Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İbrahimin Fahri Tatan ile olan tapesi de efsane. Olayı tamamen netleştiriyor

SORU: İbrahim Akın’la Fahri Tatan arasında geçen konuşma soruldu.

İbrahim: Benim bu hafta maç var ya, şey yapıyorlar bana işte hani anlarsın ya

Fahri: Esktra haa...

İbrahim: Hee ama şey için yapıyorlar tam tersi.

Fahri: İnşallah koyarsın iki tane, iyi hazırlan bari o... çocuğu...

İbrahim: Onun için değil tam tersi için...

Fahri: Fener’den mi?

İbrahim: Haa...

CEVAP: Fahri devamlı görüştüğüm arkadaşımdır. Turanlı’nın bana şike parası teklif ettiğini söylemiştim. Bu konuyu arkadaşlarımla gırgır amaçlı paylaştım.
    En son alone_6161 tarafından düzenlendi; 05.01.2017, 15:03.
    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Az kaldı az ...

Yorum

• Artık Camia ve Taraftar olarak hakkımız olan 2010 2011 Şampiyonluk Kupamızı Trabzonspor'umuzun müzesini getirerek ve hep beraber birlik olarak yeni stad da yeni şampiyonluklar kazanmamız lazım, ilk önce hedef diğer yıldızı takmak olmalı yani 8. 9. 10. şampiyonluğa kadar hiç durmadan mücadele etmemiz gerek hatta deyim yerindeyse çılgınlar gibi mücadele etmemiz lazım diğer yıldızı aldıktan sonra birazcık dinleniriz ama büyük takıma efsane Trabzonspor'umuza yeni Şampiyonluklar ve Başarılar lazım...

Yorum

• Hayırlı Cumalar.

Ceza kesilsin artık
          Kupamız verilsin artık
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Bir davaya nasıl ihanet edilir ve bu dava nasıl bu kadar uzadı arkadaşlar?

İşte böyle.

Atilla DİLAVER: "İ,Hacıosmaoğlu, Demirören Federasyonuna destek verdiği için Hukuk Kurulu istifa etmişti. Şimdi ise İ,Hacıosmaoğlu; destek verdiğim için çok pişmanım diyor. İ.Usta ve Y.Aşçıoğlu, kendilerinden rica edilen TFF'nin durumunu anlatan mektubu UEFA'ya yazmadılar. Şimdi TFF'den şikayetçiler Eeeee"
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Şu anda neredeyiz bilemem ama ben halâ 2011 şampiyonluk kupamızı kucaklayacağımız geceye Egemen'in çağrılıp çağrılmamasındayım.
              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• patlayan bombaların arasında şike yi unutturmaya calistiriyorlar o videolar yayılmalı her yere arkadaslar gerekegini yapsın herkes.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• ula bu işi bitirin artık daha nasıl bi kanıt olacak böyle bi hukuk sistemi mi olur

Yorum

• usta oldugu surece kupa felan hikaye
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Geçen hafta ortaya çıkan ses kayıtlarına malum medyanın ve ''ahalinin'' ses çıkarmaması ve bildik rezalet söylemlerine şaşmadık ta ... Yönetimin zerre adım atmaması hayret verici. Ses kayıtlarını zaten inkar edememişler türlü türlü saçmalıklarla savunma yapıp gittikleri her mahkemede daha da çok batmışlardı. Sırf bunun üzerinden gidilse bile FİFA nezdinde kupamıza kavuşuruz.

Sessizlik ortaklıktır. Suça ortaklıktır ,suç ise şikeyi örtmektir. Ey Muharrem Usta bilmem farkındamısın?
                      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Ya bazi gerçekleri görmek lazim... o gece Reina saldirisi oldu, koskosa Trabzonspor baska bir gündem yaratma çabasinda olamazdi... linç edilirdik linç.. dün kapatilan bir kaç takimin arasinda biz de olurduk anasini satayim hey gidi tamam belki abartiyorum ama her seyin bir zamani var, bakalim bekleyelim biraz ne olacak
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya bazi gerçekleri görmek lazim... o gece Reina saldirisi oldu, koskosa Trabzonspor baska bir gündem yaratma çabasinda olamazdi... linç edilirdik linç.. dün kapatilan bir kaç takimin arasinda biz de olurduk anasini satayim hey gidi tamam belki abartiyorum ama her seyin bir zamani var, bakalim bekleyelim biraz ne olacak
                          Türkiyede kamuyou oluşturalım diyen kim ? FİFA diyorum .

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Türkiyede kamuyou oluşturalım diyen kim ? FİFA diyorum .
                            Bence gizli gizli gereken kayitlari ulastiralim yeter, orda da kamuoyu olusturmaya gerek yok belgeleri yolla geç tamamdir.... asil mesele bizimkilerin bunu bile yapip yapmayacaklari, o önemli iste =)

Yorum

• Aga bu arada geyik muhabbeti olmasın ama sen berdiyevden umudunu kesmemişsin ''gurban'' olduğum

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aga bu arada geyik muhabbeti olmasın ama sen berdiyevden umudunu kesmemişsin ''gurban'' olduğum
                                Resmi duruyor ama ismini hiç anmiyorum artik umudu kestim sayilir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X