Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gelişme var mı millet? Ahmet Zeki Üçok'ta CAS'a gitmiş galiba geçen Fox'ta söylüyordu. Fox Tv ve İsmail Küçükkaya da özellikle sürekli vurguluyor fb'ye kumpas kurulduğunu. Bu ülkedeki belli bir sol kesim var ki bu şahısların derdi vatan falan değil tamamen statükocu bir kesim bunlar.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Nasil ki sikecilere örtülü ödenekten para verip onlari susturacaklar, bize de bi hediye(!) vermek isteyecektir bunlar. Cünkü hükümet ve cb Trabzonspor'u kaybetmek istemiyo. Aslinda yönetim, sehir ve taraftar zaten istedikleri kivamda, her istediklerini yapiyolar ama yine de bizi de es gecmeyeceklerdir.

Yorum

• Bir de aklıma gelen bir soru var eğer fenerbahçe'yle trabzonspor bu davada yer değiştirmiş olsaydı ahmet zeki üçok bey aynı şekilde trabzonspor'u savunmaya gider miydi?

Yorum

• Facebook sayfamızdan açıklama yapacakmış Başkan, koşun.

Yorum

• resmi face adresimizde başkan canlı yayında
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Çok umut verici bir açıklama yapıldı umarım sonuç da istediğimiz gibi çıkar.Casın kararı da şb maçına denk geliyor galiba iyi bir karar peşine de 3 puan Türkiye sallanır hadi inşallah
              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Yapılan açıklamalar tatmin ediciydi, bakalım sonuç ne olacak.

Ve içimden bir ses bu mücadelenin sonunda TFF tepetaklak olacak diyor.
                En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 18.11.2016, 17:50.

Yorum

• olay hic medyada yok anlamadıgım noktada bu kimse konusmuyor bizden baska tt yapalım su konuyu.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    olay hic medyada yok anlamadıgım noktada bu kimse konusmuyor bizden baska tt yapalım su konuyu.
                    gergin bekleyişleri sürüyor ve fetöcü damgası yemekten korkuyorlar

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Derdinizi seveyim cahil yerel kalmış mok böcekleri...!
                      Ali Koç aşırıya gidiyorsun yapma yazık bak seni şikeciler seni sömürüyor duygularını sömürüyor, zenginliğini sömürüyor, itibarını ve lobini sömürüyor ve varlığını benliğini sömürüyor destek verme şu şikeci topluluğuna, bak yaptıkların Trabzonspor'a düşmanlık Trabzonspor sana düşmanlık yapıyor mu fabrikalarına saldırıyor mu ? benzin istasyonuna saldırıyor mu ? bankana saldırıyor mu ? iş yerine saldırıyor mu ? ama senin bu yaptığın Trabzon'a Trabzonspor'a düşmanlık yapma artık....

Yorum

• Yorum

• Nefret ediyorum bu başlıktan yemin ederim. Dünyadan soğuttunuz beni! Bu başlığa girmeden önce çiçekler açıyordum. Aşağıdaki karikatürdeki adama döndüm resmen buraya girince!

Gülün ulan gülün, sevinin, mutlu olun. Silkelenin, ayılın, kendinize gelin be. Yeter artık!

Alayını silkeceğiz halı gibi. Önce yavaş yavaş, beklete beklete. Sonra aniden, hiç ummadıkları bir gün ansızın silkeceğiz şunları!

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• 2010 2011 Şampiyonu Trabzonspor.

şike yapanlar şikeciler hak ettiği cezayı alacaklar...

Yorum

• Başkanımızın açıklamalarını çok yerinde buldum.

Haklıyız herşeyin başında. Herşey daha da iyi olacak.

En büyük Trabzonspor!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Kara Mithat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nasil ki sikecilere örtülü ödenekten para verip onlari susturacaklar, bize de bi hediye(!) vermek isteyecektir bunlar. Cünkü hükümet ve cb Trabzonspor'u kaybetmek istemiyo. Aslinda yönetim, sehir ve taraftar zaten istedikleri kivamda, her istediklerini yapiyolar ama yine de bizi de es gecmeyeceklerdir.

Siyaset kurumu hangi donemde olursa olsun Turk futbolunun defacto yapilanmasi olan Istanbul uclusunun zarazina bir ise hicbir zaman kalkismaz,kalkismamistir da.Siyaset bu kartele destek olur,yol verir ,peskes ceker,yeri gelir affeder (vergi borcu vs) ama bilader sen pis islere kalkismissin sen soyle yap,o boyle yapsin da aranizi bulayim hic demez,diyecek cesareti de bulamaz.Turkiye'de hakkaniyet uzerine degil dengeler uzerine politika yurutulur. Sen hakliymissin, cok da fi fi .Futbol fanatizmini karsilarina alip bu topa girecek irade ve vicdanlari olsaydi bu futbol sirkinde (sadece bu sike mevzusu da degil yarim asirdan fazladir suren) adilikleri yapacak cesareti olamazdi kimselerin.Turkiyedeki 3 kulup tezgahi daha ilk gunden bu 3 takimin ustune kurulmus.Bu 3 takim 1.lig(bugunku adiyla super lig)e cikmak icin yukselme maclari bile oynamamis ,tepeden cati kabul edilip resmen ligi ustlerine kurmuslar.
                                Boyle bir kolpaligin dunyada esi benzeri de yoktur muhtemelen.
                                Bu takimlarin medyada traj icin yalandan pompalanan dusmanliklarinin palavradan ibaret oldugu da resmen zampla uzerlerine yapistirdiklari uc buyuk tamlamasindan net bir sekilde anlasilir heralde.
                                Ayni canaktan beslenen ve ayni cikar paydasinda birlesen bu uc kulubun siyaset uzerindeki etkisinin ne derece buyuk oldugunu da azizi kurtarma operasyonunda net bir sekilde gorduk.
                                Siyasetin Trabzonsporu yada kendilerince ikincil gordukleri kulupleri mennun etmek gibi bir kaygisi yok sayin kardesim. Onlar icin aslolan ulke nufusunun buyuk bir kesmini bir arada birlestiren bir unsur olarak gordukleri bu karteli beslemektir. Ben arabulmayi ,odullendirmeyi gectim, bu islerden lehimize bir karar cikmasi halinde sistemli sekilde zarara ugratilacagimizi bile dusunuyorum.Su bakan Trabzonluymus, bu bakan Trabzonsporluymus vs bunlar avuntu ve fasarya. Spor bakani olmus eski Trabzonspor baskani cikip sike yapildi ,Trabzonsporun hakki gaspedildi diyemedi . Sermayesi oy olan siyaset mekanizmazindan bu topa girip Istanbul karteline "sen yanlis yapmissin, sana onu vereyim, onlara da bunu vereyim ortayi bulalim" fikri temenniden oteye gecemez bence.
                                En son ESER tarafından düzenlendi; 18.11.2016, 19:16.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X