerek yayıncı kuruluş, gerekse klüpler bu karara mecburen karşı çıkacaklar. Bu durumda hem yayıncı kuruluş ödediği parada ciddi indirim ister, hem klüpler Avrupa kupalarından elde edeceği gelirlerden mahrum kalmak istemez. En basiti geçen okuduğum haberde bjknin şampiyonlar ligi ve uefa'dan 30 milyon avrodan fazla gelir elde ettiği yazıyordu. Klüplerin borcu dağları aşmışken bir de bu gelirlerden vazgeçemezler...Ayrıca böyle bir restleşme durumunda bu ceza sadece klüp takımlarıyla sınırlı kalmaz, Milli Takıma da yansır.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
Avrupa Şampiyonası'na aday olmuş ve kendini en güçlü aday olarak gören Türkiye için "Gerekirse x yıl Avrupa'ya gitmeyiz." sözü, beylik bir laf ve hamasetten öte gidemeyecek bir sözdür. O sorumluluğu kimse alamaz...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Önder Bülbüloğlunun Açıklamaları ;
CAS kararı konusunda ise Bülbüloğlu, "Bu çok yazıldı, çizildi, konuşuldu. Kulübe gelen böyle bir bilgi yok. Bende Lozandaki duruşmaya katılanlardan biriyim. Bize orada 4-5 aylık bir karar sürecinden bahsetmişlerdi. Mart- Nisan-Mayıs gibi belli olacak dendi. Herhangi bir tebligat yok. Kastan biliyorsunuz beklediğimiz sonucu. UEFA'nın bu kararı verme yetkisini CAS'ın onaylamasını bekliyoruz. Onaylamazsa bir başka mercii de hukuk mücadelemizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.
http://www.61saat.com/futbol/cas-trabzonspor-kararini-ne-zaman-aciklar-h400197.html
Yorum
-
Açıklanacak karar sonrasi olası 3 ihtimal söz konusu;
1- Cas tarafından yaptirim uygulanacak.
2- Cas, Uefa'nın yaptirim uygulamasini isteyecek.
3- Uefa, Tff'nin içişlerine karisamaz denilecek (fifa yolu açilacak)
Benim merak ettiğim, benzer durumda verilmiş emsal kararlar ne şekilde ?
Yaşanan benzer durumlarda ne gibi sonuçlar elde edilmiş?
İyimser bir bakış açısıyla beklentiye girmektense, geçmişte verilmiş kararlardan çıkarım yapmak daha doğru olacaktır.En son must61 tarafından düzenlendi; 18.03.2017, 02:44.#Dik oyna
Yorum
-
İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçıklanacak karar sonrasi olası 3 ihtimal söz konusu;
İyimser bir bakış açısıyla beklentiye girmektense, geçmişte verilmiş kararlardan çıkarım yapmak daha doğru olacaktır.
verilen karar emsal olacak, futbol tarihinin yeni bir bosmani olabilir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyasanan benzer durum yok
verilen karar emsal olacak, futbol tarihinin yeni bir bosmani olabilir#Dik oyna
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyasanan benzer durum yok
verilen karar emsal olacak, futbol tarihinin yeni bir bosmani olabilirEski Nick : @phxsuns61
Yorum
-
İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçıklanacak karar sonrasi olası 3 ihtimal söz konusu;
İyimser bir bakış açısıyla beklentiye girmektense, geçmişte verilmiş kararlardan çıkarım yapmak daha doğru olacaktır.
Geçmişte böyle bir hırsızlık yaşanmadı.Hamiş
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum