Infantino reis şemsiyeyi açmış,istanbula gelmiş yağmur zamanları. (Çarşamba günü 6 saatliğine denildi aspor da)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInfantino reis şemsiyeyi açmış,istanbula gelmiş yağmur zamanları. (Çarşamba günü 6 saatliğine denildi aspor da)
2017 Trabzonspor'un
2. kuruluş yılıdır
Yorum
-
İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInfantino reis şemsiyeyi açmış,istanbula gelmiş yağmur zamanları. (Çarşamba günü 6 saatliğine denildi aspor da)"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületekrar yazayim
semsiye acilirsa sampiyonluk yarisindayiz
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületekrar yazayim
semsiye acilirsa sampiyonluk yarisindayiz
Yorum
-
İlk olarak arsinli_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi verecekleri ceza bidahaki sezon için olmayacak mı ?
basaksehir tek kara delik, sike ve tesvik var ama yönetimlerine bu baglanmadigindan onlarin hepten yada ucuz yirtmalari söz konusu
yoksa tek rakibimiz gs kalir önümüzde"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleküme düsenler direk silinir puan tablosundan
basaksehir tek kara delik, sike ve tesvik var ama yönetimlerine bu baglanmadigindan onlarin hepten yada ucuz yirtmalari söz konusu
yoksa tek rakibimiz gs kalir önümüzde
Yorum
-
Eğer bu konuda herhangi bir yaptırım olursa, Başakşehir şampiyonluğunu ilan eder. Böyle bir durumda benim içim içimi yer. Bizim hakkımızı vermemekte direnen it soyları tarafından kollanıp yargılamaktan yırtan damat feriti ekmek yer o durumda. Şu dünyada en çok istediğim şey bu davanın sonuçlanmasıydı halbuki...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer bu konuda herhangi bir yaptırım olursa, Başakşehir şampiyonluğunu ilan eder. Böyle bir durumda benim içim içimi yer. Bizim hakkımızı vermemekte direnen it soyları tarafından kollanıp yargılamaktan yırtan damat feriti ekmek yer o durumda. Şu dünyada en çok istediğim şey bu davanın sonuçlanmasıydı halbuki...
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyasanan benzer durum yok
verilen karar emsal olacak, futbol tarihinin yeni bir bosmani olabilir
Yorum
-
İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu seneki sıralamaya etki etmez. Karar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum